Regisztráció Blogot indítok
Adatok
New Noise

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt év felettébb eseménydúsan telt a thrash metal amerikai alapbandája, a Megadeth számára. 1990-es alapművük, a Rust In Peace kiadásának huszadik évfordulója alkalmából világszerte eljátszották a teljes albumot, közben pedig a műfaj Nagy Négyesének tagjaként (az…..
Április 8-án lép fel Budapesten a Slayer és a Megadeth. Az alábbi interjú ebből az alkalomból készült az előbbi zenekar gitárosával. Kerry Kinggel. A beszélgetés eredetileg a New Noise magazin hatodik számában jelent meg. Április nyolcadikán ismét Budapestre érkeztek a…..
A tizenötödik születésnapját egy (dupla) best of-lemezzel, meg egy, az alkalomhoz méltó koncerttel ünneplő Heaven Street Seven kegyetlen utazásokról, koncertélményekről, kolbászokról és kerítésekről mesélt nekünk. Előtte viszont hallgassuk meg a zenekar Utazás a…..
Ötödik nagylemezét jelentette meg a gödöllői Trafót is megjárt High On Fire, mi pedig csak reménykedünk benne, hogy nem az marad az egyetlen magyarországi fellépésük. – Írtuk ezt a New Noise még áprilisban megjelent számában, és akkor még nem tudtuk, hogy ők lesznek a…..
Tavaly váratlanul kibékült a Fear Factory két, már évek óta haragban lévő alapítótagja, Burton C. Bell énekes és Dino Cazares gitáros. A nagy ölelkezésnek gyerek lett a vége, ugyanis itt a Mechanize című nagylemez, amit a sajtó lépten-nyomon az együttes iparimetál alapmű…..
A Pennywise jelenleg az új lemezén dolgozik új énekesével, az Iginte-ból importált Téglás Zolival (aki mellesleg hétfőn, szeptember 27-én lép fel egy ingyenes buli keretében a Zoli Banddel Keith Caputo előtt a Dürer-Kertben). Ez az interjú még idén tavasszal készült,…..
Idén május 6-án lépett fől Budapesten a Wolf Parade, azóta már az új lemezük is megjelent, viszont mi még mindezen események előtt készítettünk interjút Dan Boeckner énekes-gitárossal, ami akkor meg is jelent a New Noise magazin első, 2010 áprilisi számában. Most ez…..