Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozinozi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kissé megkésve írom az utolsó bejegyzést, de már meg se próbálok magyarázkodni. Közben rájöttem, hogy a blogírástól is teljesen elszoktam már, nem szívesen osztok meg infókat magamról a nagyvilággal, na de azért lássuk csak mégis.Decemberben meglátogatott egy gimis volt…..
bozinozi 2011.02.16 09:20:34
@Csanádka:
Ki vagy, Csanádka?
Két év munka utáni rendes szabadság, nem gondolod?
Lehet, hogy Te alkalmatlan voltál erre az ösztöndíjra és ezért irigykedsz? Tudod az előzményeket?
Végre sikerült rávennem magam egy újabb bejegyzésre, bár már olyan rég írtam, hogy el is felejtettem hogyan kell. Kifogás az van millió, de tény, hogy nagyon nem volt időm erre mostanában, soha nem unatkoztam. Majd' egy hónap kimaradt, de megpróbálom felvenni a fonalat.Szóval…..
Az előző héten megint történt velem valami, miért is ne velem? Annyi nyugtat, hogy ez most tényleg nem az én hibámból. Kedden már úgy vártam a bankkártyámat mint a messiást, ezért gondoltam, hogy felnézek a netbankra, mi újság. Hát meglepődve vettem észre, hogy szegény vagyok…..
Egy év után újraindul a blogom, igaz kicsit sokat kellett várni rá, az a pár ember aki olvassa, remélem majd megbocsájt. Mint mindig, most se unatkoztam az elmúlt két hét alatt, szóval van miről mesélnem.De először is. Erasmus. Gijón. Olyan közelinek tűnik mikor még azon…..