Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hirdetés

891 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyári uborkaszezon? A Rocker Rádióban biztosan nem! És persze kedvenc zenekarainknál sem, legalábbis lemezkiadás terén. Július utolsó hetében ugyanis olyan nagyágyúk adtak ki albumokat, mint a Black Sabbath és Dio, és olyan korszakalkotó lemezek jelentek meg, mint a Kill Em All a Metallicától, a…..
Idén januárban zajlott a hollandiai Eurosonic fesztiválon a Music Moves Europe Talent Awards (MMETA). A díj célja, hogy olyan produkciókat ismerjen el, akik kurrens és aktív szereplői az európai könnyűzenei életnek, munkásságuk színvonala pedig méltó Európa kulturális örökségéhez. Ezt a díjat nyerte…..
Szabadtéri 4akkordos Performansz, Feed The Mogul és MADRAPUR - mindhárom zenekar egy apropóból tartja együtt őszi első pesti koncertjét: megjelenik az új SZ4P lemez, igazi auentikus gumipank dalokkal. Sűrű szövegek, laza dallamok, 3 rész buli, 2 rész politika, 1 rész hülyülés!..
Tizenegyedik születésnapját ünnepli idén az Instant, Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, amely az utóbbi években az egyik legjobb koncerthelyszínné is nőtte ki magát a fővárosban. A jubileumi rendezvénysorozat méltó lesz a helyszín első tinédzserévéhez, hiszen négy estén át tart majd a…..
Szerdán huszadik alkalommal nyílnak ki a kapuk, hogy a motorok, zene és szabadság szerelmesei együtt indítsák be a szezont. Június 5. és 9. között Alóörsön pörgeti majd a hangulatot többek között a EUROPE, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol, és az Anna and the Barbies…..
Hatodik alkalommal indul a koncertező előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, Koszi Janka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja. A résztvevők meghívást kapnak többek között a Szigetre, a VOLTra,…..
Idén is ellátogattunk a FEZEN fesztiválra, most viszont a koncerteken kívül arra is kíváncsiak voltunk, hogy a fesztiválozók hogyan szerzik be a jegyüket. Mi történik akkor, ha esetleg utolsó pillanatban már nem jut idő a jegyvásárlásra és ott helyszínen vagy előtte pár órával, online próbálnak…..
Ezen a hétvégén már 29. alkalommal rendezik meg az eredetileg helyi zenészek által életre hívott szentgotthárdi Hopplá Fesztivált, amelyet idén Pannon Kapu és a Rock & Roll Camp közösen hoz tető alá a még színvonalasabb és színesebb programkínálat érdekében. Részletes…..
Minden idők egyik legfontosabb dalszerző-énekese Nick Cave, ebben semmi túlzás nincs. Dalszövegei, dalai, lemezei, regényei és személyisége együtt adják ki azt a különleges valamit, ami miatt az ausztrál alkotó megkerülhetetlen és lenyűgöző. Legfrissebb lemezét és…..
Sosem járt még Magyarországon, így különösen nagy izgalommal várhatjuk a 2000-es évek elején kevesek által ismert amatőr zenekarból gyakorlatilag pillanatok alatt kultegyüttessé, majd következő lemezeivel lépésről-lépésre arénatöltő sztárzenekarrá emelkedő Arcade Fire koncertjét június 17-én a Papp…..
Az újvonalas punk rock meghatározó csapata, a The Offspring 2018-ban, közel 10 évvel az előző budapesti koncertjük után, ezúttal önálló fellépés keretében ismét elhozza a stílus elvitathatatlan lendületét, ráadásul nem is egyedül érkeznek, ugyanis az Anti-Flag és a hazai Run Over Dogs lesz a társuk…..
Azt is mondhatnánk, hogy az elektronikus zene történetének egyik alapzenekara lép fel június 23-án az Papp László Budapest Arénában - de gyorsan hozzátesszük, egy jó ideje stílusok felett álló, öntörvényű legenda koncertezik ezen az estén a főváros legnagyobb…..
Aki május elsejét az ilyenkor szokásos tömegrendezvények helyett szeretné valami mással, mondjuk autentikus, mégis friss, mai hangzású blues-rock hallgatásával tölteni, aznap biztosan nem választhat jobbat Ryan McGarvey koncertjénél, aki immár harmadik alkalommal érkezik…..
