Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A55ho1e

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
  Klapanciusz, a Belváros bloggere  küldött pár képet Monacóból, köztük egy utcai ingatlanhirdetését is. Egy 55 négyzetméteres, második emeleti, amerikai konyhás, zuhanyfülkés kecót ajánlgatnak rajta, amelyben annyira nincs semmi különös, hogy még a sok…..
A55ho1e 2010.10.09 14:41:45
Bár tele van turistával, néha egy burzsuj is felviszi külföldi rokonokat/barátokat/üzletfeleket a Halászbástyára. Eddig csupán a kilátásban gyönyörködhettek, de mostantól már az üzleti partnerekkel is meg lehet ismertetni, hogy milyen is egy igazi budapesti galambesszencia…..
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..
A55ho1e 2010.08.04 12:31:39
Ahogy ismerem a drága és egyben barátságos, jólelkű kommentelőket, Dinin itt most kapni fog azért, amiért nem állt meg segíteni egy másik autósnak, akit ugyanaz a gyökér kényszerített megállásra, amelyik vele is szívózott nem sokkal előtte. Hétvégén, most pénteken -…..
A55ho1e 2010.03.22 19:05:09
@Steve-n: Szép munka, kár hogy nincs róla video, ahogy egy ilyen felpumpált szteroidroid szutyok törölgeti a vérét a kaszniról.
Nem is értem, miért keverik annyian a parkolóőrt a parkolási ellenőrrel, mint ahogyan András is, hisz míg előbbi őrzi az autót, utóbbi nem szolgáltat semmit, csak lesi, mikor javíthat a statisztikáján. Ezt pedig legkönnyebben úgy lehet megtenni, ha elcsíp egy jogosoulatlanul…..
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
A55ho1e 2009.08.07 13:27:18
B@szás nélkül lófaszt ér a szerelem!
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
A55ho1e 2009.07.28 22:38:32
@BRandom: ja, de ha lezuhan a repülő, akkor biza geci sok pénz fizet a légitársaság a hozzátartozóknak. Persze ettől még a halottak nem támadnak fel, de mégis van valami halovány kompenzáció jellege a dolognak. Felelősségvállalás, vagy mi. Nem azt mondja, hogy mi szóltunk, hogy úszni tudú utasaink a jobb szárnynál sorakozzanak, a többieknek meg köszönjük, hogy minket vélasztottak, hanem fizet, mint a katonatiszt.
Minden ín, izom és ér látszódik Madonna csontos, vékony és túlgyúrt karján. Mintha kivonták volna belőle a zsírt, a húst és a vizet és megmaradt volna egy Bodies kiállításba illő figura.Csak szerintem kellene abbahagynia a drámai mértékű önsanyargatást vagy szerintetek…..
Magyaridióta Az igazi kérdés 2009.07.20 18:48:00
Ismét kinyilatkoztatott a Nemzetvezető, megint nagyot szólt, mint egy gyufabomba.Persze ez alkalommal is mondott marhaságokat, fél- és teljes igazságokat is, mint szokott.Az olyan arcátlanságok taglalásába most nem megyek bele, mint hogy ki ugrosztotta össze a magyart a magyarral, hogy…..
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
A fanatikus természetvédők egyik rémisztő tulajdonsága a humortalansággal párosuló sokkolási hajlam. Ez azonban, egészen kivételes esetben, szórakoztató eredménnyel is járhat. Az mindenképpen egész kivételes esetnek számít, ha egy jó dudájú sztriptíztáncosnő jelentkezik…..
A55ho1e 2009.07.09 14:23:46
@Márai Coelhó:

egyáltalán nem sz@r, imádom a húst, de minden mást is eszek. De a jó angus steaknek nincs párja az biztos.
Te meg zabáld azt, ami a fáról leesik, nehogy megsértődjön a sárgarépa, ha kihúzod a földből.
A55ho1e 2009.07.09 14:24:26
@Márai Coelhó:

egyáltalán nem sz@r, imádom a húst, de minden mást is eszek. De a jó angus steaknek nincs párja az biztos.
Te meg zabáld azt, ami a fáról leesik, nehogy megsértődjön a sárgarépa, ha kihúzod a földből.
A55ho1e 2009.07.09 15:07:03
@Márai Coelhó:

egyáltalán nem sz@r, imádom a húst, de minden mást is eszek. De a jó angus steaknek nincs párja az biztos.
Te meg zabáld azt, ami a fáról leesik, nehogy megsértődjön a sárgarépa, ha kihúzod a földből.
Alig akad valami spontán találkozás Szerbiával, minden sztori egy kicsit olyan, mintha legalábbis 1000 kilométerre innen történne valahol a picsában. Ritkaság, amikor maga Szerbia jön szembe az utcán, amikor megtapasztalhatod a távoli egzotikus országot, kóstolót kaphatsz a…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
A55ho1e 2009.06.17 22:21:48
@miszterbig: Öreg, úgy b@sznám szét a pofád, ahogy csak lehet. Hogy merészelsz ilyen köcsög, cinikus hangnemben beszélni??
Írj az email címemre, hogy hol és mikor taposhatom ki a beled, te fasszopó patkány.
Rohajd meg a kioktatásoddal együtt ott ahol vagy, addig is.

