Regisztráció Blogot indítok
Adatok
renitencs

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Na szia, figyelj csak, azért hívlak, mert helyzet van, és kéne nekem az az anyag amiről beszéltünk, de asap. Tudod, legyen ütős, fasza grafikonnal meg céges sablonban, megy az Elnökvzrigzgatóúrhoz...
renitencs 2022.04.25 14:55:35
  Az e-cigaretta története tele van a közegészségügyi ludditák hazug támadásaival. Az utóbbi időkig ezek közé tartozott a leszokás támogatásként való felhasználás megítélése. Amikor erről esett szó, vagy jelent meg tanulmány, mindig előjött belőlük a precizitás, és kifogásolták hogy nincs…..
Füstmentesen Ez ugyanolyan sz@r 2021.07.16 07:39:11
Amikor valaki megpróbál kilépni a hagyományos dohányzás bűvköréből, és valamilyen ártalomcsökkentő terméket használ, bizonyára szembesül azzal, amikor az első szembejövő ember beszól: Ez ugyanolyan szar mint a cigi, vagy még rosszabb!!!   Amennyiben elhanyagoljuk a tényt, hogy ez mekkora…..
A kormány igyekszik határozottnak mutatkozni, ugyanakkor érződik a kétségbeesés a hivatalos nyilatkozatok szövegeiben. Maga a miniszterelnök is azzal hárít el minden ellenzéki kritikát, hogy politikai ellenfelei vakcinaellenesek, ezért nem akarhatnak jót a magyar polgároknak. Ez a kijelentés…..
Nehéz eldönteni, hogy a sötétben tapogatózik, vagy a zavarosban halászik az Orbán-kormány. Valószínűleg mindkét állításban van igazság, ugyanis a koronavírus-járvány kapcsán is a jól bevett fideszes módszereket alkalmazza a rezsim. Egyrészt nem igazán érdekli a valóság, másrészt a tényektől…..
Amikor Orbán Viktor előveszi a fokozottan militáns nyelvezetét, lehet tudni, hogy valami probléma közeleg, amit a kormány sokkal inkább megkerülni, mint megoldani akar. A koronavírus-járvány kezelése kapcsán mindenesetre egyre több katonai kifejezés hagyja el a miniszterelnök száját, ami azt jelzi,…..
Hadházi László címbeli kifejezése jutott eszembe a plázacicákról ma reggel. Szép napos reggel, munkaszüneti nap, az időjárásjelentés szerint 33 fok, napsütés várható. Ekkor megjelenik a Facebook helyi, kisvárosi csoportjában egy fontosnak tűnő kérdés: NYITVA VAN BÁRMELYIK SZOLI A…..
A volt miniszterelnökkel készített interjú tegnapelőtt jelent meg a Boom Magazin online kiadásában. A menedzsereknek szánt újság azért szólaltatta meg, mert 2004-ben ő írta alá a Magyar Köztársaság belépését az Európai Unióba. Másfél évtizeddel később Medgyessy Péter azt fejtegette, hogy milyen…..
Az az igazság, hogy eszem ágában sincs hátizsákos atombomba receptet közreadni, ebből kifolyólag az internetet ellenőrző szoftverek figyelmeztetése ellenére mind a magyar, mind az orosz titkosszolgálatok mellőzhetik blogbejegyzésem tanulmányozását!Csupán arról van szó, hogy 2019 március 5-én az LMP…..
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
renitencs 2019.02.01 08:44:41
@geegee: Meg magyarul is ("bankkártával")
A hagyományostól az unortodox megközelítésig Az egyszerű pórnép már csak olyan, szereti, ha a buszmegállók állandó nevet viselnek, mert így sokkal egyszerűbb számára a tájékozódás. Ez az állandóság tulajdonképpen záloga annak, hogy a városlakó ott szálljon le a tömegközlekedés – egyébként sűrű…..
Az alárendelődő ember nem bánja, sőt sóvárogva várja, hogy a hatalom szigorú, vagy akár szadista legyen azzal, aki nem áll be a sorba… A megalázott, megtört ember sokszor nem érzi magát biztonságban egy megengedő, liberális közegben, ahol nem tisztázottak a szabályok és az alá/fölérendeltségi…..
Van annál jellemzőbb erre a nyomorult NER-világra, mint az, hogy amikor egy magyar, oppardon Magyar, még inkább MAGYAR sikert a nemzeti szócső, a hírügynökségnek csúfolt MTI, amit már tényleg csak nagyon kivételes esetben és alapos forrásvizsgálat után lehet picit is komolyan venni, konkrétan…..
renitencs 2018.10.23 09:34:41
@paraszthajszal: Pontosan ezt akarftam én is írni, inkább nem ismétlek.
A permanens háborúban nem meglepő, hogy a kormány igyekszik fenntartani a félelmet a polgárokban, miközben eljátsza, hogy a fenekedő veszedelmet csak ő képes elhárítani. Ami meglepőbb: egyszer már alaposan lejárat hazugsággal próbálkoznak újra...
renitencs 2018.10.02 08:41:55
@Helga Beauty Salon: Először egy, másodszor 2 ciklus alatt. Bár a másodikban a hosszabbításhoz kellett egysmás (ld. "hazudtunk reggel, délbe, meg este")
Nehéz időket él meg Magyarország. Az Európai Parlament elvileg szerdán szavaz a Sargentini-jelentésről. Ha az európai képviselők kétharmaddal megszavazzák, akkor példátlan eljárás következik: a hírhedt 7-es cikkely léphet életbe, ami szégyenpadra ülteti...   de kit, vagy mit is?..
A menekültválságon elbukhat az unió, de még messze nem biztos, hogy jövőre a populista demagógok futnak be, mert a francia elnök ki tudja húzni a méregfogukat. Orbán és Salvini: egy gyönyörű férfibarátság kezdete? Aligha, viszont a szélsőséges német AfD főnöke nagyon is üdvözli, amit  a magyar…..
A parlament szerdán szolgaian megszavaz mindent, amit a kormány az orra alá dug: a hajléktalanság betiltását, az igazságszolgáltatás államosítását és a civilek börtönnel büntetését. És a kutya sem tiltakozik ez ellen...
renitencs 2018.06.20 17:01:47
@Womb Raider:

