Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetovaoda

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak mondom Bármit megtehetnek? 2018.08.28 01:49:41
Gyanítom, hogy ez a Czeglédy-ügy egyszer olyan lesz, mint a Rákosi-kor koncepciós perei. Ott is elképesztő disznóságokat műveltek, a többség pedig szépen csendben eltűrte, hogy véghezvigyék, amit akartak. És nemcsak azért, mert meg voltak félemlítve, hanem mert valóban elhitték, hogy akiket perbe…..
Végre megkezdődött a Bálványosi Szabadegyetem. Nyilván mindenki repesve várta már ezt a nagyszerű rendezvényt, mert ez az a kivételes esemény, ahol megtudhatjuk, mi vár ránk a következőkben. Még csak nem is a közeli jövőről van szó, mert mint azt a Deák Dániel nevű politológus megfogalmazta, az idei…..
Csak mondom Törvénytisztelet 2018.05.29 01:52:11
Ez a törvénytisztelet is csak olyan, mint általában a tisztelet. Nem jár automatikusan minden törvénynek, vannak törvények,  amelyeket az ember tiszteletben tart, és vannak olyanok, amelyekről úgy vélekedik, hogy azok szemenszedett baromságok, ennek okán tisztelje őket a fekete fene.  Beterjesztik…..
  Amikor gyerekek voltunk, gyakran jártunk át a templomba. Jó volt fönn a kórusban énekelni, jól kiereszthettük a hangunkat, senki nem szólt ránk, hogy halkabban, mert fáj a feje. Az orgona fújtatójánál a testvéreim ügyködtek, nagyapa meg zengette az ünnepélyes dalokat,…..
tetovaoda 2012.12.15 13:20:53
Ismeretes... a 4K úgy döntött, hogy a Bajnais népfrontba nem lép be, legfeljebb a választások előtt megállapodást köt. A bejelentésről egyáltalán valamit gondolók körében két, persze logikus és persze előre kiszámítható vélemény oszlik meg. Egyesek szerint a 4K ezzel…..
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
tetovaoda 2012.10.21 15:57:48
@Piciki: amúgy igazad van, de a teljesség kedvéért hadd pontosítsak, hogyan is szólt és kiknek szólt az a bizonyos "el lehet menni":

Az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén, amikor a munkaadók megkérdőjelezték a tervezett adóemelések egyensúlyjavító szándékát, és azzal fenyegetőztek, hogy a cégeiket áthelyezik Szlovákiába, az akkori kormányfő, Gyurcsány Ferenc közölte: el lehet menni Magyarországról. ,,Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"

Egészen másról szól, mint az a rémmese, amit a Fidesz azóta is sulykol és beleéget hívei agyába.
tetovaoda 2012.10.21 15:59:56
@Kombi: meg te se.
tetovaoda 2012.10.21 16:12:18
@nyomasek: szóval a 90 ezer forintos nyugdíjat lehet bátran felezni?
Nagyapád, apád mit szól ehhez? Vagy nekik még nem merted előadni?
Vagy ezt csupán viccnek szántad? Mert akkor oké.
Szoktam én azon néhanapján nyüszítésig röhögni, hogy amikor a fletó beszól, vagy akciózik egyet, a kisebb-nagyobb politikusok szakmányban fossák le a saját és egymás inait, hogyasszongya, fusson ki merre lát mer visszagyün az öszödi böszme. Meg ilyenek.Mint például most is.…..
A botrányos hétfői vita után néhány nappal, pénteken a Fidesz visszavonulót fújt (Rogánt befenyítette az asszony), és közölték, hogy mégis támogatják a családon belüli erőszak önálló Btk.-tényállássá tételét. Szombatra pedig már a téma élharcosai lettek. Szeretnénk…..
tetovaoda 2012.09.17 10:57:49
@Enrico72: jó neked, hogy még hiszel a mesékben. De van egy rossz hírem: Andersen rég meghalt, Hófehérke kurva lett. Ja, ez kettő. De mindkettő rossz. És ha ilyen infantilis hívő maradsz, számodra lesznek még rosszabbak is.
