Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kilgore.trout

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
kilgore.trout 2019.10.29 21:13:46
Eltelt a 2 hét, a párommal minden nap együtt voltunk. Táppénzre ment 2 hétig, nem dolgozott. Tartottunk egy búcsúztatót a kórház kápolnájában egy református lelkész segítségével. Temetést, ahogy korábban említettem, nem tartottunk, de a gyermekünknek úgy éreztük, jár, hogy megfelelő módon…..
Az augusztus, szeptember nekem a verseny szezon futásban. Ilyenkor rengeteg szénhidrátot próbálok bevinni, húst viszont minimálisat fogyasztok. Tésztának a futásra kifejtett jótékony hatásán kívül hatalmas előnye, hogy irgalmatlan gyorsan elkészül, rengeteg féleképpen variálható, és eszméletlen…..
Csütörtök este fáradtan kapcsolgattam a csatornák között, amikor hirtelen berobbant a szobámba Kasszás Erzsi, a CBA új reklámarca, aki pillanatok alatt megosztó személyiség lett. Sokan viccesnek találták, sírva nevettek rajta, míg másoknál azonnal kiverte a biztosítékot, én viszont megemelem a…..
Az igazi, tűzön grillezett hamburger Ezek az utolsó napok a szabadban sütéshez, legalábbis grillen. Aki nagyon elhivatott, az persze nem adja fel a hideg ellenére sem. A jó burger titka elsősorban a hús. A boltit most felejtsük el! Az igazi burgerhús 100 % marhából készül. A husit nem könnyű…..
Laslavic Tímea Amikor utazik az ember, a pihenés mellett fontos szerepet kap az étkezés is. Már csak azért is, mert ilyenkor más készíti el számunkra nap mint nap az ételt. Nem nekünk kell bevásárolni, hosszasan a konyhában főzőcskézni és utána elmosogatni (mondom ezt úgy, hogy én…..
Az egyik közösségi oldalon esett egymásnak a két bölcselkedő népóriás. Primitíven és pocskondiázva. Ahogyan az a jó magyar szokás tartja. Mi sem mehetünk el emellett szótlanul. A Tibi atya vs. Oravecz Nóra csörte részletei a tovább mögött!..
kilgore.trout 2016.06.04 12:08:06
CouchSurfing A monogámia halott? 2016.05.12 09:19:27
Kathy (30) megérkezett San Franciscóból, a száznegyvenkilencedik vendégemnek derékig érő szőke haja a feje tetejére volt csavarva. Négy estét volt a vendégem. Másnap megkérdezte, hogy van-e leszbikus bár Budapesten, ahova elmehetnénk. Utánaérdeklődtem online és offline csatornákon, de az derült ki,…..
kilgore.trout 2016.05.12 23:07:00
@A80: hű,te aztán jól megmondtad! Gondolom a közhelyszótár is ott van a kezedben,miközben a saját ,mérsékelten izgalmas életedből és világnézetedből próbálsz az egész társadalomra érvényes következtetéseket levonni.
Renee (68) száznegyvenhetedik vendégem New York Cityből 3 napra érkezett hozzám. Néhány alkalommal vendégeskedett másoknál, ő maga nem fogad couchsurfereket. Magas volt és furcsa, megpuszilt, mikor megérkezett, amerikaiak nem szoktak puszilkozni, ezt szóvá is tettem, erre azt mondta, ő igazából nem…..
kilgore.trout 2016.05.04 23:22:59
@nikita: és olyan volt, mint képzelted?Nekem az a fura,mikor valaki transzgender,el is végezteti a nemátalakító műtéteket,de valahogy mégis az eredeti neméhez tartozónak tűnik,nem is erősít rá külsőségekben az új nemére ( ahogy Reneeről írtad,hogy pl.nem festi magát). Engem ez régóta érdekel,hogy akkor miér ment keresztül azon a rengeteg procedúrán,ha utána meg így "elhanyagolja"pont azokat a külsőségeket,amikért ennyit szenvedett. De nem értek hozzá nyilván,csak laikuskênt okoskodok.
