Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katikata

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réka 21 hónapos gyermeke bár nem sóderen szörfözött, mint utólag kiderült rendeltetésszerűtlenül játszott frissen vásárolt Fila-cipőiben, mivel azok estére már így néztek ki. A Deichmann szakértője szerint külső mechanikai sérülés érte a cipőt, amit az nem köteles…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
„A dolog másik oldala, hogy amikkel vádol (igaz, apróságok, de akkor is bosszantóak) egyáltalán nem igazak” - Mondta már nektek valaki, hogy csak akkor szeret, ha megváltozol? Ezt a szeretet dolgot lehet szabályozni, irányítani? Következő Levélírónkkal eme kérdések…..
katikata 2010.09.30 20:04:49
katikata 2010.09.30 20:05:47
Aki tagadja, hogy van cigánybűnözés, azt a Jobbik börtönbe csukná. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben világossá tette: ha valakit csak a származása okán tekintenek potenciális bűnözőnek, maga is tiltakozni fog. Tehát Orbán szerint sincs cigánybünőzés. Pedig egykor volt…..