Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spotted

26 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ér az HBO újonc sorozatának, a Westworldnek az első évada. A tovább után spoileresen tárgyaljuk ki a finálé eseményeit...
Jó, nem mintha bárki, bármikor is gondolta volna, hogy Ricket csak úgy kinyírják a sorozatból. A baltás ijesztgetés viszont érdekes, mert ugyan azt többször lenyilatkozták, hogy a sorozat szempontjából semmi értelme annak, amit a képregényben még a Kormányzó lépett meg, azaz levágta Rick jobb kezét…..
comment:com Hírek kávé mellé 2016.02.01 11:30:00
Tényleg lesz Szívek szállodája-folytatás a Netflixen, a sorozat főszeplője, Lauren Graham itt nyilatkozik arról, milyen volt az első olvasópróba.  A férjem védelmében-ből kiutált Archie Panjabi az ABC The Jury című sorozatának egyik főszereplőjeként tér vissza a…..
Az Allegiance egy közepesen érdekes alapfelállásból (anyu alvó orosz ügynök, apu az amerikai férje, aki belement a dologba, a három gyerekből egy csaj orosz kém, a legokosabb, CIA-nál dolgozó fiúgyerek meg kezd rájönni a dolgokra, anyunak így be kell szerveznie) egy egész…..
Az AMC február 26-án, az amerikai premier után két héttel hozzánk is elhozza a Breaking Bad kvázi előzménysorozatát, a Better Call Sault, egyszerre szinkronos és eredeti hangos/feliratos verzióban. Az első részt február 26-án este 10-től láthatjuk, a többi rész dettó…..
Jimmy Fallon talkshow-jában a Super Bowl után tátogott versenyt Fallon Will Ferrel és Kevin Hart komikusokkal. És sírsz a röhögéstől, pedig ennél ócskább ötlet nincs is. ..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.04.23 09:30:00
Mitch Hurwitz többéves szerződést írt alá a Netflixszel, és sok-sok vicces sitcomot fog nekik fejleszteni. Colbert bement Lettermanhez. Így. A The Boondocks negyedik évada sorozatcsúccsal tért vissza. Itt bővebben. Jeremy Davies és Robert Knepper is beszállt a Texas Risingba.…..
A The Big Bang Theory május 1-jén május 4-ét, azaz a Star Wars-napot ünnepli, mégpedig egy olyan epizóddal, amiben Sheldont a nagy napon gyermekkori mentora, Proton professzor irányítja víziókon keresztül, mint egy elbaszott Jedi-lovag. Ez még smafu, az epizódra leigazolták a…..
Carter Bays és Craig Thomas, a HIMYM készítői a Redditen válaszoltak a rajongók kérdéseire, amikből kiderült, hogy eredetileg Jennifer Love Hewittot szánták Robin szerepére, de ő inkább a Szellemekkel suttogókat választotta. Nagy hiba volt, elég csak megnézni, hogy a Szellemekkel…..
spotted 2014.03.30 16:57:34
comment:com Hírek kávé mellé 2014.03.17 09:30:00
A legbaromabb szabályváltozás a Dancing with the Stars-ban: az epizódok elejére már megvan a kieső, csak éppen nem tud róla. Táncol ő is aztán meg sír. Van még változás, itt olvashatók. Hehe, Rob Lowe 50 éves. Grace Park (BSG, H50) meg negyven. Na, ki van a képen oldalt? Kat…..
Esküszöm, mostantól minden sajtóközleményt elolvasok, mert olyan pöpec dogokat lehet belőlük megtudni, mint például azt, hogy az Így jártam anyátokkal, azaz How I Met Your Mother zárójelenetét már 2006-ban leforgatták a készítők, mert attól tartottak (joggal), hogy ha a sitcom…..
spotted 2014.03.09 07:54:30
@humorpalanta: Egyáltalán nem lesz zavaró, mivel kb. utoljára az első 1-2 szezonban vettek fel velük friss jeleneteket, amikor még dialógusaik is voltak. Azóta csak vágóképként teszik be ugyanazt a kanapés fészkelődést. Emiatt aztán egyik részben sem néznek ki a mostani koruknak megfelelően. Az utolsó jelenetben is ugyanúgy fognak kinézni mint eddig, csak olyan szövegük lesz, amit eddig nem hallottál, mert dobozban van 8 éve.
Azt írtuk a Perihelion első dalát hallgatva, hogy a zenekar olyan, mintha a VHK black metalt játszana. Akkor még nem tudtuk, hogy ez tudatosan felvállalt irány, de most kiderült, hogy nagyon beletrafáltunk. A csapat alább bemutatott EP-jén ugyanis szerepel egy VHK-feldolgozás is. "A VHK…..
Na, és akkor ezt most tessék elképzelni bármelyik tetszés szerint kiválasztott egykori vagy jelenlegi magyar kormányfővel és Fábry Sándorral. ..
A CBS jelenlegi legsikeresebb sorozata, a négy geekről szóló, nálunk Agymenők címmel vetített (és megbuktatott) sitcom 18-49-ben és összenézettségben (16,4 millió) is verte már meg az American Idolt, ami nagy szó, a televízió Halálcsillagának (is) csúfolt tehetségkutatónál…..
Julie Benz és Jamie Murray közös projektben tér vissza a tévéképernyőre még idén, ha minden igaz. A SyFy Defiance című sorozata egy elég sötét jövőképet festő dráma, amiben az emberek és az idegenek közösen élnek a háború sújtotta Földön, amit nem mellesleg az…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.13 09:30:00
A nap híre: a Homeland és a Dexter szeptember 30-án tér vissza a Showtime műsorára. Nahát, Britney Spears beintett Simon Cowell tízmilliós ajánlatára, és csak húszér' hajlandó beszállni az X Factorba. Tíz sorozat, ami nagyobb szünetet tartott, mint a Mad Men. Les…..
Várható volt, hogy a CBS húzását, miszerint női társat kap maga mellé Sherlock az amerikai tévének hamarosan forgó, Elementary címre hallgató pilotban, nem fogja csak úgy bekajálni a rajongótábor. A Joan Watsonnak elkeresztelt szereplő bejelentését követően boldog, de főleg…..
Amikor egy-egy új projektet bejelentenek, az ember hajlamos csak a színészekre koncentrálni, de az igazi sorozatjunkie máris azt böngészi, a készítők/producerek névsorában kik tűnnek fel, mert az írók mellett ők határozzák meg a sorozat irányát, és elég jól be lehet lőni, mit…..