A közelmúltban 16 csodálatos napot töltöttünk el Thaiföldön, minden percét imádtuk, és természetesen a helyi konyha elég rendesen megihletett, haza is hoztam némi tudást - remélhetőleg :) Ez egy olyan recept, amit már az első bangkoki esténken bepróbáltunk, és már akkor tudtam, itthon is le fogom…..
kilgore.trout 2016.04.13 08:37:11
Tisztelt Szegénység blog! Tóth Károlyné Katalin vagyok. korábban megjelent, a segítségkérésem már újságban, a Karcag tv –be, amikor is egy műtéti beavatkozás miatt fordultam tiszteletteljes kéréssel a nyilvánossághoz. Előre bocsátom, hogy távol áll tőlem, hogy másoktól várjam, a megoldást. Óriási…..
A francia bortermelőket és borvidékeket hivatott népszerűsíteni a külföldiek körében az a most indult turisztikai honlap, amely Laurent Fabius volt francia külügyminiszter és a Francia Idegenforgalmi Hivatal (Atout France) borturizmusért felelős munkatársa, Michel Bernard irányításával működik. A…..
kilgore.trout 2016.03.09 12:27:16
Hegyek... Minden évben többször eljön az az érzés, amikor az ember ki akar rohanni a városból, jó messzire. Kizökkenni a társadalomból, magunk mögött hagyni a rohanó életet és a szmogot. Kiülni valahová a természet csendjébe. Szerencsésebb sorsú* embereknek évente legalább egyszer ez az érzés…..
kilgore.trout 2016.02.09 00:28:06
"Amíg élsz fizetsz, ha megdöglesz, majd örökölnek utánad!" - sziszegte fogai között az alperes, miután feljegyezte felperes vagyontárgyait a bírósági tárgyaláson. S ugyan a gyerekeket már régen elidegenítette apjuktól, meg ezt a hitvallását beléjük ültette, minden erejével azon volt, hogy a bíróság…..
travelBug Lakásbérlés Austinban 2016.02.05 03:46:46
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Ígéretemhez híven egy nagyon gyors recept következik. Maximum 10 perc kell hozzá és össz-vissz egyetlen edényt fogunk összekoszolni, ráadásul a csirke bőre extra ropogós is lesz!..
1988 tavaszán – mindössze hatéves voltam – gyermeki bájjal kérdeztem apámtól: „A csúcstalálkozón két hegycsúcs találkozik?” Nem értettem ezt a metaforát, viszont a televízió Panoráma című külpolitikai műsorában láttam a két „hegycsúcsot”, két kivételes férfiút, amint Moszkvában találkoznak és kezet…..
Török sajtóértesülések szerint Ankara már döntött következő tel-avivi nagykövetének személyéről, jelezve, hogy a két közel-keleti állam hamarosan meg tud egyezni a kiegyezésről, és folytatni tudja a korábbi, rendkívül intenzív kooperációt. A török-izraeli kiegyezés…..
kilgore.trout 2016.01.26 01:42:26
  Idézetek, párbeszéd-töredékek és szállóigék a ma 80 éves Woody Allen-től, minden idők egyik legnagyobb művészétől! Isten éltesse sokáig- még ha Ő nem is hisz benne,- az embert, aki nem a művei által akar halhatatlanná válni, hanem úgy, hogy nem hal meg!   Nem…..
kilgore.trout 2015.12.03 10:46:35
@kék madár: Itt egy elég jó kis összefoglaló az ügyről valalitől,aki vette a fáradtságot,és valóban utána is járt.Ja,és ez TÉNYLEG a The New York Times-ból van.(2-300 oldal...na ne röhögtess...)
1. Soon-Yi was 21 when Farrow discovered nude photos of her - not 16. (Had she been 16 Allen would have committed a crime, and we can assume New York's finest would have enjoyed taking him on a perp walk). It was at that time she discovered Allen was having an affair with Soon-Yi. The child abuse accusations followed this event. This is important because (assume you are on a jury and take serious your jury instructions) you have to at least consider whether Mia Farrow was inventing the incident as revenge or as leverage in getting full custody of her children with Allen.

