Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killbill79

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
Vajon a kínaiak kit anyáznak, amikor a harmadszor cserélt alaplapú noteszgép negyedik javításánál a szerviz benyögi, hogy lejárt a garancia, innentől fizetős? A fenti videóból épp ez derül ki. Naiv ügyfél megelégelve a szituációt besétált a legközelebbi HP-kimérésbe és…..
Szokás szerint adja az ívet a válogatás.Aki szerint jó nő Szabó Patrícia jelöljön!Játék a borotvával (munkaidőben)Pasigyűlölő Nők KlubjaNaon táncolunkKizárólagos tengerentúli megjelenés (Mellesleg létezik még 2010-ben annyira ostoba entitás, aki ezt beveszi?)A Police…..
A fiú napközben pornóra veri, este meg nem dugja meg a barátnőjét, erre az kidobja, de most ő a prűd. Hokisfiúk, na ne már. Kép innen. Kérlek segítsetek, mert nem tudom eldönteni, hogy én paráztam rá vagy tényleg gáz, ami miatt kidobtam a pasim? Egy éve élünk együtt, és…..
Az egész magyar sajtó tele van az MTI fordításával, miszerint különösen agresszív hererákot okoz a füvezés: Észak-Amerikában és Európában az ötvenes évek óta 3-6 százalékkal csökkent a hererákos megbetegedések gyakorisága. Mivel ugyanebben az időszakban a…..
Annyira szar érzés megint egy olyan műsort rugdosni, amit az ember amúgy kurva szívesen nézne, de mit tehetünk, ha egyszer Ákosnak megint sikerült úgy mellényúlnia Swungban, hogy ihaj? Van ez a műsor, ami egy talkshow-betelefonálós megmondós izé zabigyereke, amiben tulajdonképpen…..
Kedves mindenki! Jól nézzék meg a képen szereplők arckifejezését és gyakorolják is egyben, mert a szokásos riposztoló párbeszédek meg szórakoztató helyzet- és jellemkomikum helyett mára bizony bután nézést, aggódást és tátott szájú hitetlenkedést osztottak nekünk. Kedves…..