Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stickwood

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új rovatunkban nem hagyományos nyelvtanulási technikákat veszünk szemügyre. Az első epizódban a kínai karaktereket vesszük górcső alá, és megnézzük, hogy valójában miért is NEM nehéz őket megtanulni.Akik követik a blogot, azok bizonyára tudják, hogy még az év elején…..
Stickwood 2013.03.02 22:40:37
Hello, az alpveto kinai karakterek elsajatitasaban segit az alabbi kony:

Rapid Literacy in Chinese - New Approaches to Learning Chinese

www.amazon.com/Rapid-Literacy-Chinese-English-Edition/dp/780052695X

750 irasjegyet tanit, megpedig pofon egyszeru modszerrel.. mindossze 25 mondatot kell megtanulni :) ebbol konnyen kiszamolhato, hogy egy-egy mondatban 30 uj irasjel talalhato... Es emelett egy sor egyeb kifejezest is konnyeden megtanulhatunk
A napelemes hátizsák egy olyan innovatív koncepció, amit úgy terveztek meg, hogy megtartsa a felhasználók testmelegét téli, fagyos körülmények között. Különösen hegymászók számára ajánlják, akik előnyben részesítik a jegecesedő hegycsúcsokat, bár ez a…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Ez lesz a magyar televíziózás legdrágább műsora. Kurva sok pénzt elköltünk. Ezt suttogta informátorunk a fülünkbe a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality premierje előtt két hónappal. Kivisszük őket az őserdőbe, argentín stábbal melózunk. Aztán a nézők sms-ben…..
Stickwood 2008.10.07 13:53:45
azoknak akik meg nem ismerik Márk-ot :)
www.youtube.com/watch?v=2kABdRxpCKw
www.markmusic.hu/

Félreértés ne essék én sem ismerem, és nem is akarom megismerni...

de azt hiszem a fenti két link bőven elég (még sok is) ahhoz hogy valami fogalmunk legyen róla
Igen, jól olvassátok; a nevezetes francián, továbbá a Svájci Gárdán és a gurkhákon kívül létezik még egy további fegyveres erő, ahol a sorállományú katonák állampolgársága nem feltétlenül egyezik meg parancsnokaikéval és/vagy kenyéradói gazdáikéval. A spanyol légióról (múltjáról és jelenéről)…..
Megtörtént ez is, első alkalommal használtam ki a céges kedvezményeket és felpattantam, hogy egy kis kiruccanás keretében meglátogassam bátyámat Németorszábgan.Már az előkészületek is izgalmasak voltak, nap mint nap lelkesen néztem a repülőjáratok foglaltságát.. Végül úgy…..
Münchenből hazafelé úton egy könyv (Hermann Hesse - Demian) olvasásába kezdtem... Részben, hogy valamivel elüssem azt a röpke egy órás repülőutat.. De leginkább azért, mert érdekelt :)Leszállás után másfél óra alatt sikerült elkeverednem valahogy az Örs vezér terére..…..
Eléggé nyugtalanul aludtam... Ez köszönhető valami amatőr horrorfilmbe illő rémálmomnak és az utcáról beszűrődő zajoknak... Nem tudom, mi van a müncheni emberekkel, de délutántól hajnalig folyamatosan ellepik az utcát...Reggel végülis valahogy felébredtem és megtekintettem a…..
Ez a nap a szokásosnál korábban kezdődött, mivel el kellett érnem a 8:50-kor induló gépet Münchenbe... És szokás szerint a pakolást is az utolsó pillanatra hagytam, ezzel is elősegítve a stresszhormonok áramlását a szervezetemben... Bár ekkor még csak serkentőleg hatott rám :)A…..
Mindig is csodáltam a Természetet. Főleg azért mert hihetetlen körülmények között képes Életet teremteni... Láttam már apró fácskákat kopár sziklafalon, virágot nyílni egy leheletnyi földrétegen... De a legcsodálatosabb számomra mégiscsak az volt, amikor a kedvenc mimózám…..
Tegnap délután kissé megfáradt állapotban kezdtem el szemlélni a Redbull Air Racing sorozatot... Amikor elkezdődött, azt hittem, hogy rövid összefoglaló lesz a legutóbbi ilyen versenyről, majd leadják az aktuális futamot..Aztán kiderült, hogy amit én összefoglalónak véltem, az…..
Egy kicsit több, mint egy éve váltottam munkahelyet. És meglepő módon néhány ex-kolléga látogatást tett a hegyen, ahol táboroztunk. Fura volt látni az ismerős arcokat... De ami érdekesebb volt, hogy igazából olyan volt, mintha "idegenek" lennének... Ücsörögtünk…..
Ma kivételesen a Nyugati felé jöttem hazafelé... Letévedtem az aluljároba és egy kisebb tömeg fogadott melyen próbáltam magam átverekedni... Aztán egyszercsak azt vettem észre hogy a tömeg közepén egy 10-15 fős csoport gyűlt össze rikitó zöldes színű öltözékbe bújva..…..
"A 0.-ik napon Isten megteremtette az eget és a földet. A Sziget ugyanennyi idő alatt feltámaszt egy komplett zenekart. Kiélezett a verseny."Fura, sosem voltam nagy Sziget rajongo, meg egyszer sem voltam ott... Es ez az iden is igy lesz, sajnos kimarad a Tool es NIN... De minden…..
Ez is megtortent... Elindult ez a csodas blog-oldal. Es ehhez egy szuletesnap kellett, ami raebresztett "az elet mulandosagara" es lehet, hogy erdemes idonkent papirra vetni egy-ket gondolatot... Remelem, ahogy az ido mulik szivesen tekintek majd vissza erre az oldalra es egy kis borocska…..