A55ho1e 2009.06.17 22:42:06
@Schulteisz, az ikrek:

kemény vagy, mint a RS! Pofád nagy, pöcsöd kicsi, eszed semmi!
az én email címem viszont korrekt te csicska, uh írjá, h mikor, hol, különben én baszlak meg tejszinen anyáddal együtt.
Vademberre rádudálni veszélyes dolog, ezt Gábor is megtapasztalhatta a napokban, amikor a sors egy amolyan igazi gyűrött tarkójú, szétvarrt tirpákkal hozta őt össze. Most már ő is megtanulta, hogy beszállás után be kell zárni az ajtókat. Így egyrészt nehezebb onnan bármit…..
A Fox befejezte a főbb szereplők kiválogatását, és közzétették, hogy a színészek milyen karaktereket fognak alakítani a 24 nyolcadik évadában. Mi sem hallgatjuk el a dolgot, bár ebből anyira okosak még nem leszünk, de találgatni az évad sztoriját illetően így is lehet.Kiefer…..
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
A55ho1e 2009.06.09 18:31:10
@jpmjpm: Agyam eldurran, te ennyi ésszel születtél, vagy az ország tett ilyenné???
Ez az eset meg se történhetne, mi az hogy stornó kell ahhoz, hogy kp helyett kártyával fizetek??? Meg h főnöki engedély, ha meg nem teccik húzzak el ATM-t keresni???
Te vagy a magyar birka díszpéldánya, mondjad hangosan beeeeeeee

A55ho1e 2009.06.09 20:47:44
@jpmjpm: Na végre, ez a BEEEEEEEEE volt az egyetlen értelmes megnyilvánulásod!
A többiek már nagyrészt leosztották neked az észt, uh sok hozzáfűznivalóm.
Max annyi, hogy amíg fizetsz, ne kérj elnézést. Nagyjából teljes egészében lesz@rom, hogy a kutas csávó hogy oldja meg a kp helyett kártya problémát.
Érthetetlen - illetve dehogy, a válság már megint, muhaha -, hogy a bankok belső rendszere miért nem alkalmazza a kerekítést. Tamásnak 0,03 forint, azaz 3 fillér tartozása képződött, ami természetesen hamar megfiallt, szaporodott-sokasodott, végtelen hurokba fordulva harapott a…..
Biztonságosabb lett a budai bicikliforgalom verőere, a rakpartot a Széna térrel összekötő útvonal. A II. kerület 60 milliót költött a Budapesten még teljesen új típusú ajánlott kerékpársáv kialakítására. A festék egy héttel az átadás után már több helyen lekopott. A…..
A55ho1e 2009.05.28 12:19:41
@Kage: Teljesen egyetértek. Még annyit tennék hozzá, hogy nem bringára kellene kényszeríteni az autózó embereket, hanem tiszta, kényelmes, pontos, jóárasított tömegközlekedést kinálni, mint alternatívát.
De ez sajnos nincs, uh marad az autó.
Bizony, nem könnyű a városi ember dolga ha parkolásra adja a feját egy zsúfolt lakótelepen. A szemlátomást gyarapodó tulajok persze a lakáshoz legközelebbi helyekre vadásznak, aztán ha megvan, akkor mehet a harc ha más is oda mer állni. Nyergibergi igyekszik szabályosan véghezvinni…..
A55ho1e 2009.05.28 11:51:14
@TH: Lábad van? Tudsz naponta öt percet sétálni? Akkor minek csinálsz "elvi kérdést", konfliktust abból, amiből nem kéne?
Vagy te is az a fajta vagy, aki legszivesebben a lakás ajtaja elé parkolna, ha fel tudna menni a lépcsőn a verdával, mi?
A55ho1e 2009.05.28 12:01:27
@TH: Nem én hisztizek, hanem a posztíró.
Örülük, hogy van lábad és sétálni is tucc.
JBNY
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
Reckl Amál blogja Az úszómester 2009.05.20 12:36:00
Manapság kicsit lestrapált vagyok, úgyhogy estére semmi eszem sem marad, így a testvérem ajánlása alapján és mivel a Dallast áttették 8-ra, néha látok egy-egy Kalandra falt!-t.Azok kedvéért, akik nem szoktak tv-t nézni, elmondom, ez egy rettenetes japán szadi-vetélkedő magyar…..
Budapest, 2009. május 8., péntek (OS) - Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke a mai napon az alábbi levelet juttatta el Ofir Venturának, Tito Ortiz jogi képviselőjének. Tisztelt Ofir Ventura úr! A magyarországi sajtóban a napokban megjelent hírek szerint Tito Ortiz küzdősport-bajnok a…..
Ismét egy sietős kisáruszállító lelki világába pillanthattok bele Gábor segítségével. Biztos jó környezetben nevelkedett emberünk, mert kitartóan és nagyon ügyesen fejezte ki gondolatait nemzetközileg is érthető módon. Szerintetek mennyire volt jogos a felháborodása? A…..