Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IguAnna

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Kedves Szerkesztő! Jelenleg egy németországi kisváros kórházi ágyát nyomom, így van időm gondolkozni a magyar és a német ellátás különbségén. Mint beteg és laikus nem tudom megítélni, hogy ott a műtőasztalon abban a fél órában mást, jobbat vagy rosszabbat, kaptam-e. Azt…..
Tisztelt Blog !   Három felháborító „élményem” volt az egészségügyben decemberben. Egyszerűen leírhatatlan, amit művelnek, legyen az orvos, nővér. Idősebb embereket úgy kezelnek, hogy elmondani nem tudom. 1. Háziorvos kimegy a 90 éves nénihez minden…..
IguAnna 2011.01.13 10:55:29
Mai hír: index.hu/belfold/2011/01/13/alruhas_betegek_is_tesztelnek_a_halapenz_elutasitasat/
Kapcsolódva a mai poszthoz, érdekelne a véleményetek...
 A Melindák ilyenek. Engem már Bánk Melindája is idegesített, a maga álságos szűziességével, hisztérikus áldozatszerepével, azzal a nagyon gusztustalan mentalitásával, hogy a maga félrelépéséért másra tolja a felelősségét, gaz csábítóról hord össze hetet-havat,…..
Geekblog Machete 2010.10.10 20:07:00
A posztmodern filmkészítés valósággal fuldoklik a hommage-okban és önreflexiókban, amiknek fonákja, hogy miközben a rendező az interjúkban fáradhatatlan lelkesedéssel ajnározza a filmeket, amiket alapul vesz, a vásznon mást sem csinál, mint gúnyt űz belőlük, és összekacsint a…..
Praxis Alkoholista orvos operált 2010.10.08 06:00:00
Sziasztok Olvasva benneteket, úgy tűnik, itt mindenki "szakértő" vagy legalábbis az egészségügyben dolgozik... Amit itt egyesek leírnak, - sajnos megtörténik..., ha elfogadjátok, ha nem... Vidéki kórházban történt...18 évesen a munkahelyemről vittek el mentővel, -…..
Praxis Tüdőszűrés magyar módra 2010.09.17 06:00:00
Sziasztok!  A napokban átélt élményemet szeretném megosztani Veletek, mely újabb példája annak, hogy bőven vannak teendők az egészségügyben, legfőképpen infrastrukturálisan.  Lévén átléptem a XXX-et, így hivatalosan értesítettek az esedékes tüdőszűrésről.…..
IguAnna 2010.09.17 10:02:03
@gld:
A posztíró köszöni a reakciót. Talán átjön a hangulata a sztorinak, mert abszolút pozitív volt az élmény a nagy magyar valóságról.
IguAnna 2010.09.21 12:44:17
@szmeby: Abszolút igaz, hogy mindkét pólusnak együtt kell lennie. Mind a jó, mind a rossz szükséges, ahhoz, hogy globális egyensúly legyen. Ugyanakkor a konkrét poszthoz negatívan hozzászólókat minősítem olyan aspektusból, hogy egy alapvetően derűs, ám egyben groteszk hangulatú bejegyzést sem képesek megfelelően értelmezni.