Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pataki6

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárnak nincs beható tapasztalata a madarak étkezési szokásai terén, de az legalábbis gyanús frika esetében, hogy az alig fél éves Honda Jazz fényezése az első, a szervizben fénykép alapján madárszarnak detektált folttal az alapozóig bomlik. A lényeg ugye, hogy madárszaros…..
Megabullshitbombát dobtak fővárosunkra! Az állítólag "januárban induló" Modern Plasztika Sebészet állítólagos amerkásmagyar plasztikai sebésze kíván forradalmat indítani a hegyes végűre műtött fülekkel. Ilyen szövege van, hogy: Új divat terjed New York zeneőrült…..
Már szép a napunk, hogy elolvastuk Szabó László novelláját egy kelenföldi vécézésről. Olvassák el Önök is a kis, dülledt szemű emberke történetét! Kelenföld MÁV pályaudvar. Indulás előtti WC keresés. Meglepő volt, hogy a váróban szép nagy betűkkel ki van írva: WC és…..
Ezt tegnap sikerült megörökítenem egy Csanády utcai abc-ben! Nagyon kár, hogy a magyar borokat csak így tudjuk reklámozni. Üdv, Anna Amiról mindenki beszélt, azt egy bátor kiskereskedő merte először kiírni, respekt neki. A tévéreklámjuk miatt ezt amúgy már rég…..