2. The judge overseeing the case concluded the sex abuse allegations were inconclusive. Unless you are a conspiracy nut, you have to allow that the judge was probably conscientious and offered an unbiased decision. Note, he didn't say Allen was innocent - he said the allegations were inconclusive.

3. Anyone who has taken the time to educate themselves about the McMartin Preschool Case and other child molestation hysteria cases from the 1980s and 1990s knows that the testimony of children, when coached by adults, is completely unreliable. (And please, no one accuse me of being dismissive of the very serious problem of child sex abuse. I've seen up close and personal the scars it leaves and the Hell it can create for victims). Research into false memory syndrome is decades old now, and it demonstrates that false memories can be planted, and once planted they become reality for the individual. I tried this on my younger brother - inventing an incident (where he got lost at our local mall) that never happened (supposedly it happened when he was six). Within a few weeks he had embellished the information I gave him and genuinely (to this day) believes it was real. If you doubt me, take some time to Google false memory syndrome and false abuse accusations. Decide for yourself whether this is, at the very least, possible.
kilgore.trout 2015.12.03 10:47:55
@kilgore.trout: ...
4. Farrow's reckless and sometimes unstable behavior since her break with Allen has had the opposite affect of what she would like. It can't help but create some reasonable doubt about the accusations, because it lends credence to the argument that she is capable of coaching her children (deliberately or not) with these accusations (thereby creating false memories).

5. Allen did not raise Farrow's children. This is a factual matter, not a question of opinion. He did not live with her and formed no emotional bonds with them. I know tons of men dating women who have children, who show no interest in parenting, or being a father figure towards, the woman's children. If he were living in her home, or they were married, I would be more sympathetic towards the righteous anger directed towards Allen in this regard. Bottom line, he wasn't Soon-Yi's dad. Period.

6. Allen doesn't exhibit any of the behaviors typical among pedophiles. First, were he a pedophile, I would have expected him to move in with Farrow, to increase his opportunities to groom and molest the children. Indeed, I would have expected him to have had relationships prior to Farrow with women who had children, again to increase his opportunities to molest a child (this was not the case with any of his previous relationships). I would have expected him, as a famous movie director, who is a pedophile, to go to Hollywood to live (which is, after all, pedophile capital of the world), and make lots of movies with lots of child actors (there are plenty who have, but that is for another thread), many of whom have parents who would look the other way to advance their child's (and hence their own) careers. Very few of his movies have featured child actors and he remains ensconced in New York. Finally, Woody Allen was 57 when Farrow discovered his affair and the abuse allegations were made. Nobody (let me stress that again) - NOBODY - becomes a pedophile in their 50s. A pedophile who is 50 has left a string of victims behind them. Were Allen a pedophile I would have expected at least 1 (if not a dozen - or 2 dozen) of his victims to have stepped forward when these accusations were made. We've certainly seen that in other instances (for example, the Jerry Sandusky case). Does all this mean Allen is not a pedophile - no. But it certainly provides reasonable doubt.
kilgore.trout 2015.12.03 10:48:57
@kilgore.trout: ...
7. Pedophilia is sexual attraction to children under the age of 11 by persons who are at least 16 years old. That would certainly quality in the case of the molestation charge - but not as regards Soon-Yi. You can argue that his actions were immoral (I agree) and cruel (because of the pain his actions caused Farrow - and I agree), but you can't describe it as pedophilia because words, after all, have meanings. Rational discourse is impossible if people invent meanings for words and then throw them around.

8. Mia Farrow's admission of an affair with Frank Sinatra, while with Allen, hasn't anything to do with whether or not Allen is guilty of child sexual abuse. You can attack her as having low morals, but it isn't relevant to the question at hand.

