Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak_csendben

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kirk Alyn, George Reeves, Bob Holiday, Christopher Reeve, John Haymes Newton, Gerard Christopher, Dean Cain, Tom Welling, Brandon Routh és Henry Cavill után most Tyler Hoechlin lesz az, aki magára húzza a legendás, piros-kék pizsamát. és játssza el Superman szerepét a The CW DC-univerzumban játszódó…..
XIX. századi körülmények; aki nem dolgozik, nem eszik; itt meló van; termeld meg magadnak; ott az ásó, eredj a földre, és így tovább. Dolgos emberek, nem luxusban hanem nyakig ganéban, dézsában, kezükben gyertyával, seggük alatt szalmával. Ez A Farm, mondta az RTL, lehet nem pont így de effektíve…..
csak_csendben 2016.06.01 12:15:41
@Janossz:
"Kénytelen" voltam egyszer belenézni 10 percnél többet (komoly külső kényszerítő erők által :) ), és azt hittem leolvad az agyam. A játékosok IQ-járól nem nyilatkozom, de azt ne akarja már nekem, falusi paraszt gyereknek, valaki megmagyarázni, hogy egy budapesti testépítő tudja hogyan kell kaszát fenni és kaszálni, anélkül, hogy az első próbálkozáskor ne vágná el a kezét vagy ne állna a kasza a lábába. Vagy hogyan kell fejni úgy, hogy következő alkalommal ha meglát a jószág vagy ne akarjon elmenkülni vagy ne akarjon téged a Holdig rúgni. Persze, majd testépítő, fitnesz edző, meg fodrász tudja hogyan kell ezeket csinálni, komolyabb első sérülések nélkül.
Szerintem ez az meg volt rendezve.
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
csak_csendben 2016.06.01 11:59:14
@bukszindeksz:
Vagy rá se néztél a BBC oldalára, mert angolul sem tudsz, csak úgy pár "hír":
"Justin Bieber's kiss with his ex Selena Gomez is winning on Instagram"
"Reality TV star Kylie Jenner lands job as a nightclub DJ"

Szexizmus:
Vesszek meg, már az is a férfiak hibája, ha pár nő önként és dalolva csinál magáról bikinis selfie-t és felrakja a netre? A rohadt életbe, az egész Jenner család ebből lett híres és gazdag. Senki nem nyomott fegyvert a fejükhöz, hogy már pedig ezt kell csinálni.
Vastagbőr Pontot az i-re 2011.12.15 09:01:00
Kedden adott Varga Mihály egy hosszabb interjút az Origo-nak: "A magyar kormánynak tehát a következő hetekben-hónapokban három szereplővel kell valamilyen kiegyezést kötnie. Az egyik az IMF, hogy egy biztonsági háló legyen körülöttünk. Meg kell állapodni a…..
csak_csendben 2011.12.15 12:23:32
mandiner.hu/cikk/20111215_ismet_onallo_penzugyminiszterium_alakulhat

Narancsliget www.youtube.com/watch?v=bNsw90_Fsn8 2011. december 15. 10:48

"Na most már kurvára elegem van.

Kedves ballib kommentelők!

Szeretnélek titeket felszólítani, hogy hagyjátok abba a Fidesz-kormány fikázását.
Ilyen légkörben nem lehet dolgozni!
A parlamentben is bekiabál a rohadt ellenzék. Mintha ez lenne a dolguk, bazmeg.

Pedig az ellenzék dolga az, hogy ilyen nehéz időkben, mint ami most van, felsorakozzon a kormány mögé!

Csak sajnos nekünk hazaáruló ellenzékünk van, akik két fillérért az anyjukat is megbasznák. Bezzeg a Fidesz nem ilyen.A Fidesz-frakció és a KDNP példásan egységesen a Viktor mögé állt.

