Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prince llevln

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az éppen regnáló elit ebben a ciklusban nagy gondban volt, hogy az ország jelenlegi gyalázatos gazdasági helyzetét kire kenjék. Magukra azért mégse... legalábbis nem állandóan, "elkúrtuk"-ból elég egyszer is, és az se úgy volt. Azért nagyon nem kellett félteni őket,…..
Egyiket sem! Globális infláció 2007.08.21 09:14:00
Vajon milyen következménye van a társadalom szempontjából a megbecsülés elértéktelenedésének, tekintve a hétvégén megjutalmazottak névsorát? Dévényi Tibi bácsi. Aha. Azért örülök, hogy indokolni meg sem próbálták.Kormánypárti politikai kabaré szereplői - rendben,…..
Akik ma délelőtt az iwiw-re akartak belépni, azokat a következő szöveg fogadja/fogadta: Sziasztok! Az iWiW rendszert immár több mint 100 darab szerver szolgálja ki. A gépek és a rajtuk futó alkalmazások karbantartását és frissítését rendszerint a hajnali órákban végezzük,…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Egyiket sem! Sci trükkök 2007.08.10 10:54:00
Az előző poszt mélyebbre vezetett mint gondoltam.Ad 1. Röhejes a Heti Válasz listája. Ez alapján azt kéne gondolnom, hogy mert scientológus, azért befolyásos. Az lett volna az érdekes, hogy a befolyásosak között ki a scientológus. Ad 2. Ne legyen igazam, de ez a lista pontosan a…..
akkor biztosan a jobboldal is csak fasiszta okokból nem tartja elfogadhatónak a jelenlétüket? (Tudjuk, a németek már konszolidálódtak, de azért mégiscsak ott van még bennük, hogy néha koncentrációs tábort építenek álmukban meg megtiltják a szegény scientológusoknak, hogy…..
Link itt. A kiállás jellege szerintem ilyen: "naaggyámánekipénzt!". :) Az eurokraták ettől majd biztos megijednek, talán még többet is fizetnek! Vicces is lenne, ha a végén nem én fizetném ezt is. Kell az az 500 milliárd a már meglévő 12.000 milliárd Forint…..
"A Főváros örömmel veszi tudomásul, hogy a kormány teljes mellszélességgel kiáll a 4-es metró megépítése mellett, és a brüsszeli döntéshozók számára a legnagyobb támogatás jóváhagyását javasolja a közlekedésfejlesztési operatív programban Magyarország legnagyobb…..
Már volt szó ebben a blogban a felelősségre vonhatóságról. A rendőri azonosítókból kiindulva, vajon nem lenne célszerű az összes, kvázi hatósági, kényszerítő erőt joggal alkalmazó személyt szintén jól látható azonosítóval ellátni?Link itt.Azért az tisztán látszik az…..
Egyiket sem! Kínzó kérdések #8 2007.08.10 09:11:00
Ez lenne a turáni átok, hogy a vezetőinknek létérdeke, hogy a nyelvük lehetőleg tövig szaros legyen? Hogy nemhogy nem képviselik az érdekeinket, de még érdekcsoporthoz sem hajlandóak csatlakozni?Link itt.Update: az a szomorú, hogy felnőtt emberek nem jöttek még rá arra, hogy…..
Az ember hajlamos beleesni abba a tévedésbe, hogy az ő tudásával kapcsolatban minden a legnagyobb rendben van, kellőképpen körültekintő tud lenni bármilyen helyzetben. Tudati szinten kizárja, hogy őt nem érheti igazán megrázó meglepetés a mindennapi életben sem. Így aztán…..
Egyiket sem! Kínzó kérdések #7 2007.08.08 18:26:32
Vajon miért rendjénvaló majdnem mindenki számára, hogy a hatalom képviselői alapvetően nem számonkérhetőek? MG egy érdekes kísérletet végzett el, levelét a Tékozló Homáron olvashatjátok. Link itt. Valami okból az emberek természetesnek veszik ezt, és nem is próbálnak meg…..
Egyiket sem! Congratulations! 2007.08.08 12:20:00
Undorodom.Link itt...