Kérdésedre:
"– a független igazságszolgáltatás orbánista megszállását"
Mármint kitől független?

a válaszom: a jogszolgáltatás már jó ideje az igazságtól független. Veszprémi kézilabdás-gyilkosság tetteseinek futni hagyása, majd tragikomikusan enyhe büntetése, PTE korrupciós ügy (Imhof Gábor) sorozatos újrakezdések miatt 10 éve húzódó ügye, 2009 márciusi pécsi "buszmutyi" lezáratlansága (sőt, az egyik főbűnös azóta szabadon meghalt, egy másik azóta is mentelmi jog mögé bújik - sőt, minden eddiginél magasabb beosztásba került) stb stb stb.
Van valami törvényszerűség abban, amilyen életutat a legtöbb szoftvertermék végigjár. Vannak persze kilengések, egyedi jellegzetességek, de a szoftverevolúciós hullámvasút hullámhegyei és hullámvölgyei elkerülhetetlenül elérnek mindenkit, aki az IT iparban termékfejlesztésre adja a fejét. Az egész…..
Tanulságos volt a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltjeinek és listavezetőinek vitája. Gyurcsány nyert, Szél Bernadettet többször kinevették, sőt, kitapsolták. A kormányzati tapasztalat, a kommunikációs rutin a DK elnökét erősítette. Jól szerepelt Szigetvári Viktor (Együtt), közepesen…..
Szagértői vélemény Buszon 2018.02.08 11:35:03
Ülök a buszon, reggel. Tele álmos, rosszkedvű, a telefonjukba bújó emberekkel. Érkezik egy nyugdíjas néni, könnyebb átugrani, mint, mint megkerülni, lezuhan mellém. Előtte, mint a tekegolyó borította az embereket, mert kiszúrta az üres ülőhelyet. Lezuhanása után öt másodperccel hozzám szól. Talán…..