Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmfreaks

123 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasótábor!Köszönjük, hogy rendületlenül olvastok minket hétről hétre. Igyekszünk tartalommal megtölteni az elkövetkezendő posztokat, amelyek az elmúlt napokban igencsak megritkultak a munka, a szabadságolások, és egyéb okok miatt. Igyekszünk bepótolni a lemaradást egy…..
Nem jött be a tipp, a lottón sem, így maradok blogger, és szabadúszó életművész. Megvolt a nagy X premier, és a számok magukért beszélnek. A teljesség igénye nélkül lássunk pár frissebb versenyzőt.  Adva volt Matthew Vaughn rendező, akinek a seggberúgdalós szuperhős…..
Kedves Olvasók!A mai napi gyér poszttermés oka, hogy a blogmotor sajnos egész délelőtt gyengélkedett. A rendszer lassan helyreáll, mi pedig munkához látunk.Türemeteket köszönjük!Üdvözlettelfilmfreak paul & filmfreak kg..
Azt vettük észre, hogy a hozzászólási kedv elég alacsony az oldal látogatóinak körében. Félreértés ne essék, örülünk, hogy hétről hétre egyre többen akadnak rá a filmőrültek szerény kis blogjára, és böngészik azok tartalmát lelkiismeretesen, de mi szeretnénk…..
A kerti törpékről már értekeztünk pár bejegyzéssel korábban, ám még mindig adósok vagyunk a tisztelt olvasóközönségnek olyan februári mozikkal, amiket ajánlunk szíves megtekintésre.The Eagle (február 11.)A balettcipős bunyós, Channing Tatum idén bőrpáncélt húz, és a…..
Jó látni, hogy egy olyan rajzfilmet, mint gyerekkorom nagy kedvence a Duck Tales, vagy más néven Kacsa mesék hány országban lett játszva a gyerekseregnek. Az intro és pár nyelv:Punjabi 300:Pár szóban a punjabi nyelvről:A világ egyik legnagyobb kisebbségi nyelve a punjabi, amelyet…..
AZ MTI értesülése szerint Szaddám Husszein kivégzett iraki diktátort játsza következő filmjében a Borat és Brüno címszereplője Sacha Baron Cohen brit humorzsák. Az Ali G-ként még mókás, a Boratban már béna, a Brünoban egyenesen undorító Cohen a forgatókönyvírásból is…..
Ez az átadó a Golden Globe előtt zajlott január 14-én. De mit érdemes tudni róla? Pár gondolat erejéig képbe hozunk.A díjat 1995-ben adták át először, amelyet a Broadcast Film Critics Association, rövidebb nevén a BFCA szervezete álmodott meg. Ők a legnagyobb amerikai és kanadai…..
Nem hiszem el!!! Ez a fickó mindössze annyit tett, hogy elkezdett olyan videókat posztolni a tube-ra, melyekben egy millió dollárért kuncsorgott, és igen, valaki nemrég hozzá is vágott egy gurtnit!! *zokogok  ..
Reggel a rádiót hallgatva lettem figyelmes egy szomorú apropójú hírre. Napra pontosan 27 éve halt meg a magyar származású, olimpiai úszóbajnok Johnny Weissmüller. Johnny vagy nevezzük inkább Jánosnak, a mai Románia területén, Szabadfalun (ma Temesvár városának része) látta…..
Régen hallhattunk már a Panzer 88 második világháborús misztikus horrorról, ám a WETA egy újabb vázlatot tett közzé. A filmet Peter Briggs, a Hellboy írója rendezi és egy Király Tigris, illetve annak legénysége áll a középpontban. A tank Oroszországban egy bevetésen eltéved,…..
Subba Eltűnt posztok 2011.01.19 18:14:00
Biztosan észrevettétek, hogy eltűntek a vasárnapi és a hétfő délelőtti posztok, cenzúráról szó sincs, valamilyen -ismeretlen- okból törlődött nyolc poszt. A három legjobban keresett bejegyzést visszatettem az eredeti helyükre (1, 2, 3), akit a kommentek érdekelnek, azoknak…..
filmfreaks 2011.01.20 08:40:49
@corsair: de hová lett Damon Hill?
Subba Azta: Bugatti Veyron 2011.01.20 08:24:00
A videón látható tóba csapódó Bugatti Veyron érteke egymillió euró, és évente hetven darab készül belőle. A felvétel teljesen véletlenül készült valami sóvárgó figura által, aki a csoda ride kisiklását végig rögzítette. A csobbanás előtt állítólag egy pelikán…..
