Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Big Z

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan el vannak ájulva a játéktól, viszont nagyon sokan szidják és nem minden alap nélkül az AC Unity vagy a Watch Dog fiaskóit emlegetik. A teszt még az első körös béta alapján íródott, majd a nyílt béta napok alatt újra nekiültem és egy kicsit finomodott a véleményem. Amikor beharangozták, egyike…..
The Big Z 2016.02.27 12:45:16
@Szabip: Nekem is nagyon tetszett a videók alapján a játék, és volt alkalmam elég sokat játszani az utolsó open béta alkalmával. Vegyes érzelmekkel vettem búcsút az ingyenes teszttől. Így utólag belegondolva tökéletesen egyetértek veled. Biztos vagyok, hogy fog még változni sok dolog ebben a játékban. Remélhetőleg meghallgatják a játékosok véleményét is, és javítják a problémákat.
A megszokottól eltérően nem a havi ingyenes játékokról van szó, hanem egy teljesen új kezdeményezéssel, amit Actually Free Apps néven indítottak be, mivel ezek ténylegesen ingyenes játékok (jelenleg 468!), amelyekben semmilyen mikrotranzakció nincs. Hogy meddig tart pontosan egyes…..
Az Amazon leállította az Amazon Appstore indulása óta működő "napi egy ingyen app" akciót. Aggodalomra semmi ok, már el is indult az Amazon Underground, ami nem ígér kevesebbet, minthogy mostantól ingyenesen tölthető le egy rakás amúgy pénzért vásárolható vagy ingyenes, de…..
Dél-Budáról Óbudára járok dolgozni, keresztül a városon, a Duna partján, általában tiszta az út, nyáron ugyan megszaporodnak az üvegcserepek amiket a lombseprűvel dolgozó utcaseprűk nem tudnak összeszedni, ez a kis takarítógép pedig minden második évben dolgozik csak - ki…..
Az E-25 egy német tier 7-es prémium TD. Az E-25 a 8.7-től kezdve lesz megvásárolható, az ára 7.000.- arany lesz. Ez volt az első pont ahol megakadt a gombóc a torkomban mert a hasonló kategóriájú PzV/M10 ára 5.750, a SU-122-44 is csak 6.750 és az AT15-A is 6.500 arany. Egy…..
A PzKpfw IV Schmalturm tier 6-os német médium prémium tank. Jelenleg is kapható, középkategóriás német médium tank, az ára 3.750.- arany. Ez nem kevés de nem is sok, talán ez a legjobban eladható kategória. Nem hallgathatom el hogy amíg megvolt a nagy torony és a nagyágyú a…..
Tegnap este már pedzegettem, hogy máma valami szpesöl cuccal rukkolok majd elő: kéremalássan, IKEA tudósító blogger lettem reggel 7-től 8-ig, ráadásul egyetlenként - exkluzíve -  a magyarországi blogok közül, ami nagy szám. Nem? De. Hogy ez mit is jelentett pontosan?  …..