Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moni77777

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedórával záróra előtt nem akarta beengedni Szilvit a Déli pályaudvar Relay újságosa, aztán a címben idézett verbális támadást intézte a meghökkent vevőjelölt ellen. Akinek ezzel el is ment a kedve attól, hogy a tervének megfelelően női magazinokat szerezzen be a másnapi,…..
- A kabóca márpedig madár! - állította rendíthetetlenül kamaszkorom pasija, és hiába kerestem hisztérikusan a cicegő ellenpéldát a kempingben, nem tudtam bebizonyítani mekkorát téved. Bár hang után mentem, gőzöm sem volt róla milyen bogarat keressek. Hát, valahogy így voltam a…..
Kettős Mérce LMP! Lépj vissza! 2010.04.14 06:22:00
Vagy betollak a Fidesz seggébe...
moni77777 2010.04.14 13:11:11
     Az LMP, most így helyből megtudhatja, hogy milyen az, amikor a profik rámozdulnak valakire. Az LMP szavazóiról még kevesebbet tudunk, mint magáról a pártról, ezért komoly optimizmusra vall, hogy a szocik abban bíznak, hogy az LMP szavazói majd érett megfontolás…..
Kettős Mérce Nem, nem, soha 2010.04.13 14:50:00
 Az LMP nem fog visszalépni senkinek a javára!Az LMP visszalépése szerintem mind a szimpatizánsok mind a pártagok számára elveik elárulása lenne. Ha megnézzük a párt facebook oldalát a szimpatizánsok még a szocialisták segítségének elfogadását is ignorálnák. De ennél…..
Lássuk a tényeket! 1. Richard Field (az Amerikai Ház Kft. - az amerikai székhelyű ingatlanfejlesztő és üzemeltető Manor Group magyarországi leányvállalata - vezetője) az LMP legnagyobb szponzora. (A cég Újpalotán megvalósítandó Park City projektjéről itt…..
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
Megjelent az LMP várvavárt programja (PDF, 228 oldal), amiben egész 3 mondat erejéig kitérnek a marihuána dekriminalizációjára: Dekriminalizálni kell a kannabisz származékokat fogyasztókat, mivel ha bűnözőként bánik velük a társadalom, azzal nem tudjuk a problémát a…..
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
  Annak, hogy a Lehet Más a Politika pontosan mit is akar, még nem volt időnk részletesebben utánanézni. Mindenesetre az általuk választott zöld-fehér szín nyugtatólag hat a Nyakó–Szijjártó  csörtékben megfáradt lelkünkre – nem véletlenül festik ilyenre a…..
Mivel többen kérdezték tőlünk, hogy miként biztosítjuk vizsgálataink függetlenségét, ezért néhány szóban összefoglaljuk. Igyekszünk egyszerűek lenni, napokon belül jön a részletes módszertan is, aztán meg az első két párt programjának értékelése. Sokan talán úgy…..
"Kinek adja?!"Anyukámnak muszáj volt válaszolnia az erőszakos fideszes aktivistának.Történt egyszer, hogy a Fidesz felszólította egy kampányban a saját híveit, hogy a választásig viseljék a kokárdájukat. Akkoriban mindenki figyelte a másikat. Kin van, kin nincs. A…..
A híres tornádós rész, ami alapján az alkotók vagy a világ legnagyobb Twister-rajongói, vagy megrendelést kaptak a polgárivédelemtől a "Mit tegyünk, ha...?" oktatófilm-sorozat egy epizódjára, vagy egyszerűen úgy érezték bizonyos történetszálakból az életben nem…..
A CBS promósai vágták össze ezt a kis videót nekünk, amiből kiderül, milyen lenne a Helyszínelők főcíme, ha a sorozatból mondjuk sitcomot készítenének. ..
Érdemes elmondani, hogy az epizód eredeti címe House Training, így sokkal jobban átjön a többletjelentés. Lesz itt trenírozás, edzés, idomítás, nevelés, szoktatás minden szinten., Greg House módra. Hetibeteg egy állástalan magányos nő, se kutyája se macskája, és randa dolog…..
hogyvolt Shark 1x20 - Mintaapa 2008.04.17 12:09:00
Ma repülni tanulunk, nyílt színen dobnak ki valakit az emeletről, s ahogy azt kell, egy autó tetején landol. Starkot odarángatják az éjszaka közepén, és még az özvegyet is neki kell csitítgatnia, szóval bizony elszánja magát, hogy kézre keríti a gyilkost. Meg is kezdődik a…..
Narrátorunk és főszereplőnk: Nick. Apja New York leggazdagabb családjának, a Darlingéknak volt az ügyvédje, ami a nap 24 órájából elvitt 48-at. Anyja emiatt lépett le és lett öngyilkos, Nicknek ezért volt szar a gyerekkora, utánfutóként élt. Úgyhogy megfogadta, hogy nem lesz…..
Megkéselnek egy nőt, de ennél megrázóbb, hogy Stark közli Julie-val, elég idő eltelt a Wayne-ügy óta, szerinte már nincs szükség a jóképű testőrre. Van ellenvetésed, drágám? Julie zavartan hallgat, aztán minden megpróbál, hogy tartalmasan töltsék el a maradék időt a…..
Két napja tologatom ezt a csalódást, már el is mosogattam, ami nálam az időhúzás biztos jele, de most már nincs mit tenni, bele kell vágni. Azzal terveztem kezdeni, hogy a Cukorbáró végre felülírja azt a habos-babos emléket, amit az Izaura hatására az „ültetvény” szó…..
hogyvolt House 3x14 - Érzéketlen 2008.03.06 10:31:00
A harmadik évad Valentin napi epizódja ez, de aki ennek kapcsán rózsaszín plüssszíveket, masnival átkötött cuki csomagocskákat, halkan elsuttogott szerelmes szavakat és gyertyafényes vacsorát vizionál, az rohadtul eltévesztette a házszámot. Házdokinál egészen másról szól ez a…..