Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chokeerigo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi siralmas kínálat után a mai este már valamivel jobban alakul, talán meg lehet úszni a kocsmát és az agyhalált, ha jobban odafigyelünk. Az m1-en este 8-tól Alföldi Róbert beszélget Sinkó Lászlóval, én mindenképpen ezzel kezdem az estémet, Sinkó pályafutása érdekes…..
chokeerigo 2006.12.01 17:00:30
A Tv2 tehetségkutatója csúnyán kikapott a Szombat esti láztól, pedig mindkettőben vannak flitterek és robotlámpák, és mindkettőben nyakig emeli a lábát, aki csak tudja. Csak sajnos a népet nem érdekli a kortárs tánc, annál jobban, ha Csonka András belegabalyodik a szambába.…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.10.30 17:18:00
Ahogy ezt egy másik blog megírta, szerencsétlen magyar Rém rendes család szopik. Szopna magától is, de az RTL ellenhadjárata még sokat ront a helyzeten. Amennyire mi tudjuk, a Tv2 még nem vesztette el a reményt, meg hát eleve túl sok rész lett leforgatva ahhoz, hogy már az elején…..
chokeerigo 2006.10.30 18:20:25
A helyzet komoly: tokás szalonfasiszták üvöltenek forró nyálat fröcsögve, röghöz kötött idióták tombolnak, már csak egy kiadós lakosságcsere-egyezmény hiányzik, hogy tényleg 1947-ben érezhessük magunk, de talán éppen ezért kéne végre egy jót röhögni ezen az a…..