Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timre

148 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. június 20-án, vasárnap, tartotta csapatunk évadzáró összejövetelét, ahol díjaztuk a 2009/2010-es év legjobbjait! Kupát kapott:- 100 bajnoki mérkőzés Kecskemét színeiben:  Tóth Gergő- 75 bajnoki mérkőzés Kecskemét színeiben:  Kiss Dávid, Lődör Kristóf-…..
timre 2010.07.29 18:00:22
@kishalmosi#11: Neveztünk, de te még nem jeleztél, hogy tudsz-e játszani!!!
Fiúk!Képek a döntőről!!! Készítette: Halasi Lászlóhttp://www.freeweb.hu/fotokamra/fotok2/floorball/index.htmlTovábbi képek! Készítette: Petri Péterpicasaweb.google.hu/toger987/TFOldBoysKecskemetiRefKoll20100606 Jó csemegézést!!!..
MEGCSINÁLTUK!Év elején, mikor szerényen kitűztük magunk elé a rájátszásba jutást, fiatal, átalakult csapatunknak, nem gondoltuk, hogy a bajnokság végén így örülhetünk! Az alapszakasz győzelem, majd a rájátszás első köre kezdett ráébreszteni bennünket, hogy lehetnek…..
Elérkezik, mit a bajnoki év elején gondolni sem mertünk, hogy csapatunk ismét döntőt játszhat! Megfiatalodott csapatunk legizgalmasabb meccsére készül, hiszen ellenfelünk a rutinos "öregekből" álló TF-Old Boys csapata. Kétszer már sikerült megverni őket, de ez a…..
Május 15-én, szombaton, unihoki forduló lesz Érden!Utazás mikrobusszal, indulás 7.00Csapat tagjai /mikrobusszal/: Halasi, Osváth, Tánczos, Tóth G., Tóth I., Szabó, Kiss, PéliLődör, Halmosi M., Halmosi B. - ha tudtok jönni menetrendszerinti busszal a Népligetig (indul Kecskemétről…..
Év elején eltervezett várakozásokat /jussunk be a rájátszásba/ már régen túlszárnyalta csapatunk, s arra álmunkban sem gondoltunk, hogy ilyen csodában lehet részünk. Hiszen újra bajnoki döntőt játszhatunk! De ne szaladjunk ennyire előre!Lelkes, s bizonyítási vágytól,…..
2010. május 9-én, Kartalon kerül sor az OBII-es rájátszás következő fordulójára.A csarnok címe: Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Kartal, Iskola tér 3.Utazás: mikrobusz + kocsiIndulás: reggel 8 óraAki visszajelzett:Tóth G., Bodri T., Péli T., Halmosi B., Halasi G., Osváth I.,…..
Fiúk!Május 07. - Edzés a szokott időben (18.00)Május 09., vasárnap - OBII Rájátszás, Kartal    11.00  Kecskemét - Phoenix    eredménytől függően lesz a következő meccs (14.30 v. 16.15)    utazás, s egyéb információk későbbMájus…..
Fiúk!Az előzetes információkkal ellentéteben megváltoztak az elkövetkező mérkőzések időpontjai:Április 2., péntek, Edzést NEM tartunkÁprilis 3., Unihoki forduló - elmarad, későbbi időpontban játszunkÁprilis 10., OBII rájátszás - elmarad, előreláthatólag másjusban…..
2010. március 7-én, Veszprémben kerül megrendezésre a rájátszás első köre, melyen célunk a legjobb nyolc közé jutás volt!Kecskemét - Neumann Snipers  7-4Kecskemét - Fekete Ló  11-3Ezzel az eredménnyel csapatunk bejutott a legjobb nyolc közé, s következő mérkőzésen…..
Március 7-én, Veszprémben játszik csapatunk, hogy esetleges győzelmével bejusson a legjobb 8 csapat közé!Utazáshoz kérek kocsit szerezni, a mikrobusz megvan!..
Az első ízben kiírt felnőtt unihoki bajnokság második fordulójának csapatunk adott otthont! Célunk a játék, a csapategység építése, valamint meglepetést szerezni OBI-es ellenfeleinknek!Eredmények, statisztikák:Okinawa - Kecskemét  3-19Isti 5+3; Kristóf 2+4; Dávid 4+0; Gabó…..