Meghosszabbítva a határidőt, február 25-ig lehet jelentkezni a Soundcheck 2018 – Országos Zenei tehetségkutatóra, ahol értékes nyereményeket, fontos szakmai visszaigazolást kaphatnak a fellépők, lehet szó kemény metal-ról, jazzről vagy hip-hopról. A verseny szlogene ugyanis idén is az, hogy „jöhetsz…..
A sikeres, sorra telt házas angliai bulik után az Alien Ant Farm turné Hollandia, Németország, Svájc felé vette az irányt, majd egészen pontosan egy hét múlva, 26-án hétfőn begördül Budapestre, a Dürer Kertbe. A gitáros Terry tegnap esti kisvideóját meg is nézhetitek. Korábban a SOiL zenekar is…..
Egy érdekes, új koncertsorozat indul Szegeden Csöndban’D néven, melynek koncepciója, hogy egy-egy este erejéig ismert magyar zenészek, frontemberek akusztikus köntösben értelmezik újra dalaikat. A résztvevők között olyan zenekarok, énekesek találhatók, mint Beck Zoli (30Y), a Maszkura és a…..
Április 11-én ünnepli ötvenéves pályafutását a Pesti Vigadóban az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb magyar énekesnő, Kovács Kati. A Budapesti Tavaszi Fesztivál részeként megrendezett koncert egy gazdag, páratlan életmű sokszínű világába kalauzolja a hallgatóságot. További információk a hajtás…..
Újdonságok és izgalmas formációk lépnek fel péntek este a Gödör Klubban: újra hazai porondon hallhatjuk Borlai Gergőt, aki a Roy és Ádám Trióból is ismert Nagy Ádám szólóprojektjén lép színpadra. Előttük a miskolci fiatalokból álló Köpönyegforgatók, utánuk pedig a nemzetközi zenei életben „Húrok…..
A Random Trip páratlan jelenség a hazai könnyűzene világában: műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legjobbjai lépnek fel és vonják be egymást a legváratlanabb zenei…..
Kétségtelenül mérföldkő egy gyártó életében, ha olyan forradalmi berendezéssel jelenik meg, mint a Marshall CODE sorozata. Ezt az eseményt szeretné minden új CODE vásárlónak még emlékezetesebbé tenni a Marshall erősítők hivatalos magyarországi forgalmazója, az Audmax Kft., akik most egy nagyszabású…..
November 12-én, vasárnap lép fel a Dürer Kertben a garázsrockban nyomuló ír Otherkin. A koncertet mindenkinek ajánljuk, aki épp aznap szeretné kiereszteni a gőzt, és kirúgni egy kicsit a hámból, hiszen a zenekar tökéletesen olyan zenét játszik, ami ideális aláfestése lehet ennek. A Lángolón most egy…..
Ezen a hétvégén esti koncertekkel és Terence Hill flipperével tér vissza három napra a játéktermek aranykora az Arcadia Játéktermi Nosztalgia kiállításon, amely pénteken délután négytől egészen vasárnap este nyolcig tart a Dürer Kertben, A flipperek és videójátékok kedvelőit legendás gépek várják,…..
Három év után ismét Budapesten a világ egyik legjobb koncertzenekara, a The Black Lips. Az atlantai garázspunk kvintettben minden megvan, amitől gyönyörű a punk és a rock 'n' roll: deviancia, önpusztítás és több estére elegendő állati menő szám. Az Akvárium Klubban már anno bizonyították, hogy…..
Lapalux, civilben Stuart Howard, napjaink egyik leginnovatívabb és eredetibb producere. Nem először jár Budapesten, de most újdonságokat is hallhattok majd az ex-Ninja Tune-os essexitől. Múlt hónapban jelent meg Ruinism című harmadik albuma, ami már Flying Lotus Brainfeederénél jött ki. Műfajban…..
Ezen a héten indul a REBEL Yell Zenei tehetségkutató az olasz POLICE Fragrances márkaképviseletének támogatásával. A versenyen bármilyen stílusú zenekar vagy előadó indulhat, ráadásul nem mindennapi nyeremények találnak gazdára: a győztes egy teljes lemezfelvétellel, vagy egy profi videóklipet lesz…..