Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigasfiu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egykori SAS-kommandós Bear Grylls az a férfi, aki hivatásszerűen kerül veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe a világ legelhagyatottabb részein, csak azért, hogy mi megtanuljuk, hogyan élhetünk túl egy hajótörést, vagy azt, ha a beduinok egyedül hagynak minket a sivatag…..
A jobboldal az MSZP kormányzását gyakran illette „diktatórikus” illetve „diktatúra” jelzővel. Szerencsére azonban, 2010 tavaszán kétharmaddal győzött a demokrácia… de hogy annak milyen kritériumai vannak, hívjuk segítségül a Fidesz illetékes…..
Piroslap A Fidesz elkúrta, vagy... 2010.06.04 17:42:00
Dilettantizmus egyszer ok, de másodszorra is? Ennyire nem ismerné a Fidesz az, hogyan is működik a gazdaság? Londoni elemzők nem nagyon értik mi folyik itt Magyarországon. Sőt azt is hozzá teszik válságról beszélni, se lenne szabad, mert akkor az lesz. Egy hete a Morgan Stanley…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
csigasfiu 2010.05.06 12:48:23
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
Van miért leesni az állunknak! A psdtuts+ csokorba szedte az éppen legmenőbb photoshop mesterek legjobb munkáit a bolygó összes zugából. Ezen a héten Európa legjobb dizájnerei vannak terítéken, jövő héten Dél-Amerika következik! A képek magukért beszélnek a tovább után és az…..
Zoli online jegyvásárlásra adta a fejét, de ahogy a Megint Állunk Vazze blogon is olvashattuk pár hónapja, a rendszernek még mindig vannak hiányosságai. A MÁV Informatika szerint még tesztelés alatt van, így érthető, ha nem megy minden zökkenőmentesen, de attól még a problémát…..