Regisztráció Blogot indítok
Adatok
integrity

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nos a címben felvetett ötlet nem teljesen légből kapott, ugyanis működő példák vannak. Például Moszkva sem hegyeiről híres. Sokkal inkább kudarcba fulladt természetátalakító/-pótló terveiről - na de ez speciel sikerült nekik. Kedves Hütte Anyó! Tegnap a német…..
integrity 2009.11.23 12:13:18
@Gery.Greyhound: ?!?! idióta vagy-e? amúgy volt igen..
A Honduras elleni csúnya blamázst magunk mögött tudva, Dél-Afrika ellen egy félidőt parádézott a válogatott, hogy a szerencsés körbeverések után egy Emírségek elleni 2-0-al csoportelső legyen. Az ágrajz a brazil-cseh csoportból az utóbbi együttest sodorta utunkba. A tavalyi…..
Ugyan októberig még nem sugároz a magyar Music Television, de már most működik a zenei szelektor szoftvere, próbaüzem, vagy szimuláció, a lényeg, hogy figyeli a trendeket, a slágerlistákat, és rendületlenül szórja ki a klipeket a nagy büdös semmibe. Mi meg optt álttunk a nagy…..
integrity 2007.08.28 16:23:53
Subba Fekete lakkcipő 2007.08.07 10:50:00
Sosem gondoltuk volna, hogy ezt is megéljük. Drum and bass tábor indul! Eddig zavartan toporogtál a táncparkett szélén? Szeretnéd együtt járni a fiatalokkal ezeket a rafinált tánclépéseket? Esetleg azt sem tudtad, hogy létezik olyan hely ahol ez menő? Azonnal jelentkezz!…..