Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k_marci

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
Mi a Milla és mi nem? Minek kellene lennie a Millának? Mi az üzenet? Mi ezt a vircsaft egyáltalán? Milla kiskáté… A hatalom legerősebb civil kontrollja ugyanis igazából én magam vagyok. Én vagyok az a választó, aki vagy hagyja magát megint megvezetni, vagy nem. Én vagyok az az…..
Hal-Net Balatoni süllőzés 2011.09.13 21:08:00
       Egy horgász számára fantasztikus élmény, amikor a telihold, vagy éppen a felkelő Nap fényében előtűnik egy ezüstösen csillogó hal a mélységből; s közben hajlik a bot, szól az orsó fékje. Ezért érdemes kint tölteni a vízen egy éjszakát, illetve…..
Hal-Net Orvhalászat a Balatonon 2011.04.23 10:09:00
     Legnagyobb tavunk élővilágának károsítása mindig aktuális gazdasági és társadalmi probléma. Az orvhalászok tevékenysége – folyamatos állatkínzás, állami tulajdon meglopása, illegális kereskedelem – érthetően nem csak a horgászok és a tó környékén…..
Hal-Net Szezonkezdés a Balatonon 2010.09.27 15:38:00
      Idén kora tavasszal sok elfoglaltságom miatt csak alkalomszerűen, 1-2 óra erejéig volt lehetőségem lejutni a vízpartra, Végül április első felében sikerült megszerveznem az első szabad hétvégémet. Tipikus áprilisi, szeszélyes időjárási körülmények…..