Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stili

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú hosszú évek adóssága volt az, hogy szabályosan és biztonságosan átlehessen kelni az újpalotai lakótelepről a kiserdőbe, a bográcsozó helyekhez és az erdei torna pályához. Ezt a problémát érzékelve, pár éve petíciót indítottunk annak érdekében, hogy oldjuk meg ezt a problémát. A kezdeményezést…..
A tegnapi testületi ülés fontos és hasznos előterjesztésekben bővelkedett, melyek meglepő, de örömteli módon egyhangúan kerültek megszavazásra. Két olyan kerületet érintő LMP-s javaslat került elfogadásra, melyekért régóta küzdünk. Elkezdődhet egy gyalogátkelő létesítése a Szentmihályi úton a…..
Áder János tegnap aláírta a rabszolgatörvényt, majd áldott karácsonyt, békés ünnepeket, nyugodt és boldog új évet kívánt Magyarország minden állampolgárának, de azért leginkább a munkavállalóknak... Megdöbbentő cinizmus, ugye? Orbán Viktor pedig, aki soha nem elégszik meg a második hellyel, péntek…..
Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe. Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények.…..
A választókkal beszélgetve sokszor hallani az utcai kitelepüléseken, hogy mit tud tenni egy szem képviselő egy huszonegy fős testületben, milyen módon tudja segíteni a kerület fejlődését? A mostani sorozatom elindítása azt célozza bemutatni, miként lehet végigvinni elképzeléseket, miként lehet a…..
A történelmi asztali hadijáték egyik pillére a Wargames Illustrated, az idén szeptemberben 31 éves magazin internetes prime szolgáltatása most az első hónapra csak 1GBP vagyis egy angol font összegért kipróbálható. A csomag részeként az összes eddigi szám letölthető pdf-ben, ennek az ajánlatnak én…..
Egyesek szerint Bauhaus-stílusú, ám szerintünk inkább a Baumax barkácsbolt hirdetéseire emlékeztető az a kormánypárti óriásplakát, melyen fennen hirdetik: Soros György és ellenzéki politikuscimborái a déli határon emelt ideiglenes határzár lebontására szövetkeznek. Hogy elég egyértelmű legyen Marika…..
Ma elkezdődött a parlamenti vita a Stop Soros törvénycsomagról, mely feltehetőleg a kormánypárt Soros-kampányának utolsó szakasza. Bármi is lesz a javaslat jövője, a Fidesz számára kedvező kimenetelű lesz. Mutatjuk miért. Név: Egyszerű, érthető és pontosan illeszkedik a múlt április óta épített…..
Mióta a Viszlát, kétharmad! elindult, és előálltunk a választók összefogását célzó javaslatunkkal (vagyis arra buzdítunk minden nem kormánypárti választót, hogy listán adja a voksát a neki legszimpatikusabb pártra, egyéniben viszont szavazzon az esélyesebb ellenzéki jelöltre), két kérdést szoktunk…..
Stili 2017.11.17 11:51:54
@Ready2: Ez a "a fideszt tamogatjak a legtobben" ez úgy pontos, hogy akik elmentek szavazni azok közül a Fidesz gyűjtötte be a legtöbb szavazatot. Az meg egy másik kérdés, hogy 3 millió szavazó mi a fenét csinált otthon? :)
Fogyasztói társadalmunkban ha karácsony, akkor ajándékvásárlás, ami valljuk be, többeknek leginkább egy kötelező, sokszor csak utolsó pillanatokra hagyott “muszájkör”. Pedig ha már kidobunk egy csomó pénzt az ablakon, akár vehetünk olyan dolgot is, amivel tényleg örömet lehet szerezni a másiknak…..
Stili 2016.12.20 09:23:29
@Szántó Gábor:
Van valami hasonló, különböző színű zsetonokat kell gyűjteni, dobni kell a kockával, kártyák sok-sok kérdéssel színenként, lépni viszont nem kell: Magyarország Kvíz (Piatnik)
JobAngel Kérj többet! 2016.12.18 23:00:00
Az álláspályázatok javításakor és a személyes, csoportos tanácsadásokon is gyakran szóbakerül a fizetési igény kérdése. Sokféleképpen kerül elő a téma, és sokszor az látszik, önsorsrontóként állunk a fizetés kérdéséhez. Pedig teljesen természetes, hogy a munkánkért fizetést várunk, nincs ezen mit…..
Amikor annak idején 2007-körül megvettem a Memoir 44-et, a játék teljesen magával ragadott, és a létező összes kiegészítőt beszereztem hozzá, majd István barátommal szisztematikusan végigjátszottuk az akkoriban hozzáférhető összes csatát, mindkét oldalon. Közben elkezdtem…..