Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick Reevers

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint szó szerint belefutni. Amint az megtörtént velem 2019 decemberében. Ez még nem volt meg a kalandok repertoárjában, és tulajdonképpen ahhoz képest, hogy majdnem halálra fagytam, egész jó élmény lett belőle. Decemberi hétvége, három felnőtt és két kutya nekivág a Börzsönynek, de szigorúan…..
Nick Reevers 2020.01.05 07:45:56
@BOAR: ...le sem tagadhatnád, hogy te is közéjük tartozol...legalább is a stílus már alakul...
Hamár úgyis kecske a téma, lássunk egy másikat! Soha nem ettem kecskét, hát még gidát! Barátunk, akinek dílere van, eldicsekedett, hogy vett egy kecskegidát konyhakészen. Velem ilyen még nem fordult elő, megkértem hát, hogy nekem is szerezzen egyet. Az alábbi dolgokat kaptam (a belsőséget nem is…..
A tudomány már régóta kutatja a Húsvét-sziget moaijainak, a hatalmas szobroknak, valamint kőtalapzatoknak, az ahuknak titkát. A kb. ezer, 12 méter magas szobor a sziget belseje felé fordul, mintha a sziget lakóit őriznél. Tekintették őket már ősi rituálék részeinek, a törzsek közötti vetélkedések…..
Nick Reevers 2019.01.30 19:44:58
Azt próbálták megtudni az atlantai egyetem kutatói. Kiderítették, hogy sok nő választ párjául nála jelentősen idősebb férjet, mert tapasztaltnak, érettnek tartja és mellette érzi magát biztonságban. Ugyanakkor sok férfi köt ki nálánál sokkal fiatalabb nőnél, mert a…..
Eredetileg ma a szégyen és gátlás nélkül arcunkba vigyorgó Semjén "ajándékba kapott" svédországi luxus vadásztörténetéről (és annak különféle verzióiról) ejtettünk volna pár szót, de a kereszténység korrupt védőpajzsának meseszép históriáját a kukába dobatta velünk a jó Kósa Lala. Merthogy az ő…..
Emmanuel Macron francia elnökké választása a sok politikai elemzés mellett felhozott egy érdekes témát is, méghozzá a párkapcsolati korkülönbségekét. Főleg azért, mert ő és felesége esetében a hölgy jóval idősebb – egyébként éppen annyival, mint Donald és Melania…..
Nos alapvetően magam főzőm/főztem a kutyáimra, én leginkább ebben hiszek. Szoktak kapni tápot és jutalomfalatot is de azt majd egy késöbbi bejegyzésben részletezem. Sőt majd a saját receptjeimet is megfogom osztani ha van rá igény. Kezdjük most a legfontosabb témával: Veszélyes ételek, amit ne adj a…..
Nick Reevers 2017.04.16 20:02:31
@VidámExkavátor: ...huuu, ...te aztán jól megmondtad nekem, az ostoba vaknak, ...de nincs harag, megfogadom a tanácsodat és megkérdezem az orvosodat a témában...te ...te ...te ...inteligencs...
Lámaszeme Diana 2017.04.11 20:00:00
Nick Reevers 2017.04.13 20:35:20
Átszámítva mindössze hatmillió forintért is vehetünk újépítésű nyaralót az Adrián. Persze ördög a részletekben: egy mindösszesen 28 négyzetméteres montázsházról van szó és a telek is csupán 150 négyzetméteres...
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Így, hogy megyünk a télnek egyre inkább szükségünk lesz a tűzgyújtás helyes ismeretére. Olyan is lehet, hogy esetleg megsérül az egyik kezed és nem lesz nálad öngyújtó. De, ha például otthon marad az az elmés szerkezet valóban le kell mondanod…..
Amikor a lisztről írtam, megemlítettem ezt a dolgot, és ezzel kinyitottam ennek a posztnak a helyét. Mielőtt továbblépek a sajtok felé, muszáj "beszélnünk" az AVPN minősítésről. Ahol ilyen logót vagy kiírást látsz, oda bátran betérhetsz, mert a használójának egyrészt van minőség iránti…..
