Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katarakta

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Hiába állapodott meg már korábban a legtöbb fontos részletben a műsorvezető és a csatorna, az Áll az alku című műsorban végül mégsem Gundel Takács Gábor nyitogatja majd a táskákat. Pedig magától értetődő választás lett volna, hogy a vetélkedőt korábban már sikerrel vezető Gundel Takács kapja a…..
katarakta 2017.07.05 14:18:58
@véleményM: Milyen pár évtized?
katarakta 2017.07.11 12:40:53
@n3spr3ss0: Akinek ilyen igénye
van, attól el kell venni a vlasztójogot!
Fotó: Kálmándy Ferenc / MTI Győrfi Pálnak, az országos mentőszolgálat szóvivőjének volt egy műsora az RTL Klubon, az EgészségKalauz. Aztán jött a Nagy Duett a TV2-n, ami annyira tetszett Győrfinek, hogy ott is hagyta miatta saját műsorát a konkurenciánál. Aztán azonnal, egyetlen adás után kiesett,…..
katarakta 2017.04.06 07:53:40
Pervenimus Trianon kérdései [4] 2016.06.05 14:33:06
1920 június 4 –én Franciaországban, egészen pontosan Versailles Grand Trianon épületében a világtörténelem talán legsúlyosabb diktátuma került aláírásra. Példátlan módon egy szuverén ország kétharmadát csatolták el, mindenfajta enyhítés, megegyezés vagy szakmai alapú érdemleges megvitatás lehetősége…..
Lement a Sztárban sztár első döntője, mert két részre kapták szét a mindent eldöntő pillanatokat, joggal, hadd legyen még egy olyan estéje a TV2-nek, amit megnyer, meg az is faktor persze, hogy így legalább még egyszer sírva röhöghetünk a nőnek öltöztetett Gáspár Lacin. Ezt…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
katarakta 2015.06.19 15:22:10
@bloggerman77: Szerintem ott hivatásosok működnek!
Az öregségi nyugdíj legkisebb összege hazánkban jelenleg nem lehet kevesebb, mint 28.500 forint. Vajon hányan vannak és hol élnek azok a nyugdíjasok, akiknek ez a minimális összeg jár?Budapesten kimagaslóan sokan, 26-an kapnak nyugdíjminimumot. Kerületenként felosztva általában 1-2…..
Eddig még saját képeket nem láthattatok tőlem lévén, hogy személyesen nem voltam a nagy idők nagy tanúja. Azonban most egy tavalyi kirándulásom képeit nézhetitek meg, amiknek természetesen vannak történelmi vonatkozásai, hiszen egyébként nem kerülhettek volna a blogra...
A Rising Star fináléja akkor sem alakulhatott volna izgalmasabban, ha a szerkesztők egy előre megírt forgatókönyvből dolgoznak: Peter Sramek az első körben egy százalékkal verte Alfrédot, majd a másodikban, Czibi Norbert előadásának utolsó másodpercében egyszerre járta meg a…..
katarakta 2015.02.16 13:22:34
@véleményM: Ha bejelentkezik 100 ember, és abból 50 igent húz, az nem 50%, csak 36%, mert 28% a zsűrinek (4x7) volt fenntartva az elején, és ezért nem voltak a döntőben 80 százalékok, mert 72% lehetett volna a maximum!
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
Nem nagyon nézünk Fábry Show-t, mióta a humorbonbonok, humorlabdacsok, humorpetárdák és humorröppentyűk egyetlen, hiteles magyar nagymestere átment az MTV-hez,  hogy ott celebek helyett a Fidesz-holdudvar tagjainak szavába vágva szórja a 20 éve is ciki, spicces…..
katarakta 2013.11.26 18:15:43
@Ad Dio: A költségvetés és a színvonal nem függ össze!
„Elfelejtett visszajönni a nyári szünetről a SuperTV2 reggeli műsora, a SuperMokka” - írja a mai Blikk. És tényleg: bár a korábbi Tv2-sajtóközlemények hemzsegtek az olyan mondatoktól, mint az „A SuperTV2 sajátgyártású műsorai ráadásul sikert sikerre halmoznak.”, az…..
katarakta 2013.09.19 16:58:12
Kitakarták a negyvenes divatrapper fonnyadt mellkasát a Hajdú-haciendát bemutató Hal a tortán-epizódban, mivel a Tv2 betojt attól, hogy a Fidesz-rezsim vasökle lecsap rájuk a főműsoridőben mutogatott vörös csillagért és sarló-kalapácsért. A Bors szerint Ganxsta Zolee teljesen ki…..
A Tv2 általában rá szokott feszülni saját gyártású műsoraira, előjön belőlük egyfajta vizsgadrukk vagy valami ahhoz hasonló görcsös para. Most tegyük oda, kollégák, de tökösen, hangozhat el a vezérlőben, mutassuk meg ennek a másik kertévének, hogy mi is tudunk jó műsort…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Ezen a héten egy email várt a postaládámban a TFL-től. Amellett, hogy rendszeresen tájékoztatnak a hétvégi karbantartásokról és leállásokról, írnak újításokról, egyéb érdekességekről is. Már az olimpiai idejére el akartak készülni vele, de végül kis csúszással,…..
katarakta 2012.12.18 11:21:26
@dr. Kóser Malac: Százzal...
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
katarakta 2012.10.28 15:06:47
Nem kell különösebben szofisztikáltan olvasni a blog sorai közt, hogy kiderüljön, vannak averzióim a legós építési trendeket szép lassan szinte kizárólagosan alakító The Brothers Brick-kel szemben. Ahogy a cizellált szűrőiken átjutó alkotások mind kifinomultabbak, sterilebbek,…..
katarakta 2011.10.14 16:57:26
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Bocsánat, hamut szórok a fejemre, elnézést kérek mindenkitől, egy betegség és egy túlórás hét kombója miatt elhanyagoltam a blogot. De nem haltunk meg, sőt a munka közelgő ünnepére nagy revivalt tervezek, lesz poszt holnap is, meg a héten minden nap, mára meg itt a Space Is Key,…..
hogyvolt VV4 - 4X126 2011.04.22 15:30:00
Hát VV Olivérnél nagyobb zsigeri tahót keveset láttam, pedig Ibrát is elég sokszor láthatjuk a képernyőn, na. Remélem, mindenki lelkiismeretesen böjtöl, én is, hogyne, de az milyen már, hogy négy órával ezelőtt kaptam egy telefont, levágtuk, mesélj, mi kell, most meg negyed…..
katarakta 2011.04.22 20:06:41
Sajnálkoztunk mostanság eleget azon, miért tűntek el a legódobozok hátoldaláról a bónusz építési útmutatók. A megoldás egyszerű, nem kell a LEGO-ra várni, csak egy jó ötlet kell és már lehet is építeni. Például traktorból hot rodot vagy rakodógépet. Ujjgyakorlatok…..