Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gusshun

8 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
A Fizettem.hu-ra érkező bejelentések számottevő részét képezik az autóvezetői vizsgával kapcsolatos korrupciós esetek. A leírásokból kitűnik, hogy jogosítványt szerezni nagyon nehéz úgy, hogy valaki nem fizet kenőpénzt a vizsgabiztosnak és az oktatónak, és sokszor az sem…..
Mit tud egy átlagos KKV a Facebook kommunikációról és a jelenlétről? Jellemzően nem sokat, de egy valamit mindenki szeretne: "Legyen jó sok rajongónk a Facebook-on"! Értem én, hogy mindenki sok rajongót szeretne, de valóban ez kellene, hogy legyen minden esetben a cél? Nem lehet, hogy…..
Helvetia autót vezetni Svájcban 2010.09.06 08:51:00
Ha valaki huzamosabb ideig Svájcban él, a jogszabályok úgy rendelkeznek, hogy (a lakcímbejelentéstől, tehát a hivatalos itt tartózkodástól számítva) legfeljebb 1 évig  érvényes Svájcban a külföldi, így a magyar autóvezetői engedély. Le kell cseréltetni svájci…..
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
// //  Német zenecsatornán ezt a számot nyomták egész nap és nekem is belemászott a fejembe.   One Day   One day baby, we'll be old  Oh baby, we'll be old  And think of all the stories that we could have told    No more…..
„Villa havi 13 ezer dollárért, kisebb hiányosságokkal kiadó" – akár így is szólhatna Matt LeBlanc szlogenje, mellyel a Jóbarátok című kultsorozat egyik főszereplője megpróbálhatná bérbe adni a Pacific Palisadesben található házát. A Jóbarátok Joeyja, Matt LeBlanc…..
Gusshun 2012.09.01 17:29:04
Érhet-e többet 7300 tonna vas és acél, mint a világ tíz leggazdagabb emberének teljes vagyona? Bizonyára nem, ha a MÉH-ben adjuk le, ha viszont turistalátványosságként adjuk el, akkor már van rá esély. Legalábbis akkor, ha nem számolták el magukat a srácok. Az olasz…..
Nem olyan nagy szám szállodát működtetni "állati vendégek" részére, sőt, az sem újdonság, ha valaki csak kutyák részére kínál szobákat. Egy burzsuj azonban nem vesz igénybe mezei állatpanziókat vagy akár egyszerű állathoteleket, a luxus ugyanis a hőn szeretet négylábú…..
  Büdös pármai sonkás/csótányos rendelt pizza helyett, viszonylag kevés pénzből kijön és nem túl bonyolult.    Hozzávalók: 1 pizzalap 1 kis konzerv paradicsompüré 1/2 konzerv olajos tonhal 1 kisebb darab sajt 1 közepes fej hagyma 5-6 közepes gomba 1 nagy…..
Burzsuj Mennyibe is kerül a golf? 2012.07.26 14:20:00
A golfot játszhatjuk egyedül, de ketten, hárman, vagy akár négyen is  Azt már megírtuk, hogy a közvélekedéssel ellentétben a golf egyáltalán nem drága, sőt, a kommentekből az is kiderült, hogy nem kell egy autó árát kifizetni azért, hogy egy évig klubtagok lehessünk – és…..
Vajon kubai típusú unorthodox kommunizmusra készül a 100% Magyar Posta, amikor vegyesbolttá alakul? Vagy felfedeztek egy népcsoportot, akik kizárólag a Postára járnak, oda viszont naponta? Zsolt szerint a kiskereskedelem az alapszolgáltatás rovására megy, ami ugye alapból hátrányos…..
Gusshun 2012.07.27 12:36:24
Milliárdos feleségének lenni nem lehet egyszerű. Nem mintha sajnálnánk őket, de elég nagy a nyomás, és persze elég nagy az előítélet is, hiszen a dúsgazdag hölgyekről általában az a kép él az emberekben, hogy semmi más dolguk sincs, mit szórni a pénzt. Bemutatunk tíz…..
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
Kb 1 hónapja elhatároztuk, hogy saját házat bérlünk. Az első köröket nagyszájú ismerősünkre bíztuk, mert folyamatosan bizonygatta, hogy majd ő szerez házat. Hát 2 hétig nem történt semmi... ekkor kezdtük el kezünkbe venni az ügyet. Elkezdtem végigjárni az ügynökségeket.…..