Az mszp, lmp, jobbik, dk ezt miért nem tudják megtenni? Egyszerű a válasz.
Irigyek, mert nem kaptak kétharmadot a választáson. Hogy nekik csak ennyire, pár %-ra futotta, miközben a Fidesz, magabiztosan, erőtől duzzadóan nyert kétharmadot. Ezért irigyek a Fideszre, és ott tesznek keresztbe, ahol csak tudnak. Ellenzéki nagykoalíció.

A szocialisták az elmúlt nyolc évben eladósították az országot.
Az utolsó fillérre is szükség van.

A Nemzeti Bankban pedig kibaszott sok pénz van. Csak úgy ott fekszik. Semmi értelme.
A pénz azért van, hogy elköltsük. Hogy kifizessük belőle az államadósságot, minden bajok eredőjét. Hogy végre talpra állítsuk ezt a kis szegény országot. Hogy új, pályázóbarát tendereket tudjunk kiírni, a nemzeti értékekkel rendelkező vállalkozóknak.

Ezermilliárdok fekszenek a Nemzeti Bankban. Jó kis devizában.

Roham indulj!

Megmutatjuk ennek a mocskos ellenzéknek, hogy milyen az, amikor szakemberek intézik az ügyeket!

Szerintem egyébként az kéne, hogy minden egyéniben nyert Fideszes parlamenti képviselőnek adnék fejenként egymilliárdot.
Így biztosak lehetünk benne, hogy eljut a választókerület lakosságának. Hisz a Fidesz az embereket képviseli. A Fidesz az emberek szeretetéből táplálkozik.

Én őszintén remélem, mihamarabb pontot tesznek ennek az ügynek a végére. Fontos belátni, hogy mindannyiunk -Én,Te, Ő -pénzére SZÜKSÉGÜNK VAN. Hogy rendbe tegyük végre azt a kicsi szegény országot."
Uwe Boll 2007-es fantasy-ja, A király nevében (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale) oltári nagyot bukott, többek között Jason Statham, Ray Liotta és Burt Reynolds égette magát benne. Boll azonban tudja fokozni, egyáltalán nem zavarta, hogy a 60 millió dollárba került filmje…..
Matolcsy egy év után kétségkívül megbukott, de Orbán bizalma töretlen a "Gyuriban" ("Gyuri egy ikon"), ami politikailag akár még érthető is: ha Matolcsynak "vége", akkor vége a hosszú ellenzéki évek alatt aprólékosan kidolgozott fideszes gazdasági…..
csak_csendben 2011.09.06 11:59:58
@Roltii:
"Ha az adófizetők pénzén tanul valaki, akkor juttasson vissza is valamennyit."

Ez a legsötétebb demagógia, amit csak ki lehetett találni.
T.k.m tele az "adófizetők pénze" szöveggel.
Amikor fizetni kell az adót, akkor fizessek, mint a katona tiszt, 10 Ft késedelemnél már 100.000 Ft-os bírság jár, de ha valamit kérek cserébe, akkor az már az "adófizetők pénze". Meg a nagy büdös lóf.szt. A gyereknek vannak szülei, akik marha sok adót befieztnek, így ők is hozzájárulnak az "ingyenes" oktatáshoz.

"a társadalom joggal várja el, hogy a fiatalok valamit visszaadjanak annak a közösségnek, mely hozzájárult a taníttatásukhoz"
Igen, a társadalom azt kapja cserébe, ha Magyarországon marad dolgozni, akkor szépen adó formájában fizetni fog, nem is kevés pénzt.

