Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ügyvitel

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-es gyors bérkalkulátor:http://www.armada.hu/hirek/168-berkalkulator.htmlA bérkalkulátor nélkülözhetetlen a nettó bérek és bérterhek kiszámításához, amikor nincs idő bérprogramot használni. Természetesen a bérkalkulátoroktól nem várható el a mindenre szempontra kiterjedő…..
 Ingyenes Készlet és Számlázás, Házipénztár, Adóidőzítő és öt fős bérprogram induló vállalkozásoknak, melyek cégalapítása 1 évnél nem régebbi.http://www.armada.hu/akciosajanlat/110-armada-uzlet-rajt.html ..
Mennyi lesz a béred 2011-ben? Számítsd ki a gyors bérkalkulátorral. A 2011-es bérkalkulátor nettó, bruttó és szja információk mellett a levonásokról és a cég által fizetendő bérterhekről is tájékoztat. http://www.armada.hu/hirek/168-berkalkulator.html ..
Bérprogram videó bemutató   http://www.armada.hu..
Az Armada Bér bérprogram ingyenes vagy akciós változataiból a legtöbb cég megtalálhatja a számára kedvező, olcsó vagy ingyenes megoldást a bérszámfejtésre. Tudásukban nem csökkentett tartalmú bérprogramokról van szó.  Armada Bér bérprogram 2010./5 -…..
Van ingyen bérprogram arra az esetre, ha nincsen több dolgozó a cégben, mint 5. Mivel a bérszámfejtési szabályok a legkisebb cégekre is ugyanazok, mint a nagyokra, így jól jön számukra az ingyenes Armada Bér bérprogram 5 dolgozót kezelő díjmentes változata.Új könyvelőirodák 10…..
Egy könyvelőiroda vezetője nyilatkozik azokról Armada ügyviteli programokról, melyeket használ. Kiemeli, hogy a legjobban a bérprogramot szereti a gyors törvényi követés miatt.  Az Armada Ügyviteli programok fejlesztője, a Parallel Kft. nagy figyelemmel kíséri a…..
 Sok bérprogram nem foglalkozik az egyéni vállalkozók számfejtésével, ezért a könyvelőirodák bosszankodhatnak is, mert emiatt több dolguk van néhány egyéni vállalkozó bérének számfejtésével, mint egy cég sok-sok dolgozójának bérelszámolásával.Az Armada Bér…..
A cégalapítás lépéseiTársasági szerződés az alapítás szándékárólBankszámla megnyitásaAlapító tőke megfizetése utánKérelem beadása a cég nyilvántartásba vételérőlElőtársaságként a tevékenység megkezdéseA jogerős bejegyző határozat után a már bejegyzett…..
 Az Armada Bérprogram és ügyviteli rendszerek "reklámarca" Dr. Pünk Piroska talán kitalált személy, talán nem. A lényeg, hogy arcát adta az Armada programok ismertté tételéhez. ..
Igazán felhasználóbarát és mégis teljes megoldás bérszámfejtésre, elektronikus bevallásra az Armada Bérprogram.  A szoftver különösen 1-500 fős cégeknek és könyvelő vállalkozások sok-sok cégének több ezer fős dolgozói állományának bármilyen jellegű…..