Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eibmurb

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János a Rádió Q-nak nyilatkozott 2013. május 7-én, a miniszterelnökséget vezető államtitkár az asszonyveréssel gyanúba hozott Balogh Józsefről azt mondta „a pártnak nincs köze ahhoz, mit tesz egy párttag otthon. Az ártatlanság vélelme viszont őt is…..
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
„...semmi kétség az asztrakháni péklány vagy a szent / 
pétervári szajha
 / egy napon megfogja szülni az uj embert.” (Kassák Lajos: A ló meghal A madarak kirepülnek)   Van egy fajsúlyos kérdés. Ki fogja megújítani a baloldalt? Honnan jön majd az a friss erő, amely…..
Ezen a héten egy email várt a postaládámban a TFL-től. Amellett, hogy rendszeresen tájékoztatnak a hétvégi karbantartásokról és leállásokról, írnak újításokról, egyéb érdekességekről is. Már az olimpiai idejére el akartak készülni vele, de végül kis csúszással,…..
A babapopsikon lévő piros pöttyök, illetve a pogácsa sorsára jutó államadósság (mindkettő megszikkad - muhaha) közvetlenül nem érdekel. De a pöttyös babapopsi és a pogácsa sajnos nemcsak a verbális környezetszennyezésben merül ki. Ez az elemi hülyeség tükröződik…..
eibmurb 2012.11.17 21:16:55
@Sir Galahad: Már ne haragudj, de a világgazdasági környezetnek mi köze a magyar adórendszer kiszámíthatóságához?
Jelenleg "világgazdaságról" beszélni a szó általad gondolt formájában nem lehet, hiszen teljesen eltérő gazdasági potenciált, növekedést, államadósságot testesítenek az egyes földrészek. Teljesen mások a fő problémák. Nem lehet azt mondani, hogy en bloc recesszióban van a "világgazdaság", mert ez nem igaz.
Egy normális országban egy dolognak kellene feltétlenül kiszámíthatónak lennie: az adórendszernek.
eibmurb 2012.11.17 21:28:08
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Hazudni csak szépen ahogy a csillag megy az égen:
A 19 és az 50 % közötti rész (31 %) fele = 15.5 % "írható le" beruházásként.
Tehát ha beruháznak akkor csak 19 + 15.5 =34.5 % lesz az adó. Persze addig, amíg egyoldalúan meg nem változtatják, mint az köztudott.
Egyébként a törvény nem csak energiacégekre, hanem hulladékszállítókra, vízszolgáltatókra, szennyvízkezelőkre is vonatkozik. A falusi vízműre is, aki nem visz ki semmit az országból ...
eibmurb 2012.11.17 21:33:39
@Pan Modry: Egyről beszélünk sajnos.
Na ilyet ne lássunk soha! - legalábbis, amíg fizetünk egy szolgáltatásért. Az amerikai T-Mobile androidos felhasználóit érte az a kellemetlen meglepetés, hogy szolgáltatójuk már a lehúzható értesítési mezőben is reklámmal támadja őket. A "bug" a…..
Elhiszem, ha valaki már unja, de ugye az archívum szent, a krónikát vezetni kell. Remekül ráéreztünk múltkor Zeroval, hogy a mellékvonalak ügye után az egészségügyben fogja meghazudtolni ellenzéki önmagát a Fidesz, és bár a Nemzeti Vénydíj egyelőre még várat magára, van…..
Mint már sokan tudjátok a Samsung elkezdte az SGS II széria ICS frissítését. Meglepő módon kiemelt szerepet kapott pár európai ország, közöttük Magyarország is, így elsők között vagyunk, akik megkapják a legfrissebb Android operációs rendszert. Első körben a kártyafüggetlen…..
Ismét frissült az Android Market app, 3.1.5-ös verziószámot kapott. Egyelőre hivatalos changelog nincs, sokak szerint jóval gyorsabb lett az egész.Akinek nem frissült volna magától és nagyon szeretné, ha ez mielőbb megtörténne, akkor kattintson ide és telepítse az .apk-t. Előtte…..
    Az alábbi képen nem egy bizarr hármast látunk, hanem azt a folyamatot, hogy a férfinak miként kell egyre mélyebbre és mélyebbre hatolnia a testben. Bár a kötet Németországban született, de New York-ban nyomták és adták ki. Mátrix-effekt nélkül ilyen a…..
eibmurb 2011.08.06 06:01:51
@blr: Jól emlékszel narancssárga volt. Talán még meg is van valahol.
Tegnap, február 20-án fejeződött be a 60. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinálé, a díjátadó ceremónia keretében. A legjobb filmnek játó Aranymedvét a Méz (Bal) című török filmnek ítélték oda. Az alkotás egy filmtrilógia harmadik, befejző darabja, amely egy…..
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..
"Amíg a gyerekek megdolgozták a Gödör mentális klímáját, és érezhetően feltöltötték szeretettel, addig a felnőttek a szokott beszélgetéseikbe merültek. Kerekasztaloztak a rendőr, emberi jogi harcos és cigány önkormányzati bácsik, utána a pedagógus és képző bácsik…..
eibmurb 2010.01.28 19:29:04
@Gogol: Az igazságban mi is a fasizmus?
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Autófília 1.0 vs 2.0, avagy... 2010.01.05 09:00:00
... Fillérbaszás kontra маленький (málenkíj) élvezet Nem röhög! Teljesen komoly a helyzet. Kocsira van szükség, de nincs pénz? Valami kell mindenképpen, de a fél milla az már álomhatár? Ismerős ugye ?! Megpróbálunk segíteni! Következzen hát egy ízig-vérig…..
eibmurb 2010.01.05 12:31:17
@camell: nem bemzintemető, hanem pénztemető lesz az OMEGA.
Havi 100 alatt ne reménykedj.
Három magyar hegymászót sodort el lavina a Magas-Tátrában. A hegymászók kiásták magukat, de a hegyről nem tudtak egyedül lejönni, mivel végtag- és gerincsérüléseket szenvedtek. Egyikőjük fel tudta hívni a mentőket, de a baleset helyszínét nem bírta pontosan meghatározni. -…..
Jól játszottunk a Ljubljana ellen, ennek köszönhetjük a négygólos sikert, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A Vienna Capitals elleni keddi mérkőzésre a felkészülés nem volt zökkenőmentes, több sérült és beteg is volt a csapatban, de végül csak egy…..
Sokat harcoltunk, hogy pontot szerezzünk Salzburgban, summázta a péntekieket Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője így folytatta: egyet sikerült is, de a szánk íze nem az igazi a hosszabbításos vereség miatt. Telhetetlenségnek tűnik, de 4-3-mas vezetésünknél sok mindenre volt…..