Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DMS

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyorsan kéne nagy mennyiségű leveleket beborítékolni? Önnek nincsen erre kapacitása, nem ismeri a postai előírásokat?Mi segítünk! Naponta akár több százezres kapacitás, igény szerint 0-24 órában a hét minden napján!…..
 Tisztelt látogatók! Ezennel elindítom borítékolás bloggomat, melyben az aktuális lehetőségekről, feldolgozókról és a piac alakulásáról fogok folyamatos beszámolót adni.Olyan fontos, szakmai információkat teszek közzé, melyek a laikus emberek számára komoly…..
Tisztelt látogatók! Ezennel elindítom gépi borítékolás bloggomat, melyben az aktuális lehetőségekről, feldolgozókról és a piac alakulásáról fogok folyamatos beszámolót adni.Olyan fontos, szakmai információkat teszek közzé, melyek a laikus emberek számára komoly…..
Kedves Blog olvasók! Az alábbi kis videó bemutatja, hogy egy professzionális üzemben miképpen keletkezik egy papírtekercsől 30 mp alatt egy kész DM-levél.Nem gondolt még rá, hogy ügyfeleit egy stílusus, jól megszerkesztett DM-levélben szólítsa meg? Elektrónikus DM-levelei nem…..
Bizonyára alig akadnak olyanok közüllünk akik ne hallottak volna a súlyos természeti katasztrófát előidéző és emberek életét követelő tragédiáról. Megrázó végignézni ahogy emberek sokasága veszíti el otthonát, élete munkáját egy szerűen mindenét. Ezek az emberek…..
Blogunk szakmai partnere a DMS Dialogmarketing Kft. A DMS 1998 óta foglalkozik tömeges postai csekk, csekkes számlalavél gyártásával. Ha közvetlenül a gyártótól szerzi be csekkeit elkerüki a felesleges közvetítési költségeket és pénzt…..
Postai csekk A "sárga csekk" 2010.09.22 12:11:00
Ki ne találkozott volna vele? Hisz ott van a mindennapjainkban, akármennyire is szeretjük vagy sem.A csekkgyártásnak szigorú kritériumokat szabott a Magyar Posta, többek között a pontos nyomdai méretezést, perforációkat, megszemélyesítést valamint a vágott méretet is…..
Direct Mail Ha DM akkor DMS! 2010.09.22 10:10:00
Önért dolgozunk – Önnel dolgozunk A DMS Dialogmarketing Kft. egyet jelent a rugalmassággal és minőséggel. Célunk, hogy Önnel közösen hatékonyabbá tegyük a kommunikációját ügyfelével. Nagy hangsúlyt fektetünk a korrekt együttműködésre partnereinkkel.  …..
 A direct mail a direkt marketing legnagyobb hagyományokkal rendelkező eszköze. A hirdető, a termék/szolgáltatás gyártója/forgalmazója közvetlen (direkt) ajánlatot tesz potenciális fogyasztói/megrendelői számára - ehhez a klasszikus postai küldemény formáját…..
Direct Mail Bemutatkozunk! 2010.09.20 19:10:00
Legyen szó számlalevelekről, felszólító levelekről, DM-kiküldésről, meghívókról, reklámkiküldésekről, mindegy hogy naponta, hetente, havonta vagy évente van szüksége a szolgáltatásra, a direktmarketing az egyik leghatékonyabb eszköz az ügyfelekkel történő…..