Bottom line, Allen's behavior with Soon-Yi was reprehensible. It is mitigated to some degree by the fact that they are still together after 20 years. Certainly, it appears that she does not consider herself a victim. As for the molestation case, I don't think anyone here can offer anything other than conjecture and opinion. No one KNOWS the truth, except for Allen, and perhaps his accusers. When I see people making categorical statements one way or the other - he's guilty - he's innocent - that tells me more about them than it does Woody Allen.
Hiánypótló négyrészes dokumentumsorozatot forgatott a Spektrum és a ACG reklámügynökség a rendszerváltás óta Magyarországon élő kínai bevándorlókról, és a már itt született, kívül sárga, belül fehér, azaz „banángenerációs" gyermekeikről. A Kicsi ország, kicsi…..
kilgore.trout 2015.11.10 13:01:15
@cardiobascularis: hát nem.egyáltalán nem olyan, mint máshol.nyilvánvalóan nem ettél még ott,ha ezt írod.
kilgore.trout 2015.11.10 13:17:01
@malocz: done.köszi :)
kilgore.trout 2015.11.10 14:36:03
@saks: én a gőzgombócokért vagyok ott oda.:) most irigyellek..
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
kilgore.trout 2015.10.26 17:48:55
@JohnRossEwing: hát én nem tudom, te mit néztél, de Rékának egyetlen őszinte megnyilvánulása nem volt.Azert ment oda, hogy görcsösen megmutassa, hogy ő milyen keményen dolgozó, jóember, akit csak bántanak az ő Norbikájával, pedig csak jót akar.Az más tészta, hogy ebből annyi jött le, hogy irgalmatlanul fogalmatlan és buta, és egy királylány mesébe képzeli magát.15 év alatt egyszer se idegesítette az ura? Hagyjál már! Aki ilyet ki mer ejteni a száján az egy ön és emberismeret nélküli ,álszent, hazug ember.
kilgore.trout 2015.10.26 23:58:15
@anomália: igen, tökéletesen egyet értek, de szerintem mindez az ostobaságából, tájékozatlanságából eredeztethető.Aki nem olvas, nem csak tárgyi tudásbeli hiányosságai vannak,de képtelen összefüggéseket meglátni, nem ismer különböző világszemléleteket,s nyilván elgondolkodni sem tud ezért róluk,s a vége ez lesz, hogy egy légüres térben éli az életét és kóklerelnek fizet rakás pénzeket, hogy a kicsi énjével( LOL) beszélgessen.
Olvasónk nem saját hibájából került a szegények népes táborába, már gyermekkorában elkezdődtek a gondok és szülei halála után neki kellene mindent helyre hozni.  Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon aszegenyekvagyunk@gmail.com címre…..
kilgore.trout 2015.10.26 13:58:02
@WiteNoir: pont, hogy te vagy itt a troll, semmit nem mondasz, csak vagdalkozol meg okoskodsz.Ja, fogd meg a posztoló kezét és sírjatok együtt, milyen kemény az élet.Véletlenül se vezesd rá, hogy egyedül ő tud változtatni az életén.Az sem segítség, hogy kap egy telefont a posztoló.A hozzáállásán kene változtatni.Nyilvan nem lehet mindent ingyen tanulni, de sok minden igen, pl.nyelvet, amivel valóban lehet utana kezdeni valamit.Én sem írtam, hogy filozófiát tanuljon ( szóval te csúsztatsz itt egyedül), ha meg valaki olyan hülyre, hogy használhatatlan szakmát tanul ilyen helyzetben, akkor úgy kell neki.
  Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Az én történetem csupa…..
kilgore.trout 2015.10.19 13:48:48
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: Mert..hát..ez az a nagyon egyszerű embertípus..számomra is érthetetlen és visszataszító , hogy az( amúgy teljesen értelmetlen) irományának ezt az egy nyomatékosítási lehetőségét ismeri.Viszont.Ne legyünk igazságtalanok.Használ kérdőjelet is.