Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RS

47 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már normálisnak és megszokottnak számít, hogy a számlaegyenlegünk ellenőrzését, számláink kifizetését és egyéb pénzügyeink intézését online végezzük. De vajon megteszünk-e mindent a biztonságos internetes bankolás érdekében? Az ESET az Európai Kiberbiztonsági Hónap partnereként és aktív…..
A Wikileaks néhány napja közzétett 12073 e-mailt, amelyet Hillary Clinton kampányfőnökének, John Podestának (fenti képünkön) a feltört email-fiókjából szereztek meg. Podesta a Clinton-házaspár régi bizalmasa, Bill Clinton fehér házi kabinetfőnöke volt 1998 és 2000 között. A kiszivárogtatott levelek…..
Tavaly januárban jártunk először a Monsterben, amikor felfedeztük, hogy a belvároson kívül is van élet, vagyis, hogy a Vásárhelyi Pál utcában is lehet igazán finom hamburgereket találni. Azóta eltelt némi idő, és nemrég egy mind külsejében, mind tartalmában megújult étlappal álltak elő, amelyen sok…..
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
RS 2016.10.14 15:44:35
@Sir Galád: Közpénzből?
  A Calzone gyakorlatilag nem más, mint egy töltött pizza. Nápoly környékén olajban sütik ki, máshol ugyanúgy kemencében, mint a pizzát. Nálam pedig ugyanabban a gagyi gázsütőben, amiben minden mást.:)..
RS 2016.10.11 18:16:36
@Eddi konyhája: Ki fogom próbálni a receptet mert a calzone az egyik kedvenc kajám.
Én elég sokat rendelek, sajnos sok idő volt megfelelő éttermet találni. A XII. kerületben kb fél éve nyílt egy pizzéria és mostanában onnan rendelek. Ők a calzone-t úgy csinálják hogy a töltelékben paradicsom szósz helyett zöld pestot raknak és külön küldenek hozzá paradicsomszószt.
Kapott egy rendes, másfélperces előzetest Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May közös, új sorozata, a Grand Tour, amit az Amazon mutat majd be november 18-án. A Top Gear egykori műsorvezető triója a fenti videó alapján pontosan ugyanazt fogja csinálni, amit eddig, amivel semmi probléma…..
RS 2016.10.07 23:46:37
RS 2016.10.07 23:58:39
@Flankerr: Aludni sem fogok tudni addig.
Leonardo DiCaprio eladásra kínálja a malibui tengerparti luxusházát, ami egészen pontosan a Billionaire's Beachen fekszik, azaz a Milliárdosok partján. Ebből a jelzőből már lehet sejteni, hogy az Oscar-díjas színész mekkora luxusban élvezheti az életét. ..
RS 2016.10.06 16:28:09
itt a link: www.trulia.com/property/3244135578-21844-Pacific-Coast-Hwy-Malibu-CA-90265

21 kép és leírás!!! Ja és nincs otthontérképes link benne :)
RS 2016.10.07 08:21:58
@max_headroom: Nem a matek a fontos :) hanem, hogy az otthoncentrumos vagy térképes link még kint legyen munkaidő letelte előtt :)
Stílusficam Tökalsó 2016.10.06 09:11:00
  Úgy gondolná az ember, hogy az alap, hogy valaki nem mutogatja az alsóneműjét a köznépnek.. kivéve persze, ha intim viszonyban él valakivel, kialakulóban van valami, vagy „az egyik nagyon akarja, a másik meg épp nagyon menekül” típusú sztoriról van szó.. (jó persze vannak…..
RS 2016.10.06 16:49:31
RS 2016.10.06 17:48:05
@Shopping: Teljesen egyetértek.
A jelek szerint lassan, de biztosan kettéválik a kereskedelmi repülés, hiszen az olcsó fapadosok mellett egyre több olyan szolgáltatás is megjelenik a piacon, amelyik a gazdagok igényeit próbálja meg kiszolgálni. A Crystal Aircruises abszolút a csúcsot célozza meg...
Az első, ami furcsa, hogy olyan házról van szó, amiről meglehetősen keveset tudunk azon kívül, hogy Pasaréten van. Illetve ez így nem is igaz, mert a fotók között ott az alaprajz is, szóval valami fogalmat azért alkothatunk róla, de konkrét információnk nincs róla. Ami viszont…..
RS 2016.09.07 16:19:17
@Parajpuding: Igen, sajnos vannak akik fizetnek a gagyi tervezőért.
De nem kell messzire menni: Győzike ( lakberendező tervezte az otthonát), Fásy Ádám (lakberendező tervezte az otthonát), stb...
ezek az emberek nem értik és nem is akarják érteni, hogy mi otthonos vagy mi nem.
Sziasztok! Egy kisebb szünet után ismét folytatom a blogolást. Gondoltam egy gyors recepttel indítok, mivel senki nem szívesen áll sokáig ilyen melegben a konyhában. Köretnek tarhonyát készítettem, ami szintén nem túl időigényes, valamint csemege uborkát kínáltam, de bármilyen savanyúság illik…..
HAMBUGER húspogácsa, Töltött fasírt, húsos lepény stb. készítő eszköz. HAMBURGERHÚS PRÉS TESZT Praktikus kelléke a mai konyhának. Jómagam már csak ezzel készítem a hambit. Gyönyörűen átsül, kívül ropogós, belül szaftos, ízes.Egyenlőre még csak forró olajban sütöttem. Receptem: 1 kg darált…..
