Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veszéjes Tomi

11 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi évtizedekben szinte valamennyi, korábban „férfiasnak” tartott szakmában természetessé vált a nők jelenléte. A mérnöki szakma azonban egy azok közül, ahol a nők még mindig alulreprezentáltak. Sőt! A korábbi enyhe emelkedés után mostanában megint egyre kevesebben…..
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
Aki anno kijelölte ezeket a területileg illetékes központi kórházakat az tutira meg sem nézte, hogy alkalmasak e ekkora forgalom lebonyolítására. Nem nézte meg, mert ő bizonyára egy magánklinikára…..
Veszéjes Tomi 2015.08.05 17:55:10
@mig54: A Honvéd is echte mészárszék, persze tele van zsozsóval, mert a sztárokat, sportolókat meg nagy embereket oda viszik. A pórnépet csak ímmel-ámmal látják el, gondolom őket is csak azért, hogy leteszteljék rajtuk a műszereket, hogy működnek-e még rendesen, hogy ha jön egy nagy hal, akkor ki lehessen iziben nyalni a picsáját.
Az LG idén rámegy a '00-s évek telefondivatjára, és kijön egy öszecsukható androidos okostelefonnal. Sokak álma, mi magunk is várjuk, hogy egyszer csak megjelenjen végre a márka fénykorát megvillantó igazi androidos Nokia okostelefon. Ami persze még mindig nem jön, ezalatt viszont…..
Veszéjes Tomi 2015.07.29 10:35:07
@Neked ugatok nem a házat őrzöm: :D Akkor ezen írj szakdogát baszki
Nem mi találtuk ki, egy muszlim teológus mondta a török tévé egyik műsorában, és ha ez nem lett volna elég, előtte azt is kijelentette, hogy az anális szex, illetve a szadista szexuális aktusok váláshoz vezetnek, így hithű muszlimok lesznek szívesek ettől tartózkodni. A…..
A nyári bulikra, fesztiválokra szívesen öltözöm ki én is, de arra mindig figyelek, hogy olcsón hozzam ki a partiszerkóm. Például a cipőm egy megunt, ócska tornacipő, csak megfelelő köntösben! A renováláshoz folyékony ragasztó, újságpapír, ragasztószalag, egy feláldozható…..
Hivatalos közleményt adott ki a nemrég súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károly családja, írja a Bors. A közleményből kiderül, hogy Rékasi magához tért, nincs lélegeztetőgépen és a fejsérülése javulóban van. A színész a fejsérülése mellett eltörte a bokáját, a…..
Veszéjes Tomi 2015.07.01 16:01:35
@maximum1: Aha, van tapasztalatom. Látom neked nincs. Örülj neki!
Veszéjes Tomi 2015.07.01 16:44:04
@Az utolsó térerőmérő: Ó haver. Egyszer kerülj be oda, majd csodákat fogsz látni. Még lehet Istennel is találkozol, ha nincs szerencséd, vagy nem szánnak meg ott...

Néhány idézet, a kórház értékeléséről, csak hogy értsd, hogy miről beszélek te majom:

" Szombaton a sűrgősségin 14 órán keresztül a folyosón hagytak epegőrccsel epekővel szenvedni.Sírva kértem hogy segitsenek erre még engem toltak le.Zacher Gábor ha mar ön az osztalyvezető főorvos ezt nem engedheti meg magának."

"Édesapámat - 87 éves - délelőtt 10 órakkor vitte be a mentő. Még most is ott ül a folyosón. Elvégezték a vizsgálatokat, majd kiültették a folyosóra. Étlen, szomjan! Azt sem mondták meg neki, hogy meddig kell várnia. Óránként hivogattuk telefonon, mindig azt mondta, hogy nem sokára átviszik egy másik kórházba. 11-kor még ott ült. Meg nem kérdezték tőle, hogy éhes e, szomjas e! Ez nem pénzkérdés! Ez egy kis emberség csak! Mostanra lemerült a telefonja. Köszönjük egészségügy! Köszönjük az ország vezetőinek, hogy stadionokat épít milliárdokért, de betegszállító kocsira nem telik!"

"12óra várakozás alatt a sűrgősségin sok minden láttunk.Egy büdös,koszos,igénytelen hely.Több idős fekvő beteg étlen, szomjan várt a vizsgálatra.Voltak akik kérték az ápolokat hogy inni adjanak nekik,de még azt sem kaptak.Magyarország …....."

Én magam csak 13 órát vártam arra, hogy megműtsenek egy verőér melletti tájoggal, ami ha kiszakad, akkor nekem kb. annyi is, de nekik egyáltalán nem volt sürgős ezt megoldani....

