Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuge

8 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már van autónk, akkor előbb vagy utóbb belénk bújik a kisördög, hogy vegyünk egy szebbet, jobbat, újabbat, kevesebbet futottabbat, kinek mi a fontos. Legtöbbünknek ez csak úgy kivitelezhető anyagilag, ha előtte eladjuk az addig dédelgetett autónkat. Mit kell ilyenkor tennünk? Legyünk tisztában…..
fuge 2018.11.21 21:58:07
@geegee: A Jóautókon nem versenyeznek a hirdetett autók az áfacsalt, visszatekert autókkal, így azokhoz képest valóban magasabbak az árak. Ha mást értettél túlárazottság alatt, lécci mondd el, érdekel.
fuge 2018.11.22 09:25:38
@geegee: Értem, és örülök, hogy ilyen alaposan utánanézel a hirdetéseinknek. Ha felmerülne konkrét autó, ahol túlárazottságot tapasztalsz, kérlek jelezd, elemezzük ki együtt.
Tegnap hivatalosan is átadtuk a megújult Németvölgyi utat. A két közlekedő sáv mellé egy parkolósáv is épült, amely azért fontos, mert az ott lakók ezentúl nem a zöldterületen, hanem a parkolósávban állhatnak. A felújítás során közel 2300 négyzetméter földet…..
Az Index.hu fejlesztőcsapata programozót keres teljes állásba, azonnali kezdéssel. Alapelvárások PHP OOP Javascript HTML5/CSS3 MySQL néhány éves szakmai tapasztalat Előny jelent, ha csapatban jól dolgozol kedvesen kezeled az embereket - a technikához hülyéket is egy…..
Az Index előde, az Internetto tulajdonképpen véletlenül, mégis törvényszerűen szakadt ki az ABCD című CD-ROM magazinból - de még így is sok-sok szerencse és még több szövetséges kellett ahhoz, hogy egyáltalán elstartolhasson. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A…..
Búvárkodni azért király dolog, mert fizetnek neked azért, hogy egy gyönyörű trópusi környezetben élj, munka gyanánt mindennap hajókázz, úszkálj, emberekkel pofázz és közben egy csomó csodálatos dolgot mutogass nekik, amit gyakran akkor látnak életükben először. Nem egy…..
Kopottas Targonca 2012 Burgas Rulez 2011.06.22 23:22:00
A tyúk él! Így elhagyhattuk békésen az országot. Az első atrocitás akkor ért engem, amikor 3 kóborkutya átkergetett a bolgár határon. Béla szerint ügyesen futottam. Utunkat Burgas felé vettük, de korántsem volt egyszerű, mivel Bulgária kicsit zárkozottabb a stopposok felé -…..
Vama Vechén 9 éve jártam utoljára. Akkor úgy épült be módosult tudatomba, mint a legjobb hely, ahol életemben voltam. Már régóta vissza akartam jönni ide megnézni, mennyit változott azóta. Az emberek egy része azt mondta, már nem akkora hippitanya, mint régen volt, mert…..
fuge 2011.06.20 22:47:37
Kopottas Targonca 2012 Túracuccok 2011.06.10 16:10:00
Na hamarosan írok egy összefoglalót arról, hogy pontosan milyen cuccokat hoztunk magunkkal, hátha a sokat csiszolt pakolólistánk tanulságos lesz más utazók számára is. Most viszont csak egy rövid leírás következik a túracuccokról, amiket a Mountextől kaptam/kaptunk. Még az…..
fuge 2011.06.14 21:32:47
@vdavid: google latitude oldalon tudsz ilyet beállítani, és azzal ki tudnád tenni az utolsó ismert pozíciódat a blogba.
fuge 2011.06.14 21:35:30
@vdavid: buszon, pénzért? az a téves kép volt a fejemben, hogy stoppal mentek, ahol lehet. vagy itt pont nem lehet?
Buna seara ... A Deltában egyetlen hagyományos recept van, ami azért speciális, mert az elkészítéséhez való vizet a méltán híres Dunánkból hozzák a konyhára. Utánajártam, hogy ezt a csorba levest hogyan készítik el, mondjuk 2011. júniusában. Míg Béla és ismerőseink a…..
fuge 2011.06.10 21:50:40
@szjuccus: Oké, szóda mindig van itthon.