Heti beszámoló A harmadik torony 2012.08.31 15:57:16
A cím lopott. Szerb Antal kis úti beszámolójának  a címe, olaszországi reflexióit rögzíti. Az észak-olasz városok minden kellemével és hasonlóságával találkozott, ahogy mi is, egyszer régen. http://epa.oszk.hu/00000/00022/00609/19293.htm Némiképpen ez a blog is…..
.A FIDESZ és az LMP egyetért abban, hogy a választópolgárokat ki kell zárni a jelölési folyamatból. A kormánypárti frakcióülés, majd az ezt követő miniszterelnöki bejelentés újabb akadályokat hozott létre a választások demokratikus folyamatában. Újdonság azonban, hogy az…..
Gréczyblog A Cinege utcai fogoly 2012.08.17 10:03:07
Orbán Viktor fél. Van is mitől. Tönkretette Magyarországot. Történelmi léptékű és méretű felhatalmazást kapott az általa megtévesztett választóktól 2010 tavaszán, de nem élt, hanem visszaélt a lehetőséggel. Olvasom a hírt, hogy Orbán Viktor házát, sőt, az egész utcát…..
tetovaoda 2012.08.17 15:25:57
@apacsfiu: soroljad csak. Amit hibaként tüntetsz fel, az is pozitívum. Mutass pl. egy autópályát, amit Orbán-kormány építtetett valaha. Az elképzelt kormányzati negyed kifizetett terveiből az Orbán-kormány múzeumi negyedet csinál és saját érdemeként könyveli el (ha lesz belőle valami,s nem csupán arra kell, hogy a Közgép lenyúljon újabb közpénzeket beruházási költség címén). A tüntetőkre lövetés pedig nettó hazugság, mindenki tudja. Kíváncsi lennék, miket sorolsz majd, mielőtt istenített Orbánod jóvoltából éhenhalsz.
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
tetovaoda 2012.07.17 18:54:33
@jotunder: honnan veszed, hogy a "kommunista rezsimben" úgy-ahogy el lehetett titkolni?
1954. december 12-én kivégzésre gyűltek össze bírák, ügyészek, büntetés-végrehajtási dolgozók a Szolnok megyei börtön belső udvarán. Egy fiatal lányt, Jancsó Ladányi Piroskát akasztották, s ezt a tényt másnap közzétették Magyarország valamennyi fontosabb újságjában.
Sem a bűn sem annak büntetése nem lett eltitkolva. Nézz utána bármely közkönyvtárban, ahol megtalálod a korabeli lapokat.
A Médiatanács Klubrádió elleni szánalmas és átlátszó akciója újra a napnál is világosabbá teszi, hogy a csak Fideszes tagokból álló testület bármilyen eszközt képes bevetni a magyar sajtószabadság megregulázása érdekében. Időközben a háttérben zajlik egy másik…..
tetovaoda 2012.07.07 13:41:46
@csavardi:
Kérdésed jogos, de elsősorban nagyon időszerű. Ha a baloldalhoz kötődő, tetemes vagyonnal rendelkező emberek nem hajlandók áldozni még most sem arra, hogy legyen baloldali média, akkor az a párt megérdemli a sorsát, amely nem képes azért mozgósítani, amit már 20 éve meg kellett volna tennie.
tetovaoda 2012.07.07 13:58:29
@nu pagagyí:
Nálad a nyerő pont. Szerintem tökéletes összefoglalást adtál a jelenlegi és a várható helyzetről.
Az MSZP és az LMP a folytonos különállással és egymás ekézésével azt fogják elérni, hogy a szavazók 2014-ben a Demokratikus Koalíciót választják, amely következetesen az ellenzéki összefogás mellett kampányol, kezdeményez - ők pedig örülhetnek, ha egyáltalán elérik a parlamenti küszöböt. S ezzel nem csupán ők veszítenek, hanem veszít sokszínűségéből a magyar demokrácia is.
tetovaoda 2012.07.07 14:06:09
@Wegam:
Erdélynek erről más a véleménye. Olvasd: manna.ro/velemeny/megnyerjuk-a-seggfejversenyt-2012-07-04.html#.T_f2gEBhkuw.facebook - nem fog megártani!