De persze, jó hogy jöttél azt belepofáztál valamibe, amiről lövésed sincs.
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
Információink szerint Amin Zoltán, az MTVA programigazgatója már csak péntekig ül a székében, ugyanis hétfőtől a HírTV egykori programigazgatója, Gyurity Mónika igazgatja az köztévés műsorrendek sorsát. A köztévés nézettségek láttán persze érthető a dolog, sőt, ha azt…..
Konyhamester nálunk megjelent hétfői beszámolója után más Mesés Shiraz vendégek is előkerültek.  Volt köztük olyan, aki igazi bulvárpozitív beszámolóval - tolvajt megfutamító sikitozó kisgyerek - örvendeztette meg a Blikket.  Mi az alábbi levelet kaptuk a…..
Nem kell válaszolni  ..
Veszéjes Tomi 2015.01.19 15:44:27
Subba Nóci, te vagy az? 2015.01.19 15:37:04
Mondhatni elég ramatyul néz ki mostanában csóri "MajdnemElejtetteMobiltelefonját" Nóci. Gondolom nem kis stressz lehet részegen autót vezetni alvás közben, meg okiratot hamisítgatni. Subba jótanács: ..
Az Árpád Kórházban a bordatörésemmel röntgeneztek, a hölgy elment a filmmel, engem pedig dőlt szögben, fejjel lefelé felejtett. Én már annyi rossz tapasztalattal vagyok gazdagabb itt Magyarországon, hogy ez mar nevetséges! Pl. a Margit kórházban levették a véremet, ügyeleten,…..
sorok között 36 halott bankár 2014.12.11 06:49:00
December 3-án a hatóságok Ostend közelében megtalálták Geert Tack holttestét. Az 52 éves Tack az ING magánbankáraként dolgozott. A halál okát még vizsgálják.   Tack november 5-én tűnt el. Ő idén a 36. pénzügyes aki nem természetes halállal távozott az élők…..
Azt írja a Bors, hogy az egykori Playmate-nek titulált, éppen a legutóbbi Playboyban pőrén parádézó Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra, mert a Celeb vagyok... előző évadában előadott pucér különszámát bemutatták, és nem átallottak az internetre kitakarás nélkül felpakolni a…..
Nagy Sándor mellett Weisz Fanni lesz az Ég, föld, férfi, nő című műsor egyik vezetője az új évadban, számolt be róla Borbás Mária műsorvezető a blogjában. „Ő, aki siketként először fog televíziós műsort vezetni, pillanatokon belül elfeledteti velünk, hogy hangok nélkül…..
Akárcsak a többi szuperhős, Sínekköztrohangáló Isti is a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel a semmiből, hogy megmentse áldozatait. Csak ő még neki áll tudálékoskodni baleset- és munkavédelmi oktatást tartani  ..
Veszéjes Tomi 2014.06.02 14:50:38
Aki a szőke Villőre, vagy Virágra verte ki a faszát, annak van egy rossz hírem:
www.facebook.com/photo.php?fbid=832109503481979&set=pb.100000488127622.-2207520000.1401713271.&type=3&theater

Úgy látszik, hogy 2006-ban is léteztek már a megtévesztő transzgender gecik, akik egy kiadós faszverés után legalább 3 napos lelkiismeretfurdalás-lavinát indítanak el az emberben.

Tanulság: Mielőtt faszt vernél, Facebookozz!
Veszéjes Tomi 2014.06.02 14:55:58
@Veszéjes Tomi: Egyébként kitanulmányozva a Facebook oldalát nyugodtan kijelenthető, hogy egy pályán játszik a csajokkal.

Na mentem vonatozni, szevasztok!
Veszéjes Tomi 2014.06.02 14:58:13
@Kerche Réche: Ki leher, de csak az egyikre, az meg nagyon mammog, szóval inkább keress valami mást. :(
Címek a lapokból: - Nekiment az Index újságírójának a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kikelt magából a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Továbbra is tagad Balogh István - Magyarázkodik a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kiborult a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Már a…..
Veszéjes Tomi 2014.01.29 14:18:21
@BitPork: Szerintem azokat nem családoknak hívják, hanem színészeknek.
Annyira jól tolta egyedül, hogy mindenki beszállt ..
Veszéjes Tomi 2014.01.29 13:14:02
@Lakótelepi Ladás hülyegyerek: Ez tényleg ott van! Tökéletes leképezése a Facebook oldal like dolognak. Hasznos :)