Vagy legyen "ingyenes" oktatás, vagy tegyék full fizetőssé az egészet ezzel párhuzamosan az adó ezen részét csökkentsék.
Filmdroid Jake Gyllenhaal rocks! 2011.07.12 19:55:27
csak_csendben 2011.07.13 15:36:22
@Shyllard:

Kint lenni lehet kint van, csak a póló gyűrődése és rajta lévő kép nem áll össze.
Pl a kép baloldalán (Jake jobb válla alatt) van egy komoly nagy gyűrődés, mégis a szivárvány nem törik meg; a kép jobb oldalán a "cool" l-jénél is ugyan ez a helyzet. Nincs összhangban a póló gyűrődése a rajta lévő képpel.
IDDQD Zumba-lázban a britek 2011.07.11 10:56:00
Általában nem sok értelmét látom a játékeladási toplistáknak, de vannak olyan adatok, amire felkapom a fejem. Már a múlt héten is meg akartam írni, hogy a briteknek a maradék eszük is elment, de megbízható népek azok, így most, hét nappal később sem késtünk le semmit: az…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
csak_csendben 2011.06.29 12:37:22
@telkoe:

Sötétséged eszméletlen.
Így születtél vagy csak megjátszod?
A Fox News Los Angelesben beszélgetett James Cameronnal a Covenant House Galán, akit éppen feleségével, Suzy Amisszel a hajléktalanok körében végzett jótékonykodási munkájuk miatt tüntették ki. "Az Avatar második és harmadik részét egyben forgatjuk le, így egy helyett két…..
csak_csendben 2011.06.22 09:22:38
Az inflációra meg majd én gondolok csak, ugye?

www.usinflationcalculator.com/
Titanic
1997 - 1,843,201,268.00
2011 - 2,594,997,702.94
Kedves Szerkesztőség! Szívesen megosztanám Önökkel egyik állásinterjúm történetét. Nemrégiben történt az eset. Egy pénzügyi ügyintézői pozíciót pályáztam meg X cégnél. Szakirányú végzettséggel, többéves szakmai gyakorlattal, erős nyelvtudással...stb rendelkezem,…..
csak_csendben 2011.06.09 12:28:28
@Perverzsrac:

Ha a te jó anyádnak is hasonló körülményeknek kellett volna megfelelni, és nem vállalt volna gyereket, hogy munkához jusson, akkor te sem tudnál itt hülyeségeket irogatni.
Ennyit a gyerek témáról.
És ezt üzenem minden f@szkalapnak, akinek a gyerek vagy gyerekes szülő nyűg.
  Ahol fővárosiznak, ott fővárosi vagyok, ahol vidékiznek, vidéki vagyok, ahol tarlósoznak, ott Tarlós vagyok – ez járt a fejemben, miközben Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester Főváros??? című nyílt levelét olvastam. A közéleti nyílt levelezést…..
csak_csendben 2011.06.02 14:34:39
@TuRuL_2k2: @kabelbarat:

Ti tényleg ennyire hülyék vagytok vagy csak megjátszátok?

Egy példán vezessük le:
Van egy cégetek, és ehhez kialakítotok 10 parkolóhelyet, amiből van legalább 4 szabad mindig. Arra jár valaki, és úgy gondolja, hogy egész napra leállítja ott a kocsit, mert úgy is szabad. Örültök neki? Aztán ajánlja egy-két ismerősének, hogy ott van ingyen parkoló, aztán azt veszitek észre, hogy a parkoló mindig tele, de ebből 6 kocsi egész nap fogja a helyet és nem is hozzátok ment. Örültök neki?

A bevásárló központoké az a parkoló. NEM közterület, NEM p+r. Ha egész nap üres a fele, vagy 9/10-e, akkor üres. Nem a ti dolgotok megszervezni, hogy tele legyen, hanem a parkoló tulajdonosáé.