A mai világban a filmesek csak akkor tudnak nyugodtan forgatni, ha stúdióban, zárt ajtók mögött veszik fel a jeleneteket. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy egyes mozzanatok felkerülnek a világhálóra, mert a többség minimum rendelkezik egy kamerás mobillal. Úgy hírlik, hogy a…..
filmfreaks 2011.01.19 18:57:02
Subba Ikertornyok: Űrlény Alekosz 2011.01.18 16:23:33
filmfreaks 2011.01.19 07:37:36
@Biscione: Állj hová lett a Norbi? Tényleg furcsa volt valami a főoldalon, olyan kevésnek tűnt.
Filmdroid Jelenetek A rítusból 2011.01.18 20:59:00
Hat jelenetet tettek közzé A rítusból (The Rite), amelyet az alábbi videóban szépen egymás után meg is nézhettek. Anthony Hopkinsnak ismét alkalma nyílik arra, hogy félelmetesnek mutatkozzon, ezúttal egy papot fog játszani, aki az ördögűzés egyik beavatott szakértője. A…..
A Best Magazin bemutatta Szalai Annamáriát. Az embert, nem a hivatalnokot. Kiderült, hogy nem néz tévét, sőt nincs is neki olyan otthon, és még csak nem is hiányzik. Hogy az irodáját felszentelték, és két szentképpel díszített a falakat. Hogy a híresztelésekkel ellentétben nem…..
Ezúton szeretnénk még közelebb férkőzni az olvasói ízlés világához, ezért arra kérünk benneteket, hogy ha szeretnétek valamilyen témáról olvasni, szívesen látnátok valamit az oldal posztjai között, akkor írjatok nekünk a filmfreaks2(kukac)gmail.com…..
IDDQD És a Kratost nyerte... 2011.01.14 08:12:00
Éjfélig lehetett még képaláírást küldeni a Kratos akciófiguráért (amiért nagy köszönet a Sonynak). Nagyjából százan jelentkeztetek erre a nyereményjátékra, és körülbelül minden második ember körömgombás poént küldött, ami valahol kicsit ijesztő, bár jelezheti azt is,…..
Subba Ikertornyok: Király L. Heidi 2011.01.13 14:35:10
filmfreaks 2011.01.14 09:03:55
@geribácsi: Nos tudok pár dolgot, miszerint a fű zöld, az ég kék, a víz meg nedves. Nekem ennyi elég is.:) A korábban említett legjobb énekhang csak az én személyes véleményem volt, ami nem azt jelenti, hogy nekem van igazam. Ez a Joe Cockeres vonal számomra átjött, de ízlések és pofonok. Gerilabácsi te biztos szebben énekelsz, mint az X-Faktoros srác. Hol lehet hallani a dalaidat?
filmfreaks 2011.01.14 21:22:45
@f_o_x: Nekem legalább van blogom, és nem szeretném ha azt hinnéd, hogy "beugattam". Nem stílusom a vakparaszt harc, ha érted mire gondolok. Ez bizonyára a pubertáns kor velejárója lehet. Nem vagy ellenfél semmilyen szinten kis barátom, de ígérem, hogy meghúzom magam, én kicsi vagyok, Te nagy, én kicsi vagyok, Te nagy.
Jött a Millennium trilógia a svédektől és a szívembe lopta magát Lisbeth Salander személyében, aki a tetovált hacker csajszit alakította a skandináv verzióban. Aztán David Fincher és Amerika is kitalálta magának, hogy ebből bizony lehet bizniszt csinálni. Így ha minden igaz,…..
Mozinauta Az új Pókember 2011.01.13 22:23:12
Ez a beállítás kissé depresszívebb újraértelmezést sugall. Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban, mert nemrég két filmet is néztem Andrew Garfielddal a főszerepben, és tehetséges gyereknek tűnik. Viszont a remakeket kezdem unni. Vélemény a jelmezt illetően? ..
    A legnagyobb online portál már foglalkozott a 2011-ben nagyon várjuk filmekkel, de csak egy tizes listát dobtak össze a fanatikus filmőrülteknek. Mi azért kicsivel jobban kapirgáljuk a felszínt, és a számoktól sem félünk, így következzen egy prognózis…..