Angliába jöttem Gyors ébredés! 2012.07.17 00:32:00
Hajnali 3 óra van.... nem megy az alvás. Csak jár az agy, pörögnek a filmkockák... A láztól és a fájdalomtól bódultan  villannak be a képek... összemosódik múlt, jelen, jövő... már nem tudom, hogy az agyam játszik e velem furcsa játékot és csak álmodom, álmodozom a…..
PromontorBlog Nyárihomár 2012.07.08 08:44:00
Helyek, ahova nem megyek többet: Napsugár Strand, Agárd:Tulajdonképp magamra vethetek, ilyen névvel gondolhattam volna, hogy ezen a strandon nincs árnyék. Na jó, Promontor megint túloz, van persze árnyék. Itt ott. Elvétve. Van pl. kb. 13 darab csenevész fácska, ami amolyan…..
Gusshun 2012.07.09 16:34:39
@jacint70: Tudod szerintem kettőnk közül én többet dolgoztam pénzváltóban mint Te és ha tudnád hogy az öregasszony jön a 2-3 millájával váltani főleg ha jó az árfolyam. Amúgy zsenikém te hol váltasz készpénzt bankban? Hahaha :D Na egyes menj a pincébe és kösd fel magad okoska
Angliába jöttem Jelentem élek! 2012.03.28 18:54:00
Igen, tudom eltűntem már egy jó ideje... De mostanában kicsit besűrűsödött az életem. Folyamatosan dolgozok hála istennek. Szombaton 12 órát, vasárnap mivel pihenőnap csak 8 at kell. Hétfőn aztán ismét elindult a hét. Igen csak kemény a munka, valóban fizikai és nagyon…..
Angliába jöttem A hétvége. 2012.05.13 19:46:52
"az előző részek tartalmából" :Dpéntek este tervezgettem egy Lutoni és egy Birminghami utat.Sok fényképpel és egy kis kirándulással a városban. Vasárnapra csak a Kínai étterem ismételt meglátogatása volt a biztos pont...és akkor nézzük mi történt a hétvégén.…..
Naiv ügyfélnek a T-Mobile azt mondta, hálózaton belül ingyenes az átirányítás. Csak egy 60 ezres számlával később derült ki, hogy mégse. Az eredeti tájékoztatást viszont nem találják, hiába rögzítenek elvileg mindent központilag: T-mobile-os történetem következik.…..
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
Fogyasszátok egészséggel. Szóval indítsd el a videót, hangot rá és úgy olvass tovább!!A mai nap meglehetősen keményre sikeredet... A délelőttöt már írtam... miután túl voltam a megrázkódtatáson elindultam melóba. Felszállunk 13.08 kor a buszra ez ugye azt jelenti hogy 14.10…..
A jelek szerint bedőlt a Zichy Park Hotel, és így az összes üdülési jogot lenullázta az új tulajdonos: 2007. augusztus 10.-én üdülőhasználati szerződést kötöttem a Zichy park hotellel, csekély 400e Ft-ért ami 2008-tól minden év 35. hetére volt érvényes 7 évig. Minden…..
Gusshun 2012.05.09 21:03:11
@Ulbert István [Typhoon]: Persze, 1 főre vagy kettőre illetékek nélkül és nem nyáron :) amit példának linkeltem az meg 2+1 fő
Gusshun 2012.05.09 22:09:28
@TERMOSZ: egy pelda volt de mind1 a lenyeget dolgozd fel belole.
Gusshun 2012.05.10 12:13:19
@Ulbert István [Typhoon]: Figyelj akkor mondom neked a lényeg, hogy jobban megéri elmenni minden évben és nem venni üdülési jogot, ha csak nem egy vip szigetre szól valahova :) Érted? Helyes akkor ülj le 2es.
Amúgy meg normális (nem csillagszám) helyeken nincsen lehúzás, de nyilván én is jobban éreztem magam dubaiban mint siófokon :)
Angliába jöttem Egy új élet... 2012.04.27 22:22:46
Ez a bejegyzés nem Angliáról fog szólni. Ezt azoknak írom akik kíváncsiak miért nem volt blog lassan 10 napja...2 olyan megrázó dolog történt velem ami elvette minden erőmet... Valahol ott hagytam abba, hogy várom a feleségemet látogatóba... egy Edda idézet írja le legjobban az…..