Másik, hogy rendszám ellenőrzéses kapu nélkül meg sz.rt sem ér az egész, mert csak egy hét kifigyelni a kocsikat, aztán úgy el lehet vinni bármelyiket, mint a sicc.
Jessica Biel és Kate Beckinsale számára ajánlottak fel egy-egy szerepet az Emlékmás remake-ben, a színésznők végül aláfirkantották nevüket a szerződésre. Eva Mendes, Paul Patton, Eva Green és Rosario Dawson is szerette volna megformálni Melinát, de Biel jött ki győztesen a…..
Egy lelkes filmművészetis, Szirmai Gergely is bemutatkozik a világhálón, megkért, ha lehetséges tegyem ki az alábbi videóban, amelyben a Paul sci-fi vígjátékról beszél, majd a Karib-tenger kalózai 4-et is szóba hozza. Állítása szerint mérhetetlen kritikai hullámra vágyik,…..
 Szembe kell néznünk a keserű tényekkel. A mostanság húszas éveinek közepét taposó generációra az a szörnyű ítélet vár, hogy végig kell néznie, ahogy gyermekkorának nagy becsben tartott filmjeit és sorozatait módszeresen megerőszakolja a filmipar, ezernyi hálatelt…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! Halmozottan hátrányos helyzetű honpolgár vagyok, vagyis orvos (rezidens) Magyarországon. Sokmindent lehetett olvasni mostanában a sorsunkról. Egy jól tájékozott ember ma már tudja, hogy bár a kezdő orvosok fizetése az utcaseprőkével megegyezik ugyan,…..
csak_csendben 2011.05.18 11:38:01
@silkent:

Segg hülye balfasz vagy, az a bajod.

Felvettek. Ha itt 1,5 millával dobálozól akkor egyet jelent: segg hülye voltál, hogy állami képzésre vegyenek fel.

Demagóg, idióta a dumád, de nagyon. Én meg még nem láttam programozót Lexusnál kisebb kocsiban, akkor?

Kapjál már észhez, barom. Akkor vagy te sikeres vállalkozó mikor én portugál miniszterelnök.
A Fidesz érthetetlen okból az MSZP-hez húzó nyugdíjasokat védi saját régi szavazói helyett. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A nyugdíjasokat sem lehet kihagyni a közös terhek viseléséből! (Fotó: Tuba Zoltán/origo) A tegnapi nap folyamán három olyan hír is érkezett, mely nagyon…..
csak_csendben 2011.05.02 00:28:35
@Joooe:

Abból a kb 90.000 Ft-ból meg más nem csak magát, de egy-két gyereket tart el, hitelt törleszt és próbál valahogy evickélni.
Nem utolsó sorban tegnapi(?) hír, hogy a 250.000 Ft alatt keresők megint csak rosszul fognak járni.
Ugye nem baj, ha az ország érdekét nézve nem a nyugdíjasokat siratom, hanem a munkavállalókat?
T. Praxis blog!   15 éves lányom a héten olyan orvosi "vizsgálaton" esett át, ami azt gondolom felháborító. Miután elmesélte a történteket elhatároztam, hogy lépni fogok az ügyben, hogy ilyesmi másokkal ne történhessen meg. Kérem a kedves olvasókat, hogy ha…..
csak_csendben 2011.04.26 23:46:04
@Bikli néni:

Halálosan komoly. Nem rég történt velem. Egész pontosan 2010 53. hetében.
csak_csendben 2011.04.26 23:50:07
@epres négercsók:

Szerencsére a hülyeséget lehet tolerálni. Fapofával, egyenes háttal: így kell netezni.

Pontosan ezért hagytam ott az egészet a picsába.
-Fáj.
-Hol?
-Hát a hátam!
-De hol?
-Hát úgy a hátam! Nem érti? Hülye maga.
csak_csendben 2011.04.26 23:52:30
@csak_csendben:

Kimaradt a lényeg:
Hogy én viszont a hülyeséget nem tudom tolerálni. Ezért hagytam a picsába az egészet. Francnak hiányzott napi 12/24 óra, hülyékkel.
Filmdroid Another Earth előzetes 2011.04.21 22:07:00
Érdekes filmnek ígérkezik az Another Earth sci-fi dráma. Kiderül, hogy a Nap másik oldalán is van egy Föld, ahol ugyanazok az emberek élnek, mint mi. Azaz Te és Én is pont ott élünk azon a bolygón. A történet középpontjában Rhoda Williams (Brit Marling) áll, a fiatal nőt az MIT…..
csak_csendben 2011.04.22 13:25:57
@Alex Mahone:

Tippre azt mondom, hogy van benne egy nagy csavar. Hisz az előzetesben a jelenlegi Földről látszik a Föld 2 is, avagy lehet hirtelen bukkan fel a Föld2, akár egy párhuzamos dimenzióból valami kataklizma folytán átesett ebbe a dimenzióba az egész bolygó.
Hoffmann Rózsa után Pintér Sándor is szopóágra került, egyrészt a minisztériuma alá tartozó valamennyi rendvédelmi ágazat az édes anyukájába küldené legszívesebben, és meg emellett keményen tüntetnek is (még jó hogy sztrájkolni nincs joguk, ugye Sanyi bá' ?), a keleti…..
csak_csendben 2011.04.18 15:53:31
@zero:

Szoktak, heti rendszerességgel, és nem magánterületen. Gyöngyöspatáról is csak azért tudsz, mert a Jobbik "felkarolta".

Egyeseknek tényleg halvány lila fingja sincs mi van a keleti végeken.
Nem rasszizmus van ott, hanem kőkemény tapasztalat.
  A 2010-es közoktatási törvény már akkor ráncolta a homlokokat, felvonta a szemöldököket, amikor még el sem kezdték írni. Azóta vettek is el belőle, tettek is hozzá, de a tervek szerint április 20-án végre a kormány elé kerül. Hoffmann Rózsa és titkos…..
csak_csendben 2011.04.17 17:27:19
@ati27:

Ha még tárgyi tévedések sem lennének a hozzászólásodban, akkor még lenne értelme is.

1. Nem Hoffmann kötelezte, hanem egy ügybuzgó irodista.
2. Volt Hoffmannak elképzelése, sőt még itt a Mandineren is fent volt az első elképzelése, csak aztán abba Kósától kezdve mindenki beleugatott, és abból lett átalakítva úgy, hogy mindenkinek (minden "tisztelt" politikus társnak) tetszen. Csak ugye az a fránya emlékezet...szedned kéne a Cavintont.
csak_csendben 2011.04.18 12:06:21
@chipchup:

Csak annak lehet segíteni, aki kéri és megköszöni a segítséget.

Látszik, hogy a te kapcsolatod a magyar közoktatással, annyi amit a tv-ből hallasz.
csak_csendben 2011.04.18 12:09:27
@chipchup:

Ne is, hanem előtte fogd magad és a löttyetd segged emeld meg, húzz el egy iskolába, utánna gyere és oszd az eszet.
Biztos rohadt jó az LMP-s seggszagban fetrengeni, de a valóság kúrva kemény a keleti végeken, amit a hozzád hasonló debilek nem is érnek fe ésszel.
Gyöngyöspata után Hajdúhadházra gördült a cirkusz, 2 hétig most meglesz mindenkinek a téma. Két hét után pedig minden visszatér a régi kerékvágásba, a maga az alapprobléma nem lesz megoldva, és lehet, hogy nem is lehet megoldani. 1. A településen a betörések, lopások,…..
csak_csendben 2011.04.13 23:19:58
@sárkányfő:

1. Te is cigányt és cigány-sort még idáig csak fényképről láttál.
2. A bölcsész képzés meglátszik, mert azokat a marhaságokat mantrázod, amiket az egyetemeken/főiskolákon nyomnak a szociológusok. Tagadhatatlan, hogy tapasztalatod csak onnan van.
3. A cigány-magyar bűnözős dumád nem csak demagóg, de hülyeség. Körül néztél már a Vastagbőr blogon? Tudod mi a különbség? Hogy pl ezen a blogon is bemutatják a politikus bűnözést és a cigány bűnözést is. Senki nem tagadja egyiket sem. De én mondjuk a TASZ oldalán nem láttam volna, hogy beismerjék, hogy a cigányok miket követnek el. Ez a kettős mérce.
4. Vagy húzd ki a fejed a seggedből vagy húzzál a fenébe (mondjuk a cigányok közzé).
"Tegnap éjszaka ismeretlen, vandál tettesek megrongálták a zuglói MSZP irodát. Az eset felveti a gyanút, hogy valakik a három nap múlva tartott zuglói időközi választás MSZP-s jelöltjének akarnak üzenni, esetlegesen megfélemlíteni, visszalépésre kényszeríteni.  A…..
csak_csendben 2011.04.08 14:47:19
IDDQD Pillantás a jövőbe 2011.04.07 10:01:50
Az idei Game Developers Conference-ről már voltak kézikamerás videók az Unreal engine bemutatójáról, de most itt a hivatalos, hd anyag, ami leginkább a motor DirectX11-es trükkjeit, meg a mobilos fejlesztés lehetőségeit demózza. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik,…..
csak_csendben 2011.04.07 20:07:47
@moli:

Egy adalék:
Az iD tech 1-2-3 ingyenes, szabadon hozzáférhető, az iD mindig úgy állt a dologhoz, hogy mikor kijött a legújabb akkor az előzőt ingyenessé tette, így azoknak a forrását bárki fel tudta használni->módosítani, így nagyon sok "szavazat" elvész, mert nem tudni pontosan ki és mire használta.
Az iD Tech 4-et valamikor 2011 közepére igérte Carmack ingyenesre.

A játék motorokkal meg nem csak játékot, de más szimulációs dolgokat is csinálnak: pl építészeti tervek bemutatása, oktatás, gyógyítási terület (szimulációk, tesztek, orvosi műtéti segédeszköz tervek stb) stb. Ezek nagy része eddig az ingyenes iD motorokkal történt. Most hogy az UDK is szabadon hozzáférhető fordult meg az arány.
csak_csendben 2011.04.08 14:27:09
@moli:

Szerintem (és szerintem logikusan végig gondolva bárki ide jukad ki):

AZ UE 2-től, de leginkább 2.5-től kezdve multiplatform, ami a trendet nézve, hogy a játék egyre inkább a konzol fele tolódik (minden hc pc-s kérem hagyjon békén a "De a WoW/EVE stb" vagy az "Ott van a Bejeweeled" mert ezek más tészta, egyikhez rohadt sok gomb kell (és az se kizárt, hogy az MMO megjelenik konzolon sikeresen), a másik pedig egy 2 éves smart phoneról is elindul, avagy nem kell hozzá olyan engine, mint egy CoD-hoz) a fejlesztők irányába is egy olyan lépés kényszert jelent, hogy ha van egy motor, mely a nagyobb konzol platformokon is simán elfut, akkor abban fejleszteni jóval egyszerűbb, mint több motort összehangolni. Az iDTech és a CryEngine-k pedig szinte pc-s kizárólagos motorok. (CE 2-lesz multiplatform, iDTech is pc, legfeljebb Xbox volt idáig.)

A sikerességet miben mérjük? Van aki megjelent játékszámban, de szerintem a fejlesztő meg a kiadás/bevétel oszlopok összefésülésében.

Ezen kivül, abban a kérdéskörben, hogy mitől lesz jó egy engine, nem akarok olyan elcsépelt szöveggel jönni, mint a tehénszar és a légy kapcsolata. Avagy nem biztos, hogy mert sokan veszik, még jó (ráadásul e három motor nem az egyetlen, van még egy raka). Lehet keveset vesznek belőle, de mégis előremutató a technológia (és van annyira anyagilag sikeres, hogy megéri 2. verziót csinálni). Ott a CryEngine, aminek pl a pályaszerkesztője igenis előremutató volt (és amit most az UE-ben is mutogatnak), csak ugye pc only volt. A CE 2.0 már multipltaform lesz, akár csak az iDTech 5.