Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K_Geri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal TOP1 Filmelőzetes EVÖR 2009.03.06 12:55:00
Van egy filmelőzetes, ami nekem mindennek a teteje. Sírva nevetek, akárhányszor megnézem. Már a film címe is beszédes: Blizhniy Boy: The Ultimate Fighter. A történet 2007-es és a legendásnak nem mondható Erken Ialgashev rendezte. Kazah rendező eleve? Verekedős-kumités film a 21.…..
  Az önkormányzati választási kampányban az a jó, hogy ilyenkor az ország minden polgármestere megembereli magát, és felavat, átad, megnyit valamit, hadd örüljenek a népek. Ha a polgármester országgyűlési képviselőjelölt is, akkor ez igaz a parlamenti választási…..
K_Geri 2010.09.15 21:28:57
@Mária néni:, és a többiek
Ez nem konzervatizmus, vagy liberalizmus kérdése. Ez a cikk és kommentelők nagy többségének hozzászólása alapján, ez nem egy konzeratív blog, hanem egy karótnyelt, maradi, elmaradott emberek gyűjtőhelye, akik láthatóan igen könnyen hozznak elhamarkodott következtetéseket. Én is gördeszkázom, mégse vagyok raszta, se drogos, és nem tartom magam a társadalom legaljának. El kéne gondolkodni, hogy gyűlölködés helyet meg kéne érteni a másikat!
K_Geri 2010.09.23 22:49:58
@Mária néni:
A szelemileg retardáltak a társadalmilag hátrányos csoportba tartoznak. Ha magadat olyan intelligensnek tartod ne beszélj marhaságot. A politikailag hátrányos csoport, az milyen? Az aki nem a te politikai nézeteidet vallja? Azzal az emberrel komoly problémák vannak, aki magát többre tartja másoknál, akár egy egész csoportmál, úgy hogy nem is ismeri őket, szerintem ezt nevezhetjük társadalmi elmaradotságnak, mivel a társadalom normális része megtanulta, hogy ebből a történelembe is komoly problémák voltak, és mostanában is sok feszültség okozója