RS 2016.08.31 17:21:19
Jó, egy kicsit talán túloztam, mert annyira nem volt pokoli... Mert amit ígértek, az tulajdonképpen meg volt. Volt szobánk, fürdővel, klímával, TV-vel. Az viszont igaz, hogy egy kicsit hibáztak a dolgok.  De kezdjük az elején! Szállást keresve, az interneten akadtam rá erre a Nyírségben található,…..
RS 2016.08.29 20:17:33
www.korona-hotel.hu/ (Nyíregyháza). Budapesti vagyok 2-3 perc alatt ki lehetett guglizni...
Hatalmas terek, abszolút minimálstílus, egyszerű formák, nagy üvegfelületek és pazar kilátás a városra – körülbelül ezt kínálja az az istenhegyi ház, amit ma mutatunk be. A helyzet úgy áll, hogy nekünk ez bejön...
RS 2016.08.14 17:16:11
@borzimorzi: Nincs felírva sehova sem a pin kódom.
De gondolj bele, felmész a hasznaltauto.hu-ra és csak belső fotók lennének az autókról. Egy ingatlannál ugyan olyan fontos a külső kép, hisz belső alapján nem tudom megítélni, hogy milyen a kert, milyen a homlokzat, stb... Ha megnézed a hirdetéseket egyre több hirdető megadja az utca nevét és külső képet is felrak.
Augusztus 27-én jön a Star Academy a TV2-re. Ez egy olyan műsor, amiben a jövő sztárjait keresik és oktatják, azaz tehetségkutató.  Beköltözős realityvel vegyített showműsorról van szó, amiben lesznek napi adások, gondolom a Jóban Rosszban elárvult helyén, egy heti élő műsor hétvégén, amiben az…..
RS 2016.08.05 01:06:23
Az Otthontérképen értesülhetsz a legújabb kiadó otthonokról! Tudjuk, hogy a lakáskeresés kifejezetten nehéz és embert próbáló feladat, ezért tálcán kínáljuk a legjobb ajánlatokat és a legfrissebb, bérlőre váró otthonokat! ..
Life Advice Csirkés quasadilla 2016.07.25 07:00:00
Ismét egy gyors vacsora ötlet. 15 perc. És már fogyaszthatod is. Sok féle képen variálható, én ezt a csirkés változatot készítem a leggyakrabban. A szójaszósz pedig nagyon izgalmas ízt kölcsönöz, ahogy a húst átjárja, majd keveredik az olvadt gouda sajttal. Szóval: gyors,…..
RS 2016.07.28 21:47:51
Felrobbanó autóval, sötét sikátorokban eldördülő lövésekkel és egy mindenféle érzelmet látványosan megélő Benedict Cumberbatch-csel érkezett meg a hétvégén a Sherlock negyedik évadának előzetese, aminek épp ideje volt már, mivel két és fél éve véget ért az utolsó teljes sorozatévad. A videó alapján…..
A hagyomány szerint ezt a levest a Brüsszeli világkiállításra alakította át az akkori  sikeres szakács csapat. Az eredete már a nevéből is következik. Szabolcs megye! Ha egy ilyen tál leves elfogyasztása után maximum egy könnyű tésztának vagy egy  kis süteménynek  marad hely a pocakodban! Ideális…..
A minap írtunk arról, mik azok a dolgok, amiket egy luxusszálloda alkalmazottai nem néznek jó szemmel a vendégektől. Most fordítsuk meg a dolgot, lássuk azt az öt dolgot, amit viszont jó néven vesznek! Minisorozatunk második része...
RS 2016.07.05 19:16:24
VIA: www.businessinsider.com/biggest-hotels-dos-and-donts-2016-6
Ha már a blogger nem írta ki. De gondolom azért illene kirakni a forrást.
Vannak emberek, akik hajlamosak úgy viselkedni egy luxusszállodában, mintha a pénzükért bármit megtehetnének. Na, ők azok, akiket az ott dolgozók általában ki nem állhatnak. Vajon milyenek a vendégek az alkalmazottak szemszögéből, mi az, amit bírnak, és mi az, amit nem a viselkedésükben? Kétrészes…..
Sziasztok Mentesek! Mára paradicsomos lepényt terveztem ebédre, természetesen laktóz-, glutén- és cukormentesen. Aki ételérzékeny, az tudja, mekkora kihívást jelent egy "átlagos" recept mentessé varázsolása, hiszen nagyon nehéz megfelelő alapanyagokat találni. Szerencsére már lehet kapni…..
Az embereket mindig érdeklik a titkos szobák, ahol el lehet rejtőzni, ahol tiltott tevékenységeknek lehet hódolni. Gondoljunk csak a középkori kastélyok vagy várak titkos szobáira, amelyek szerelmi légyottoknak, olykor politikai üldözötteknek adtak helyet. A mai kor utazója – mint ahogy én is –…..
RS 2016.06.07 13:23:59
Buda felett, a XII. kerület hegyoldali részén, panorámás, ötszobás lakás. Nem rossz indítás. Az adottságokat maximálisan ki is használják, hiszen még a terasz korlátja is üvegből van, hogy semmi ne zavarja a város panorámájának élvezetét...