Két kicsi hód.  Regény, írta Szürke Bagoly. Első találkozásom volt az indiánokkal, megalapozta a rokonszenvemet  irántuk, később lett May Károly és a Nagy Indiánkönyv a romantika és az elvágyódás…..
tetovaoda 2012.06.25 15:53:00
 Lőrinciben született három kiskutya. A mamájuk beagle, az apjuk ismeretlen. Ez nem zavarja a testvéreket, vidáman táplálkoznak, amikor nem alszanak, akkor gurulnak. A szemük épphogy kinyílt. Pesten át lehet venni a kiszemelt kutyababát,  ha majd eljön az ideje. Aki szeretne ilyen…..
tetovaoda 2012.06.25 15:42:46
Lehet, hogy a pártokat már mindenki megutálta, a választásokra a legtöbben mégis elmennének. És ha már ott vannak, várhatóan még nagyobb arányban szavaznának a kormány ellen, mint ami a legutolsó közvélemény-kutatásokból elsőre látszik. Ezt fordíthatná meg esetleg az…..
tetovaoda 2012.06.23 16:35:02
@Mózsi bá: Naná, hogy benne lesz. Mindkettő. A hatalomért bármit, bárkivel!
tetovaoda 2012.06.23 16:51:31
@Flúgatlan: Szerinted az előzetes regisztráció azt jelenti, hogy be kell mondanod, melyik pártra akarsz szavazni?
Regisztrációval is eldöntheted azt utolsó pillanatban, ha úgy tetszik, pillanatnyi hangulatod alapján, a szavazófülke magányában, hogy hová ikszelsz.
A regisztráció javaslata az emberek lustaságára épít. A választás napján felcíhelődnek és elmennek a szavazókörzetbe, de hónapokkal előbb nem fognak elindulni a világ másik végén kijelölt irodába regisztrálni, hogy aztán a választás napján ismét nekirugaszkodjanak.
És azt mi garantálja, hogy akik regisztrálnak, el is mennek szavazni?
Ezzel csak a legelkötelezettebb hívek mozgósíthatók, legyen szó bármely pártról. A Fidesz nagyon bízik abban, hogy van legalább 1 millió ilyenje, s még pár százezret összemachinál valahogy. A többi pártnak - most úgy tűnik - nincs ilyen mértékű biztos bázisa sem. A regisztráció tehát - jelen állás szerint - a Fidesznek kedvezne.
tetovaoda 2012.06.23 17:13:48
@Stohl András: Nem a diplomája veszett el, arany bogaram, az megvan, mindkettő. Az egyik szakdolgozata veszett el az egyetemen, amelyre - bizonyítottan - beadta.
Nagyon tájékozott lehetsz - pártod lejárató brosurájában! Ugyanakkor felettébb kiművelt, szegénykém. Azért használod - jogellenesen - nick névként egy élő, valós személy hivatalos nevét. Ezért még be is perelhetnek! Gondold meg...
Tavaly ilyenkor beszámoltam a falu hagyományőrző házának megnyitójáról. Remélem, működik a linkje: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Zibellina/Dokumentumok/AkimotoDevians/akimoto.devians.hu/2011/04/22/tajhaz-vagyis-dorfmuseum/index.html Ma a megnyitó évfordulóján hasonló…..
Mai napirend előtti felszólalásom:"Tisztelt Ház!Egy hét híján két éve alakult meg az Országgyűlés. Eljött tehát a félidős értékelések időszaka, eljött az ideje annak, hogy értékeljük a második Orbán-kormány majd két évét. Nincs könnyű dolgunk. A kapkodva…..
A tegnapi Célpont adás után 99%-ig bebizonyosodott Gyurcsány Ferenc szakdolgozata plágium. Jelenleg az lenne meglepetés, ha kiderülne nem az. Természetesen mivel Gyurcsány Ferenc szakdolgozata rejtélyesen eltűnt, soha nem fog kiderülni az igazság, de aszerint, amit most tudunk, már…..
Négy évvel ezelőtt indult az UD Zrt. ügy. Világosan látható volt, hogy kik követtek el súlyos törvénysértést az ügyben. Nem volt persze meglepetés, hogy az egész sztoriban végül Szilvásy György, Tóth Károly, Dávid Ibolya és Herényi Károly lett a gyanúsított. A vád…..