Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lamanoob

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tőkési Lajos 34 éves válogatott hátvéddel meglepetésre a szezon kezdete előtt bontott szerződést csapata, közös megegyezéssel. Egy hónap és egy nap múltával a tapasztalt hokis újra lehetőséget kap a hátvédhiánnyal küzdő Dab.Doclerben. A 2007-ben még világbajnokságon…..
lamanoob 2010.09.24 10:57:21
@a. Bárd: sztm az erőállapotával nem lesz gond, ma már játszik
Lubomir Hurtaj belépője súlyos sérülést okozott Andrew Dertonnak. A HSC Csíkszereda szlovák csatára térddel ütközött a Miskolc kanadai bekkjének térdével. Dertonnál részleges térdszalagszakadást állapítottak meg az orvosok a szerdai kontroll során, ennek következtében…..
lamanoob 2010.09.22 17:35:08
@acs63: Mivel írásban még nem kaptuk meg a fegyelmi határozatot, csak azt tudom írni, amit a fegyelmi bizottság mondott a csapat vezetésének, azaz Kiss Danit a következő két meccsről tiltják el. Hogy írásba mi kerül, az majd kiderül, ha kézhez kapjuk a határozatot
lamanoob 2010.09.22 17:36:43
@lamanoob: ráadásul le is mondtunk a fellebbezésről, szóval a büntetés azonnali hatállyal érvénybe lép, ha jól tudom.
Kizárólag hazai győzelmek születtek a Mol Liga keddi játéknapján, ezek közül kettő meglepetésnek is tekinthető. A Miskolc vendégeként elveszítette veretlenségét a HSC Csíkszereda, hiába lőtt megint egynél több gólt Lubomir Hurtaj, a túloldalról előbb Saluga és Bonar (ekkor…..
Jó mérkőzések lesznek kedd este a Mol Ligában. A Fehérvár hét EBEL-essel megerősítve várja a Ferencvárost, a Miskolc szeretné megszakítani a HSC Csíkszereda százszázalékos sorozatát, a Brassó–Steaua megjósolhatatlan kimenetelű presztízsmérkőzés, amely a román…..
Minőségi cserét hajtott végre hétfőn a FTC hátvédposzton. A szakosztály elköszönt a 21 éves szlovák Marko Huckótól, és leigazolta a 31 éves ukrán Dmitrij Tolkunovot. A válogatott védő három évet töltött el kanadai juniorligában, majd az AHL-ben játszott közel 200…..
lamanoob 2010.09.20 19:52:04
lamanoob 2010.09.20 19:56:01
@comp3232: Akkor majd utána kérdezek, mert konkrétan meg lettetek említve :) Kösz a gyors reagálást, ezer éve nem láttalak a blogon, örülök, hogy kiérdemeltem a figyelmed :) sok sikert
Ismét két Mol Liga-meccset játszanak Brassóban: Magyarországi idő szerint 10 órakor a Steaua tévés mérkőzésen fogadja a listavezető Dab.Doclert. 17 órakor az újvárosiakat nagy harcra kényszerítő Brassó a hármas győzelmi szériában lévő Vasast látja vendégül. A vesztett…..
lamanoob 2010.09.19 22:33:27
@csatoimi: Nem csalt, a Dab-játékosok rontották el a meccs végét, egyikük beugrott a jégre a buli pillanatában. Spigi meg megkapta, amit érdemelt.
Csak hosszabbításban bírta legyőzni a Dab.Docler a Steauát Brassóban, kezdetben az újvárosiak vezettek, utána a bukarestiek szereztek előnyt, majd megint a vendégek lódultak meg. Egy másodperccel a vége előtt büntetőhöz jutott a Steaua, egyenlített, a ráadásban MacSweyn…..
lamanoob 2010.09.19 20:56:24
lamanoob 2010.09.19 21:14:14
@hajasSC: na, ez azért már üldözési mánia, remélem nem komolyan gondoltad. Amíg nincs lezárva a jegyzőkönyv, addig nem frissül a tabella. Csaxólok, remélem nem okoztam túl nagy lelki törést
Vasárnap este hazai pályán igyekszik megszerezni első pontjait a Sapa Fehérvár AV19 az EBEL-ben. Nem lesz könnyű az eddigi két idegenbeli meccsét megnyerő Medvescak ellen, de nincs más út a felzárkózáshoz. A harmadik és negyedik sorban változások történtek, és egy új kapus…..
lamanoob 2010.09.19 17:05:49
@banyszi: nem haragszom, mindenkinek megvan a saját véleménye, nekem az, hogy Fodorék jelenleg gyengék ehhez a ligához. Nem vitatom, hogy küzdenek, hajtanak becsülettel, de ez egy más színvonal. Persze az is igaz, hogy van honnan fejlődni, s ha a többieknek sikerült felvenniük a ritmust, még ők is megtehetik ezt a jövőben.