A Bibi Bisztróban jártatok? Biztos egy dadogóstól lopták a nevét.
Sziasztok Mindenkik! :)   Ezúttal a Duna-deltából jelentkezünk, ahol nem kis megdöbbenésünkre van kemping, melegvíz, és ami a legdurvább, internet, több helyen is. Amikor ~11 éve itt vóttunk épösapámíkkal, akkor nemhogy internet nem volt, de jobbhíján csak a falu…..
Románia természetileg gyönyörű, a közterületek bár nem mindig tiszták, de alapvetően gyakran sokkal szebben vannak megépítve és időnként sokkal jobban felszereltek technikailag, mint nálunk. Tipikus példa erre a bukaresti metró. Le a kalappal. LCD kijelző és…..
Kopottas Targonca 2012 Elindultunk! 2011.06.02 14:20:00
Ezúton köszönjük szépen Lászlónak, hogy kedd este leitatott minket a Schönherzben, mert így a reggel 8-as indulás délután 2-re halasztódott :) Délelőtt még összepakoltunk, bescanneltük az útleveleinket a vízumokkal, megcsináltuk a táblát a stoppoláshoz, aztán 14:15-kor fel…..
fuge 2011.06.02 18:50:59
@vdavid: Oké, most már pontos a pozid a Táncsics Mihály utcában.
Valamelyik ázsiai nyári egyetemen majd választhatsz kaszáló szakirányt meglátod. Csak a kétkezi munka a valódi munka, a jövő pedig a valódi munkáé.
Belsőség A Matáv és a Porsche 2009.12.12 18:30:00
Hogy mi köze egymáshoz a Matávnak és a Porsche Supercupnak? Lényegében semmi, de egy kis utánajárást talán megér a minőségi, L-es méretű Supercup-póló és béjzbólsapka. A megfejtés triviális. Miért használta a Matáv a HTD és a HTE rendszámokat a HTC mellett? (A Porsche…..
fuge 2009.12.13 11:56:04
@Fantomász: Az index.hu/24ora/ alatt egészen sokféle feedet összerakhatsz.
Belsőség A diplomata Trabantja 2009.12.12 16:15:00
Vigyázat! Jogszabály-kurkász kérdés következik! De a nyeremény önmagáért beszél. Igaz, annak idején csupán 23 forintba került, na de ma? Eszmei értéke felbecsülhetetlen. Milyen járműre való a CD kezdetű rendszám? (Köszönjük olvasónknak!)..
Milyen furcsaságot látnak a képen? Mármint ezen az elsőn, itt? Ha mégsem sikerülne rájönni, akkor segítek: nézzék csak a rendszámot! Hogy mi? Zöld? Bizony, és ha már zöld, akkor felhívnám figyelmüket a kettes számú képre, ugyanis ezen negyedóra nyereményét ábrázolja.…..
A Porsche-cuccok sosem gagyik, ezt érdemes figyelembe vennie, mikor gondolkodik azon, hogy kell-e önnek egy L-es méretű Porsche Supercup póló és béjzbósapka. És a kérdés? Itt van, alul. Mely országban kereshető nyilvánosan rendszám alapján a tulajdonos személye? Ebben az…..
A Twitteren keringő hírek szerint "service@otp.hu" feladóval próbálnak ismeretlenek adatokat elhalászni az otp-s ügyfelektől. A kiküldött, vélhetően fake email (egyébként nagyon rossz minőségű fordítás) arra figyelmezteti az OTP ügyfeleit, hogy hitelkártyájuk…..
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
fuge 2009.08.04 15:56:18
@ern0: "A Dunába meg még 50 éve is tisztítatlanul ömlött bele a szarlé."

Az Ördögárok jelenleg 50 ezer köbméter szennyvizet, a teljes budapesti szennyvíztermelés 1/12-ét folyatja a Dunába naponta.

A főgyűjtő megépüléséig így is marad, utána elérjük a közel 100%-os feldolgozottságot.

Erre a szempontra leszűkítve jelenleg majdnem 92-szer jobban élünk, mint száz éve.
Tudta-e Ön, hogy mibilparkolásnál nincs türelmi idő? Nem egészen világos, hogyan képzelik a Centrumnál és a fővárosban a 0 perc alatt elindított mobilparkolást. Vezetés közben már nyomogassa az autósa telefonját vagymi? A Fény utcában parkoltam az automatától nagyjából…..
fuge 2009.07.31 11:41:33
@metal: Valóban nem jogosan büntettek, de ezt 10 napon túl jeleztem, ebben meg én hibáztam.

Kifizettem, és így nem kell többet foglalkoznom vele.

A mobilparkolást viszont nem hagyom. Ma befizetem, utána megtámadom. A Homár volt az első lépés.
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
fuge 2009.07.26 03:27:05
@Konrad: kösz. átmeneti szépségtapaszt raktam rá.
Véletlenül szpottoltam próbaüzemben egy ipari csuklóst. Alig látszik a felvételen az ICS előtt haladó sárga villogós narancsszínű sínautó. Lehet, hogy vontatta a villamost? Esetleg még nincsen feszültség alatt a felsővezeték? A kivilágított villamos első részében állt 6-8…..
Emlékszik még erre valaki ? 1958-ban vezették be a két betű-négy szám kombinációt a magyar rendszámokon. A rendszer alapjait elég átgondoltan fektették le. Azt tervezték ugyanis, hogy a rendszám betűiből azonosítható lesz a gépjármű haszálati módja, jellege, részben…..
A Ferenc-napi Búcsú keretében a budapesti Ferenc téren egy vállalkozó felállította teljes egészében saját építésű kisvasútját.  A gazdája szerint körülbelül 600 milliméteres nyomtávú, hegesztett repülővágányokból összeépített pályán haladó, 275 feliratú…..
Hol nördség van, ott nördség van nemcsak a gép zúgó zajában,a tárt wikipédiában,a száz nyitott ablakban,villámgyors alt-tab-ban,ott nördség van a falban utazó LAN-ban,ahogy az egér füle kattan,ahogy az ikonod  mappába vonszolod,dreggeled, droppolod, ahogy a laptopod…..
fuge 2007.02.14 07:08:17