Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MR.E

221 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy megjelent az S4, az Apple marketingeseinek elkezdett rajzolni a vége, úgyhogy összedobtak egy oldalt iziben, amin megmagyarázzák, hogy miért jobb még mindig az iPhone5 bármi másnál. A teljes kimondottan szatirikus lista alant, mindenkinek jó szórakozást hozzá. Az biztos, hogy az…..
MR.E 2013.03.17 21:20:37
@decoati: olvastam a One-ról szóló posztot, tetszett is. Lassan kezd olyan érzésem lenni hogy a Samsung lesz a következő Apple a fanboyokat illetően :)
Miért van a citromsavban mesterséges aroma, a mosogatószerben pedig valódi citrom? Miért nem fekete dobozból van az egész repülőgép? Miért van a 24 órán át nyitva tartó bolton zár? Ha olyan remek dolog a munka, akkor miért fizetnek érte? Miért kell…..
 Miért nem olvasni soha az újságokban: ?Jósnő nyerte a lottónyereményt!?? Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? Hogy kerülnek a "Fűre lépni tilos!" táblák a gyep közepére? Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a…..
Miért nem ütötte agyon Noé a két szúnyogot? Miért kell a koporsó fedelét odaszegezni? Miért kell a jósnőhöz bejelentkezni? Nem tudja előre, hogy jövök? Miért van rokkant parkoló a jégpálya előtt? Miért kell a Windows bezárásához a…..
Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van? Honnan tudjuk, hogy nincs két egyforma hópehely, hisz nem is láttuk mindet?Az égési sérülésben elhunytak kapnak-e árengedményt a hamvasztásnál? Hogy lehet, hogy a téves szám sose…..
 ..
-Mi a vámpírok kedvenc desszertje?-???-Vámpírok nem is léteznek.-Miért vesz egy fekete ember görögdinnyét?-???-Hogy később megehesse.-Miért esett le a majom a fáról?-???-Mert meghalt...
-Mit mond az öreg paraszt amikor nem találja a traktorját?-???-Hol a traktorom?-Hogy hívjuk amikor egy fekete ember vezet egy repülőt?-???-Pilóta.-Hogyan szedj le egy bohócot egy hintáról?-???-Vágj hozzá egy fejszét...
Egy kacsa besétál egy kocsmába, a pultos megkérdezi, hogy mit adhatok? A kacsa nem mond semmit mert csak egy kacsa.-Hány zsidó kell ahhoz, hogy kicseréljenek egy lámpát?-???-Kettő, egy a lámpát cseréli, a másik pedig tarja a létrát az elsőnek, hogy nehogy leesen és megüsse…..
-Mit mond az ügyvéd a szintén ügyvéd barátjának?-???-Mindketten ügyvédek vagyunk.-Miért nem tud Michael J Fox rajzolni egy tökéletes kört szabad kézzel?-???-Mert fizikai képtelenség tökéletes kört rajzolni szabad kézzel.-Mi rosszabb annál amikor beleharapsz egy almába és…..
-Mi az, piros és kék festék illata van?-???-Piros festék.-Mi az, zöld, és vannak kerekei?-???-Fű, a kerekekről hazudtam.-Hogy zavarj össze egy szőkét?-???-Fessed be magad zöldre, és vágj hozzá pár villát...
 ..
Egy pár várakozik a legújabb Harry Potter bemutatójára a sorban. A nő mondja:-Szívem mondd el kérlek ki hal meg a végén.-Nemtudom, hogy ez mennyire jó ötlet...elrontaná a filmet.-Ígérem nem, csak mondd el.-Najó, Tudjuk-ki hal meg.-Nem, nemtudom, ezért kérdem!..
 ..
 ..
 ..
Ójeee, bejutottunk a kánaánba, a mekkába, megláttuk a nirvánát, kezet fogtunk Buddhával és beleolvastunk Jézus thread-jébe, igen, fent vagyunk a Google+-on! És akit tudunk, magunkkal rántunk! Na jó, "csak" 10 embert, de az is valami, főleg, ha Ők is meghívnak…..
MR.E 2011.07.14 12:35:25
1. Szeretlek 2. Hiányzol 3. Szopjál nyugodtan, nem élvezek a szádba... ..
 ..