Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtm

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mi is az? Nem, nem egy kisebb sziget megfelelő mennyiségű alkohollal, és nem is az a kötött pulcsi a Sugárból, hanem egy fasz. Dobozban. Fasz egy dobozban. A Saturday Night Live című szórakoztató műsor múlt héten világosította fel kollektív elménket, és tessék elhinni, nagyon…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
comment:com Mégis van ördög 2006.08.24 17:24:00
Ma este csak arra vigyázzunk, hogy tízig el ne menjen a kedvünk a tévézéstől, bár a kereskedelmi tévék mindent megtesznek ennek érdekében. De hát ez a dolguk. Szóval 22:05-ig kell kihúzni valahogy, és akkor már kezdődik Werner Herzog Nosferatu-feldolgozása. Az előzmény…..
Már jó ideje kötelező gyakorlat a Szigeten a vizespóló-verseny, idén is sikerült abszolválnunk, élelmességünknek köszönhetően ezúttal a színpad mögül. Az egészben az a legkeményebb, hogy adott hét-nyolc kicsit ijedt csaj, akik azzal mennek oda, hogy legfeljebb majd pár liter…..
Mi tagadás, kicsit elérzékenyültünk, amikor megtudtuk, hogy a Comment:comot is jelölték az idei Golden Blog díjra, ráadásul egyenesen a Szórakozás kategóriában. Mi nagyon megtisztelve érezzük magunkat, meg örülünk, büszkék vagyunk, és hát azt szeretnénk, hogy minél többen…..
comment:com Hétvégi apokalipszis 2006.07.23 19:43:00
Vasárnap este, egy alapos lerészegedéshez már túl közel van a kijózanító hétfő, így általában marad a csodaláda, meg persze egy üveg sör. A nagy kereskedelmi tévéken az egyetlen nézhető program a Steven Spielberg-féle Mesterséges értelem (Tv2, 21.45), de az meg annyira…..
comment:com 'És ezt így hogy?' 2006.07.07 16:31:00
A Filmmúzeum mai programját vagy egy közlekedésbuzi állította össze vagy ma van az autók világnapja, csak én nem tudok róla. Lesznek autók (privát filmfelvételeken 16:35, 17:35), veterán autók (16:50), szocialista autók (18:05), amerikai autók (20:25) és egy Meseautó (21:10).…..
Nem azért, de vasárnap este olyan jó filmek lesznek, hogy akár szélvihar is lehetne, meg jégverés, akkor legalább mindenki otthon maradna és tévézne. Kezdjük sorban: Nagy Hal az HBO-n (18:55), kicsit szentimentális mese Ewan McGregorral, meg kétfejű, észak-koreai táncosnőkkel,…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
Csáp Géza Beindult a gépezet 2006.05.26 02:33:00
Örömmel jelentjük, hogy hamarosan megjelenik a Megasztár-győztes Rúzsa Magdi első aranylemeze, a műsor olajozottan működő fogaskerekei közül ugyanis ilyenkor szinte azonnal kiröpül a döntős dalok gyűjteménye (melyeket a sajtóanyag csak mint "klasszikussá vált…..
comment:com Kultúrgáz Extra 2006.05.19 01:12:00
A magyar királyi televízió egyik legfurcsább találmánya a Kultúrház Extra. Keverék műsor ez, egyrészt jön a Kultúrházból, aztán vitaműsor is, de nem politikai. Az egész egy kicsit lazábbra van véve, mint a Záróra, plusz meg van mozgatva még benne Winkler Nóra…..