Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A scheyerni barát

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyiptomi királynő tragikus és egyben misztikus halálát követő kétezer évben több tucatnyi műalkotás (és film is) készült róla, amelyek mindegyike csábító szépségként ábrázolja a fáraók országának királynőjét, VII. Kleopátrát. Manapság pedig modern…..
Ez alighanem minden büszke francia végzetes napja: Saumur vára is egy ócska koppintás a javából! Avagy: hogyan mutatna Pozsony az Age of Empires 2-ben? Amikor híre ment, hogy Hallstatt osztrák kisváros pontos mását építik fel Kínában, rosszallóan csóváltam a fejem: ezeknek a…..
A scheyerni barát 2013.05.09 23:53:17
@Fejesrob: Valaki épületet lop, valaki országcímert...
A scheyerni barát 2013.05.10 18:19:58
@Csehszlovák Kém: Neked van igazad! Ja, és üdvözöl, Sofia Bosniakova és Matus Cak, bocsáss meg, de nekem nincs hasek a billentyűzetemen.
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
Az elmúlt hetekben folyton ugyanabba a hirdetésbe botlottam a 47-es villamoson. Erre gondolok: Hogy lélekmelengető-e, azt nem tudom, szerintem a hatályos jogszabályok nem is engedélyezik ennek a szónak a használatát, de tény, hogy karácsony környékén az osztrák főváros a legjobb…..
A scheyerni barát 2011.01.20 09:50:55
@milliliteratura: csak a 41 EUR-ból 6,5 adag isteni ebéd kijön a Siebensternbräu-ban - pl. remek Sertéssült, gőzgombóccal és párolt káposztával, és lehet inni Almdudler helyett (amit egyébként szeretek) első osztályú, helyben főzött sörcsodákat is...
www.7stern.at