Nick Reevers 2016.12.02 20:16:43
@szombi: ...igen, igen, jól mondod, olyan csórók voltak, hogy rothadt paradicsomot ettek a Nápolyiak, ha nem volt rothasztottak, te biztosan ott élsz, ...annyi mindent tudsz...mesélj még oh mester...!
35-40 éves korára mindenki megtapasztalja magán az öregedés jeleit. Ez sajnos tény. És elkerülhetetlen. Megjelennek az utált ősz hajszálak,aprócska ráncok az arcon, könnyebben felszaladnak a kilók is. Hogy lehet mégis, hogy egyeseknél ez igen szembetűnő, míg mások olyanok, mintha rajtuk nem is…..
Ez e német kislány is nagyon izgul :F..
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
Nick Reevers 2016.06.27 12:53:11
Emilia Clarke kedves arcú, szép lány, jó "alapanyag" egy sminkesnek, hogy szabadon ereszthesse a fantáziáját. Lottie, a sminkmester azonban nem volt túl kreatív, az erőteljes, élénk színű, csillogó szemhéj nem vált éppen Emilia javára, akkor már a füstös szem sokkal inkább. De összességében nekem…..
Ha definiálnom kéne az egyéni vállalkozásokat, vagy a köznyelvben használt vállalkozó típusú embereket, azt mondanám, hogy ők azok, akik a belefektetett munka fordított arányosságával akarnak pénzt csinálni. Hatványozottan igaz ez, a balatonparti vállalkozókra is, tisztelet a kivételnek. Ja nem,…..
FittKismama Futok mégsem fogyok... 2016.02.17 17:30:14
Futni könnyű, belénk van kódolva: futottunk a vad elől vagy éppen a vadért. Mozgásszegény életformánk lekorlátozta a futómennyiséget a tömegközlekedési eszközök utáni rohanásra, a gyerekek utáni kergetőzésre a játszótéren. A test izmai mozgásra van berendezkedve, futásra, guggolásra, húzódkodásra,…..
Nick Reevers 2016.02.18 20:25:28
@Gabbesz: ...igen ez is lehet, de nagyobb az esélye egy csonthártya gyulladásnak. ...annak idején hasonló problémával álltam szembe, de tapasztalt sporttársak megnyugtattak, hogy bele fogok erősödni...így is lett, és így még az ultrába is belekóstolhattam, bár az igazi nekem a 21 km...
Nick Reevers 2016.02.18 20:31:52
@Willkommenskultur: ...itt a pont!!!
Rajzolás Perspektíva #2 2008.03.10 22:44:00
Két alapvető perspektivikus ábrázolást szoktak említeni: az axonometrikusat, és az iránypontosat.Az axonometrikus lényege, hogy a vonalak párhuzamosak egymással, a teste ferdén fentről látjuk, mindig három oldalt egyszerre (téglatest esetében). Ennek is több módszere van, később…..
Nick Reevers 2015.12.19 10:32:06
Sorozatom folytatódik, amikben olyan cikkeket elemzek ki, ahol pénzüggyel foglalkoznak, ahol a pénzügynek szólnak be és ahol megpróbálnak téged manipulálva sarkosított leírásokkal, alternatív világok létrehozásával "segíteni". Tegnap jelent meg egy cikk , amiben a szerzőt…..
Végre, újabb X-aktát vett elő illuminált Attila! És kéri vissza magának a kék eget! ..
Nick Reevers 2015.11.19 21:22:37
@Hugyecsek Máté: ...nemhogy ismer,... "Ő" maga is az... pontosabban gyíkember...
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
 Gregor Berni majdnem őtet is kicsinálta  ..
Y-GEN A Jobbik kedvenc sütije… 2015.10.14 10:30:01
...bizonyára az oroszKÉMtorta. Van Magyarországon egy politikai párt, amely nemzeti radikálisnak vallja magát, amely a nemzet érdekének mindenek fölé helyezését hirdeti, amely a magyar hagyományok és a nemzeti értékek tiszteletét hangsúlyozza oly gyakran, és amely a…..
Juszt László perrel akarta eltüntetni Kálmán Olgát a képernyőről - derül ki abból a nyilatkozatból, amelyet Rózsa István, az ATV elnöke osztott meg a Facebookon, válaszul Juszt személyeskedő posztjára. A műsorvezető emellett 44 millió forintot próbált meg legombolni a…..