Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izbolygo

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
:::Juci világa::: Juci híres! 2010.05.31 20:45:35
Index címlapos lettem, hála Szonjának! Az egyik kedvenc hazai blogom, az Otthon, édes interjút készített velem a lakásomról. Ha tudom, hogy vágatlan, lehet, hogy kicsit jobban átgondolom:) mindenesetre aki kíváncsi néhány kulisszatitokra, megtudhatja itt!  ..
Nos, az eredmény hivatalos, a 2010-es választás legvisszataszítóbb politikusa Lendvai Ildikó. Az önmagát frappáns megmondóembernek pozícionáló botoxkirálynő ökölbe szorított lábujjakkal szórja a szállóigének kijelölt primitívségeit. Fogalmam sincs, ki találja ki neki az…..
Izbolygo 2010.03.29 22:41:53
 A kitalálós blog-játék nyolcadik, egyben utolsó bejegyzése Ízbolygó ajándéka. A nemhivatalos eredménylista élén Gabojsza áll, a második-harmadik helyen Mamma és Ízbolygó osztozik. Köszönöm szépen az ajándékokat, és gratulálok a nyerteseknek. (A jövőben…..
  Kapcsolatom a mézes krémessel még gyermekkoromban, fatornyos kis falunkban kezdődött. Lehettem vagy 4 éves… Anyukám akkor készítette először. Aztán minden évben, többször is, ahogy emlegette, ez „hálás darab”! Karácsonykor a zserbó mellé is ideális volt. Egyrészt igazi karácsonyízű, másrészt…..
Szinti-pop, szinti-pop, gyerekkórus in-dul:Mókuska, mókuska, felmászott a fára,leesett, leesett, eltörött a lába,doktor bácsi, ne gyógyítsa meg,huncut a mókus, újra fára megy.Azt hiszem, ha még egyszer intézményes keretek közt óhajtok felsőoktatási tanulmányokat folytatni…..
azbeszt Valami mozdul? 2009.11.29 18:30:00
Különleges helyen jártam az elmúlt hetekben, több alkalommal is. No, de ne rohanjunk ennyire előre, menjünk csak szépen kronológiai sorrendben. Amikor a homo sapiens először evett erdőtűzben megégett húst... Na jó, ennyire mégse kezdjük az elejéről. Kezdjük mondjuk onnan, hogy…..
Borkóstoló Sopronban Alig vártam a következő borskóstolót, amire 2009. október 13-án került sor. Azért voltam izgatott, mert tudtam, hogy Gere Attila borait fogjuk ízlelni. Az esemény helyszínéül a soproniak által kedvelt Juventus Tanétterem szolgált. A borkóstolóra ismét a…..
FürjHozzávalók:személyenként 1 db fürjbaconszőlőrozmaringkakukkfűfokhagymaalaplésó borsTöltikeHozzávalók:(Adagolás a levél nagyságának megfelelően.)vadrizsJázminrizspetrezselyempóréfehérboralaplélimesóPecsenylé1,5 dl must (én Pfneiszl cabernet sauvignon mustját…..
Izbolygo 2009.10.02 20:28:11
Egy igen összetett, bonyolult csata látszott kibontakozni, a tábornok pedig nem restellette bevonni az ilyen típusú hadviselésben meglehetősen jártas francia idegenlégiót. Nagyon szeretem az édességet, a magyar sütemények kimondottan finomak és fantáziadúsak, azonban amióta…..
Izbolygo 2009.07.29 00:33:15
Két éve már szóltam a baracklekvárról, akkoriban még házi módszerekkel próbálkoztam. Arról is értekeztem már, hogy a lekvárfőzés színtiszta fizika és kémia, akkor járunk a legjobban, ha egységnyi idő alatt a lehető legtöbb folyadékot tudjuk…..
Izbolygo 2009.07.21 09:39:04
    ..
Izbolygo 2009.03.25 14:58:50
Ez a kezdeményezés iskolákat segít hogyan tervezzenek meg, hozzanak létre és műveljenek egy kertet, ahol a gyerekek megtanulnak veteményezni. Meg tudják különböztetni a különböző növényeket, és tudják mit mikor kell ültetni, hogyan kell ápolni és aztán szüretelni.…..
Izbolygo 2009.01.31 09:06:46
www.kerekerdo-ovoda.hu
méghozzá itt!
 Hogy a végén kezdjem, múltkori töprenkedésem lassan talán eredményhez vezet. Lorien nagyon előzékeny volt, hogy kitette a szavazódobozt és engem is nagyon érdekelt a véleményetek. De végül kaptam leveleket, amikből kiderül, hogy ők így már nem szeretnének beszélgetni.…..
Terveztem. Hogy rittyentek egy frappáns összefoglalót az elmúlt évről. De már ez a két mondat is meglehetős erőfeszítésembe került. Valószínűleg odázgatnám még az idei első posztot, de kaptam néhány nagyon kedves és aggódó emailt, ami adott némi késztetést. A…..
Szilveszterre manapság mindenki malacot készít, pedig az még olyankor túl korai. A zavar régen támadt már az erőben, nem új keletű, az Ínyesmester idejében sem voilt teljesen tiszta a kép, nem véletlenül az alábbi idézet a szakácskönyvéből:"A pirosra és ropogósra sült…..
lorien Töltött káposzta 2008.12.23 13:15:00
Karácsony előtti utolsó írásként következzék egy újabb kultikusnak nevezhető étel, mégpedig a töltött káposzta, amelynek igen nagy rajongója vagyok. Sokféleképpen készítik ezt a hungarikumnak tartott, ám annak mégsem nevezhető ételt, hiszen a volt Oszmán Birodalom…..
Kissé elmaradtam a trüffelkészlet elemeinek ismertetésével, de most már igyekezni fogok, hogy karácsonyra legyen elegendő választék. Még viszonylag friss az élmény, a múlt hétvégén ugyanis gyártottam többfélét, köztük eddig ki nem próbált receptek alapján is. Ez konkrétan…..
Izbolygo 2007.11.26 13:46:55
izbolygo@gmail.com
ide szeretném kérni.