Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Sylvi_

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen az élet Újra Magyarország 2010.11.05 22:14:48
Egy hét hamar elmegy, főleg, ha olyan helyen vagyunk, ahová szívesen jár az ember. Ilyen Erdély. :) Lenyűgöző táj, friss levegő és szeretetremélltó emberek. Persze voltak néhol némi fennakadások, mert mindenhol előfordulnak, de ezeket el kell nyomni, mert akkor csak a jó…..
Ma többszörösen is bebizonyosodott, hogy Bence az, akit kerestem. Ő. Egész délelőtt rendezgettük a dolgainkat, ide-oda mentünk, majd ebéd előtt lement otthonról. Hova? Hangszerboltba. Igen, végre-végre kaptam gitárt. Életem gitárja, életem szerelmétől. ^^ Csodás narancssárga…..
Ilyen az élet Szivecskék 2010.10.13 20:18:00
Ez volt az a nap, amikor a szemünk szinte egész nap könnyes volt.Először is Betti és Misi jut az eszembe. Kitartást kívánok nekik és száz százalékig támogatást nyújtok, ahogyan Klau is. Szeretünk Csajszi, ne felejtsd el!!!Tegnap este írtuk meg a dolgozatot Klauval, aki itt is alust…..
Kissé ingerült vagyok, de jelentéktelenek egyes dolgok, hogy fel is mérgesítsenek.Reggel kishívján kaptam egy kék színű gitárt. Bence képes volt felkelni 8 órakor, hogy lemenjen érte a boltba, de végülis technikai okok miatt zárva találta az üzletet, így ezen okból én sem…..
Ilyen az élet Balance 2010.10.08 22:22:00
Különös események történnek velem mostanában.Az elsődleges dolog, ami az eszembe jut az az, hogy vége a magyar-frásznak. Nevelési asszisztensként megkezdjük tanulmányainkat Bettivel és Mariettával, immár nyugodtabban, stresszmentesebben. Persze, nehéz volt, de azt hiszem, ez volt a…..
Ilyen az élet Összetartozás 2010.09.23 22:15:11
Azt hiszem, a csoport lassan szétcsúszik, ha ez a helyzet továbbra is fennmarad. Az a baj - legalábbis szerintem -, hogy néhány leányzó azt hiszi, hogy ha nem beszének velük, akkor klikkekben jobban érvényesülnek. Pedig nem erről van szó.Ma újabb interaktív játékkal kedveskedett…..
Ilyen az élet Állatvilág 2010.09.22 17:17:46
Sokfajta állat létezik: olyanok, melyeket ismerünk és olyanok, amiket nem, de meg tudjuk különböztetni a többiektől, mert rikít a közegben. Persze, gondolok itt az állatvilágra, mint a macskára, aki szinte szerelembe esik a gazdijába - Betti animációs filmje ezt mutatta be, és…..
Hol is kezdjem. Kezdem ott, hogy Eger belvárosát lezárták. Nem tudtuk, hogy mi a helyzet, Bettivel csak néztünk. A rendőrök nem mondak semmit - miért is mondtak volna, meg sem kérdeztük efelől őket. Elkezdtünk tanácskozni: bomba. Mert a tűzszerészek, tűzoltók, mentők és…..
Jajjj ez a nap csuda. ^^ A hétfők általában rosszul indulnak, mert mindenki a hétvégi bulit heveri ki, dehát az én esetemben maximum csak a betegséget éltem túl. Szóval reggel találkoztam a lányokkal, be is mentem hamarabb a suliba, hogy meg tudjuk beszélni az előadásra szánt…..
Ilyen az élet Unalom a köbön 2010.09.18 17:40:33
Ma rájöttem, milyen érzéketlen tuskó vagyok. Próbáltam Bencét hazacsábítani, mert végülis szükségem lenne rá, de befuccsolt a misszió. :( Végülis, jogos, mert dolgoznia kellene, de én meg beteg vagyok itthon. És unatkozom. Szerintem, ha jobban leszek, az ágyra sem fogok tudni…..
Konkrétan még a cím is stimmel: Egyedül vagyok, a lakásba zárva. Persze kimehetnék, de ebben az esős időben minek. Hideg is van, meg kissé sötét is, annak ellenére, hogy ilyenkor általában még süt a nap. Legalábbis világos van. Most, az egyetlen társaságom a laptopom, a fonetika…..