Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az aranyember

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel értesültünk a hírről, hogy január 6-a, Vizkereszt óta szentelt víz folyik a Dunában. Bár mi még nem kóstoltuk, de vajon tényleg más lett az íze?!   ..
Én azt mondom, ne rettentsen el senkit a szakadó hó, nem kell feltétlenül begubózni, és azon siránkozni, hogy milyen kár, hogy nem nyár van. Számos program lehetőség kínálkozik szerte az országban, különös tekintettel a Duna menti helyszínekre.          …..
Olyan volt a Margit híd átadásának estéje, mintha egy vadiúj hidat avatnának. Kígyózó kocsisorok, türelmetlen autósok, izgatott járókelők. Kár, hogy tűzijáték nem kísérte a ceremóniát.Persze, biztos tök jó, hogy újra át lehet kocsival menni, nem kell kerülgetni, meg…..
Nem győzzük elégszer bizonygatni magunknak, hogy Magyarország és Budapest milyen remek hely, holott a tengerentúlon ezt már réges-régen felismerték (és most nem a turistákra, hanem a filmes forgatócsoportokra gondolok). Budapest Kelet-Európa bármelyik nagyvárosát eljátszhatja.…..
Akár málnás, akár száraz, akár 5 ajtós, akár szoftverfejlesztés, egy közös van bennük, Magyarországon készülnek. Szobi Szörp, Törley, Győri Audi, Graphisoft csak néhány példa, amikre tényleg büszkék lehetünk. Ha a cél az, hogy az új gazdasági térben Magyarország vezető…..
Duna blog Tökkel vonóval 2010.10.29 16:02:00
Egy kedves külföldi rokonom meglátogatott a hosszú hétvégére. Még soha nem járt itt, és ahonnan ő jött, ott nincs se híd, se folyó, ezért úgy döntött, ezeket megörökíti magának. Rövid látogatásából próbálta a maximumot kihozni, ezért összekötötte a híd-túrát a…..
Duna blog Száraz lábbal a Dunán 2010.10.26 12:03:00
Meghívtuk a blogra Parti Zoltán földrajztanárt, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Duna munkacsoportjának vezetőjét. Várjuk a szakértői szöveghez hozzászólásaitokat. Budapest a vízről nézve a kajakosok-kenusok szemszögéből Ki "jár" a Dunán, Budapest egyik…..
Az október 18-ai DunaLog konferencián bemutatkozó Duna menti identitáskörzetek koordinátorai több izgalmas Dunával kapcsolatos eseményre, programra és akcióra hívták fel a figyelmünket.Többek között egy különleges fiatal alkotócsapatra a koppánymonostori DunapART…..
Kattintsatok a képre a részletekért! A regisztráció a helyszínen is lehetséges. ..
Duna blog Kicsit zöld, de a miénk 2010.10.13 13:24:00
Az Index tudósítása szerint szárba szökkent egy paradicsom a Lánchíd külső pillérén. Nehéz elhinni, hogy a kietlen betonon tisztes méretűre nőjön egy növény, bár Budapesten nem egyedül álló jelenség, hogy köztéren zöldség terem. Legutóbb egy Bosnyák téri…..
Már a századfordulón a csónakházak és a sport helye volt a Római. Az identitását a szocializmus sem változtatta meg lényegesen. A Római a fővárosi emberek könnyen elérhető vízpartja, strandja és sporttelepeinek helyszíne…..