Piliscsabán volt megjelenésünk a szakadó hóesésben, február első hétvégéjén! Célunk mindössze egyetlen pont megszerzése volt, így csoportgyőztesként zárhatjuk az alapszakaszt!Eredmények:Kecskemét - Szegedi FE   8-7Kecskemét - TF-Old Boys 11-2Így a rájátszás első…..
Fiúk az elkövetkezendő időkben az alábbi alkalmakon találkozunk:Január 29., NINCS edzés - síszünet miattFebruár 05., 19.30 edzésFebruár 07. OBII - Piliscsaba..
Ebben a tanévben elszántan készültek a fiúk a kispályás floorball diákolimpiára! Szerda hajnalonként, még engem is megelőzve állították fel a pályát, s végezték a sokszor monotonnak tűnő lövőgyakorlatokat, hogy készésgé fejleszthessék mindazt, amit az évek során…..
Az elhalasztott 3. forduló után (február 6-7. kerül majd lejátszásra) a 4. fordulóra kerül sor január 10-én, Szeged melletti Domaszéken.Ezen a napon csapatunknak Rudas FT "B" és Pécs csapataival kell megmérkőznünk! Amennyiben mindkét esetben győzni tudunk, akkor…..
timre 2010.01.21 21:14:37
Elmaradt őszi fordulók után egy kicsit felgyorsulnak az események a 2010-es esztendőben, s újra a játéké lesz a főszerep. Megpróbálom összeszedni a tervezett játéknapokat, hogy könyebben szervezhessétek programjaitokat!Természetesen, ha egy hétvégére két esemény is esik azon…..
Nem könnyű bármit is írni egy olyan játékosról, ki 2004. március 5-én mutatkozott be csapatunkban Baja ellen, s első pontját másfél év múlva 2005. december 3-án, a Baja ellen érte el! Azóta csapatunk védelmének ikonja lett, hiszen kevés olyan forduló volt, hogy legalább…..
Az első fordulóban aratott két győzelem után, igazán csak egy célt tűzhettünk ki magunk elé, hogy ebben a fordulóban négy pontot szerezzünk, s ezzel reménység szerint bebiztosítsuk helyünket a rájátszásban! A kitűzött célt teljesítettük, még ha a látottakkal nem is voltunk…..
UTAZÁSI INFORMÁCIÓ: Vasárnap a 8.46-os vonattal megyünk, ezért kérek mindenkit, hogy lehetőleg 8.30-ra legyen a vasútállomáson. Előrelátható érkezés (ha nem lesz késés) 20.10 (21.10)! Október 18-án, vasárnap, kerül sor a második játéknapra Piliscsabán.Ebben a…..
Új év, új csapat, új remények, újoncavatásIzgalmakkal, s várakozásokkal teli indultunk neki az idei bajnokság küzdelmeinek, hiszen a tavalyi jól összeszokott első sorból mindössze két emberünk maradt, s az idősebb játékosok feladata volt így beépülni az első sorba, s vinni…..
Az OBII Déli csoportjának 1. fordulójára szeptember 20-án, Dunaújvárosban kerül sor.Mérkőzéseink:11.30   Kecskeméti Református Kollégium - TF-Old Boys-Torpedó14.30   Kecskeméti Református Kollégium - Szegedi FE Utazás:Indulás 9.00 - a suli előlvárható…..
Szeptember 20-án kezdetét veszi ez évi bajnokságunk, melyre megfiatalított, átalakult csapatunkkal vágunk neki. Így nem tűzünk ki magunk elé (v)érmes réményeket, hanem egyértelműen a fiatalok beépítése, egy jó kis csapat felépítése a cél.Az első fordulóra Dunaújvárosban…..
Szeptember 12-ig, kérek mindekit, hogy intézze el a sportorvosit! Az igazolások átvehetők nálam!..
Az elkövetkező időben a megadott időpontokban lesznek edzéseink:Aug. 26., szerda  17 óra - Lánchíd, futóedzésAug. 27., csütörtök 16 óra - CsarnokAug. 28., péntek 16 óra - CsarnokAug. 31., hétfő 16.30 - CsarnokSzept. 2., szerda 16.30 - CsarnokSzept. 4., péntek 16.30 -…..