Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivica (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez még nagyon friss és nagyon fáj, de szerintünk 23 évesen még lehet a heti két buli a korhoz méltó viselkedés, nem? Még a 33-ba is bele lehet préselni, nem is beszélve az örökifjú 43-asokról. Két hete szakítottunk a mostmár exemmel, nevezzük őt Igelnek. Miután…..
Ivica (törölt) 2010.06.09 12:41:47
 pont így: JAJ! had kérjem már alásan a segítségeteket! Van egy ilyen beckses ügy. Ha benne leszek a top 3-ban ( azt hiszem ) akkor kapok 600.000 forintot hangszerekre. Ha szeretsz szavazz azért, ha nem akkor meg azért, hogy otthon zenéljek az új hangszerekkel, ahelyett, hogy…..
Ivica (törölt) 2010.06.04 16:40:10
A téma egyáltalán nem új, az első szemgolyó tetoválás ha jól tudom 2007-ben készült, azonban akkor még nem írtam blogot:) Az első szemgolyó tetoválás Howie (svájci utazó testmódosító) fejéből pattant ki, aki ezelőtt is számtalan újítást vezetett be a testmódosítás…..
Ivica (törölt) 2009.09.30 23:56:55
@Csak halkan jegyzem meg: igen, neked is a kötőhártya és az ínhártya közé fecskendezték be a véredet, de nem az immunitás miatt. ez ..... hogyis mondjam ...... a szervezet öngyógyítása? ez bevett szokás, a maródásos sérülések saját vér befecskendezésével gyógyulnak regnerálódnak legjobban. sajnos nem egy szép látvány, meg folyamat, a vér felszívódása, de a végeredmény a lényeg! remélem te is szépen gyógyultál, heg nélkül. van olyan is, akinek már ez sem segít. látod, azt nem tudom, hogy a festék felszívódik -e. nem biztos. gondolj csak a vérhólyagra-tetoválásra. a vérhólyagból a saját (ki másé) véred felszívódik, a tetoválásnál a festék nem. szóval ebből kiindulva nem szívódik fel. de lehet halványodik. passz
Ivica (törölt) 2009.10.01 00:08:18
@zagyvai: ne haragudj, hogy cseszegetlek, de még mindig nem oké a dolog. nem az ínhártya alá fecskendezi a festéket, hanem a kötőhártya alá. az ínhártya az a fehér rész, de az átlátszatlan. azt takarja a kötőhártya, ami átlátszó, benne erek futnak, ezek látszódnak pl.egy átbulizott éjszaka után (erre adják a visine-t, ami szart se ér, bár érösszehúzó hatása van, de az csak tűzoltásra jó, tüneti kezelésre). szóval KÖTŐHÁRTYA! a szem anatómiája meg itt : www.kozponti-iskola.hu/kossuth/Shared%20Documents/szem%20anat%C3%B3mia.jpg hátha jobban érthető. ja, és köszi a javítást :)
Ivica (törölt) 2009.10.02 11:39:38
@zagyvai: milyen testrészről szeretnél? magyar nyelvűt?
Augusztus 10, hétfő: "Gerendai szerint bizonytalan a Sziget profitja. A tavalyihoz hasonló, 2,65 milliárd forint kiadással számolnak a Sziget szervezői, miközben a szponzori bevételek 580 millió forintról 440 millióra csökkentek." - Index Vasárnap, augusztus 16: "Jó…..
Csak szerelemesek vagyunk egymásba és hiszünk abban, hogy mi ketten vagyunk egymásnak az élet maga. Vagyis lehettünk volna. A kép innen Elkésett szerelem 10 év ismeretség. Másfél év együtt. Sokáig plátói, aztán berobban egyszercsak. Nincs visszaút, egy csók és semmi…..
Ivica (törölt) 2009.04.23 15:42:14
Tényleg úgy gondoltam, hogy összeházasodunk, gyerekeink lesznek, és élünk boldogan, míg a világ s még két nap. A kép innen Kedves Szakítósok!   Nemrég kezdtem el olvasni a blogot, de mostmár mondhatom, hogy állandó olvasótok lettem. Na de térjünk a tárgyra.…..
Ivica (törölt) 2009.04.23 15:41:40
Fittyet hányva a gazdagági válságra Dolce & Gabbanába, Laura Biagottiba esetleg Armaniba öltöztetné totyisát, hogy ő legyen a homokozó császára? Minden vágya, hogy gyermeke egy miniatűr Nike-ban tegye meg első lépéseit, ezzel is determinálva trendiségét egész…..
Ivica (törölt) 2009.03.27 19:25:14
@[mimi]: csak mellékesen jegyzem meg, nike cipőt adni totyogóra abszolút nem gáz. ugyanis manapság a nike cipő olcsóbb mint a siesta. márpedig minőségi cipő kell a lábára, az én lányom lehet, hogy nike-ban fog járni.
Ivica (törölt) 2009.03.27 19:33:56
@gyermekdivat: a képen látható lánykaruha összeállítás mennyit kóstál 68-74 es méretben? ugyanis közeleg egy esküvő, de a pénztárcánk nincs bő lére eresztve,viszont tanácstalan vagyok ruhaügyben....
Miniszterelnöki program Miniszterelnökké választásom esetén a következőket tudnám garantálni: Folytatnám az elődöm által elkezdett hagyományt, vagyis a blogírást. Ebben már van most is gyakorlatom, sőt, én tényleg írom, nem diktálom. Elődeim sportpéldaképek voltak.…..