Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Playmobil Soldat

0 bejegyzést írt és 736 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog A király ösvénye 2008.05.24 09:01:00
 Tériszonyos-e vagy? Izzadt-e már le a tenyered egy videó megtekintése közben? Avagy szeretsz-e túrázni a legvadabb helyeken, egy jó és egy rossz mozdulat közötti leheletfinom különbségre bízva egy szem életedet? Akkor tedd próbára magad a király ösvényén,…..
Mandiner blog Klerikális reakció 2008.06.15 07:01:00
 Vasárnapi hírek:  Elindult a jezsuita blog. Mondhatnánk, hogy a klerikális reakció aktivizálta magát.  Nekünk egy kicsit büszkeség, hiszen tőlünk kértek tanácsot, hogy miként is működtessenek egy ilyen papi blogot. Vacsoráztunk velük, és átadtuk minden világi…..
 Lassan ránk virrad a kezdő sípszó (a képzavar a jó sportújságíró eposzi kelléktárának alapja), ideje hát EB-beharangozónk végére is postot tenni. De előbb egy kis helyreigazítás:  Felháborodott olvasói levelek százai lepték el postaládámat, miután legutóbb azt…..
 Három okból írom azt, hogy kommunisták, reszkessetek! Egyrészt azért, mert Vajnai Attila bárgyúgyereket elítélték a vörös csillag használata miatt. Másrészt azért, mert a google-ben a kommunisták, reszkessetek szóösszetételre csak egyetlen találat jött ki. Ez a versike.…..
Mandiner blog Reakció > reakcio.hu 2008.05.08 12:01:00
 Mint azt papírblogunk olvasói tapasztalhatták, április óta nem jelent meg újabb száma a print Reakciónak. Nyomtatott kiadásunk tavaly június óta (előbb UFiként, majd Reakcióként) nagyjából változatlanul, minimális növekedést mutatva havonta három-négyezer példányban…..
A magyar bajnokság kínszenvedése után - amit már régen nem kísérek figyelemmel - végre igazi futballt lehet látni: itt az Európa-bajnokság. A régi, néhány csapatos bohóckodás helyett (volt, hogy csupán négyes "döntőt" játszottak) manapság már a jócskán…..
 A Miniszterelnöki Hivatal sajtóosztálya sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a bulvárújságírók körében szárnyra kapott híresztelést, mely szerint a Playboy júliusi számának fő attrakciója egy Dobrev Kláráról, Gyurcsány Ferenc feleségéről készített…..
Boldog születésnapot, Ferikénk! Nagyon örülök, hogy minden ármánykodás ellenére országunk élén ünnepelheted negyvenhetedik évedet, és vezethetsz minket a zorbánista diktatúra ellen! Ezúton tudatjuk veled, kedves Fletó, hogy a közvéleménykutatások aljasok és hazugok: mi…..
 Ismeretlen a szerzője annak a versikének, ami sms-ben terjed Gyurcsány Ferenc születésnapja alkalmából. A miniszterelnök ezen a napon született 1961-ban Pápán. Ebből az alkalomból információink szerint elsősorban a kapcsolat.hu tagjai között terjed az „alkotás”,…..
 Kétszáznegyven lakópark épült. Csak Budapesten, és csak az elmúlt hat év leforgása alatt. Ez harminchétezer lakás, ami bődület, és - elnézve a Szigony utca, a Marina Part vagy a Duna City fejlesztéseit - messze még a vége.  Két apropónk is van, hogy véleményt…..
Ez a poszt nagy fába vágja a fejszét. Félreérthető, félremagyarázható. Lehet fasisztázni, pereskedni, ahogy tetszik. De a legokosabb lenne elgondolkodni rajta. Mindenkinek: többségnek, kisebbségnek egyaránt.A politikában ma használatos, emberekkel kapcsolatos axióma az, hogy az…..
 Geszti Pétert lehet szeretni vagy nem szeretni, mindenesetre a magyar nyilvánosságban ott, akkor és azt csinál, amit csak akar. A tény ez. Minden más szubjektívum.  Ami engem illet, felemás viszonyt ápolok vele: nem sikerült megszeretnem, sőt, egy…..
Most tanúbizonyságot teszek arról, hogy én igenis toleráns, polkorrekt és abszolút mindenféle alternatív jog nagy tisztelője vagyok - úgyis ideje van már egy könnyebb posztnak. Az alábbi képeket magam készítettem: a szereplők jó barátaimnak mondhatóak, ők az én fakultatív…..
A busz befordul a végállomáshoz. Mindenki leszáll, én egymagam fel - ilyenkor már kevesen járnak erre. Elő a könyvet... Pár perc múlva mély morgással életre kelti a sofőr a vénséges Ikarust, és megindul.A következő megálló a bevásárlóközpont, ahol este fél tízkor is még…..
Beszéljünk. Már csak azért is, mert az előző poszt (mely a Bombagyárban is olvasható) nyugodtan mondható rasszistának - legalábbis a politikailag korrekt terminus szerint mindenképpen.Induljunk ki abból, hogy a Földön ezrével élnek a különböző bőrszínű, nyelvű, kultúrájú…..
Hurrá. Igaz, a fő emailcímeim megváltoztak, de majd elküldöm az újat azoknak, akiket illet. A freemailos meg változatlan, persze, itt arról el lehet érni.Jaj de jó, hozzá tudok szólni a blogomhoz:-) Mindenesetre mókás, amikor egy szolgáltatóváltásban a két hetes átfedés nem…..
Playmobil Soldat 2008.05.23 23:25:50
Halálbüntetés-párti vagyok: már elmondtam. De azt is, hogy ezt kötött perjogi keretek között, kizárólag gyilkosoknak tartanám fenn. Szerintem a "Ne ölj!" parancsolat megsértői maguk emelik ki magukat e parancsolat megsértésével ezen isteni törvény védelme alól. A…..
Kedves Olvasók, hétfőig nélkülöznötök kell: most elmegyek háromnapos monstre horgászversenyre vasárnap délig - de mert éjjeleken is tart, a vasárnap többi részét végigalszom, atán meg hátfőn nappal dolgozom. Úgyhogy tessék vitatkozni, de most én nem tudok részt venni,…..
Muszáj még egyszer írni erről. A népszavazás ugyan eldőlt, a vizitdíj elhunyt még csecsemőkorában - Isten hogy nyugosztalná azokat, akik bevezették... De a fanyalgó értelmiségiek egyike-másika ma is azt mondogatja: ez bizony rossz döntés volt, és ha a nép nem utálja ennyire…..
Playmobil Soldat 2008.05.05 20:53:55
Ez a poszt voltaképpen járulékos: születésének két oka az, hogy az eredeti íráshoz több mint 200 hozzászólás érkezett, illetve, hogy napokig nem voltam netközelben, és nem tudtam reagálni. Ezért a fontosabb-érdekesebb hozzászólásokra - ahogy ott meg is ígértem - itt és most…..