Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HCmami

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet az olvasónak a hallgatótól... Igen, nagyon sokáig hallgatott a cowboy és annak első blog felülete, de most itt van újra, feledtetve a nemlét már-már állandósuló csendjét. Persze a családtagoknak már nem újdonság, de a hallgatásnak az volt a legfőbb oka, hogy egyrészt…..
Az 'Egyszemélyes fényképalbum' sorozatban arcokról írok, emberekről, akik kitűnnek a tömegből, de legalábbis emlékezem rájuk valamiért. Megfigyeléseim terepe többnyire a jelenlegi munkahelyemül szolgáló áruház. Mivel leginkább munkavégzés közben zajlanak a később leírt…..
Szevasztok,bizony, bizony régen jártam a blog szerkesztői felületén, de most újra itt vagyok és rögtön két írást is belepréselek a következő blogbejegyzésbe, ezért is neveztem el úgy, ahogy. A két téma nem függ szorosan össze, sőt egyáltalán nem, mégis elkezdem az egyiket,…..
 Finally – Végül   Van egy kis időm, gondoltam írok így az év utolsó napján, de ahogy a Karácsonyt is csak alig érzékeltük, úgy a Szilveszter is egyelőre olyan, mint akármelyik többi nap. Sőt, még olyanabb – főleg nekem – mert én, ha nem jön közbe…..
Itt(hon) vagyunk az otthonunkban!A közepébe vágva elmondom, hogy most igazi bloggerként írhatom ezeket a sorokat, hiszen kávét kortyolgatva (sajnos épp most fogyott el… de teám még van) ülök az étkező-konyha kombó asztalánál, rádiót hallgatok és a lábam a másik széken…..
Tényleg arról és csak rövidenA másik beharangozott témám - elejtett félmondatom - arra vonatkozott, hogy korábban a család által beígért kocsival kapcsolatosan (is) vannak fennakadások. Nem akarok panaszkodni, meg nyavajogni, mert nincsen rá igazán okom, de ez megint egy kicsit…..
Brampton Fall Fair - kisvárosi ünnep A cowboy bármennyire is szeretné észrevétlenül újrakezdeni ennek a bejegyzésnek a leírását, nem tudja eléggé moderáltan kifejezni dühét, amiért - immáron másodszorra a blogírás során - elszállt, amit eddig írt. Autosave funkció ide-vagy…..
Élmények mozgóképekben A Kanadai cowboy hideg, esős tájat szemlélve köszönti olvasóit. Sajnos a vadpulykák sem mutatkoztak ma reggel - vicces látványuk enyhíthette volna a kellemetlen őszi idő okozta nyomottságot. Szerencsére a közzé tenni kívánt kisfilmek még az elmúlt napok…..