Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zum trucc

0 bejegyzést írt és 1583 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Is real 2012.10.31 06:59:00
Mindenkinek van véleménye róla, de kevesen ismerik. Bár ezt elég sok mindenről elmondhatjuk, ebben az esetben Izraelről van szó. Éva posztjából (eddigi két írása itt és itt olvasható) kiderül, hogy egy átlaglakás megvásárlásához 130 havi átlagjövedelem szükséges, a 3…..
zum trucc 2012.10.31 11:18:17
@Zuiro: Te viszont hülye vagy.
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
A nyári uborkaszezon az augusztusi tűzijátéknál is látványosabb politikai eseménnyel ért véget. A hidegháború lezárulta óta nem látott eseményre került sor: Magyarország kiadta azt az azeri katonát Azerbajdzsánnak, aki baltával megölte örmény tiszttársát 2004-ben…..
zum trucc 2012.09.03 14:39:30
Már megint bebizonyította a kormányzat, hogy gyengeelméjű. A magyar.
@Belagezapista: azért ez az elengedett fazon ez igazi véreskezű mészáros volt, a szó szoros
értelmében.
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
zum trucc 2012.08.31 12:49:59
@asebes: Na ja, sok sérelem esik velünk, én pl. a kutyaszart utálom, nappal is, de különösen, ha éjszaka halkan belelépek és különösen a játszótereken, de vannak még más sérelmek is. Csak az a baj ezzel, hogy a sérelmi politika mindig sikertelen politika (ld. még: ezen a fenti biciklista agyrémen kívül egy jelentéktelen példa; Trianon). Úgyhogy tedd túl magad ezen, és csak ott fuss, ahol látsz is.
Mert sötétben minden póráz/kutyaszar fekete.
zum trucc 2012.08.31 12:59:18
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Kikérem magamnak, nekem nincs kerékpáros rokonom, szégyellném is nagyon, meg le is tagadnám. Fujj...
Csak háromkerekű, meg cica-motor illik emberhez.
zum trucc 2012.08.31 13:16:09
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Ha te egyszerre "többek" nevében gondolsz, akkor sajnálhatod, hogy bezárt a Hárshegy. Oda elbiciklizhettél volna, kizárólag bicikliúton persze.
A Bajnai-féle alapítvány tanulmánya szerint kisebb csoda kellene Orbán legyőzéséhez. Tamás Gáspár Miklós egyenesen úgy látja, 2024-ig sem lesz igazi kihívója a Fidesznek. Legújabban pedig - a szocialista tábor teljes reményvesztettségéről tanúskodva - még az is felmerült: a…..
A jobboldali újságírók nagyon döntő többsége undorral és megvetéssel gondol a nácikra, primitívnek tartja a homoszexuálisok lebuzizását, és nem véli úgy, hogy „a cigányokkal lehetetlen együtt élni”. Az elmúlt hetek makacs tendenciája, hogy az ún. jobboldali sajtót az…..
Néhány napja volt féléves a Ryanair budapesti bázisa, a mai budapesti sajtótájékoztatón a vezérigazgatót Michael O'Leary-t kísérő Henrike Schmidt kisasszonyt, a cég Magyarországért is felelős kereskedelmi és marketing vezetőjét kérdeztük. Fél éve az ünnepi…..
Bumerángként pattog a "legyen területi alapú a rendszám" gumicsontja - téma volt januárban, de megint napirendre került, ezúttal Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
"A kerékpáros az út négere", állította a városi biciklizéssel kísérletező Para-Kovács Imre tíz évvel ezelőtt. A hasonlat ma már csak rossz emlék, az egyre több városi bringás egyre több figyelmet kap. Ezért is volt érthetetlen a belváros szívében évtizedek óta kint…..
zum trucc 2012.08.28 11:31:23
@FilcTroll: szégyelld magad, ha biciklizel, a közösség erőforrásain potyázol, fujj.
Egyre kevesebb a dugó, ahogy drágul a benya, de persze biciklis szeret a rosszra emlékezni.
Én meg akkor örüljek, ha elcsapott a kamion egy betépett biciklistát?
Szüleid nem tudták, mire való a gumi? Nem a biciklire...
zum trucc 2012.08.28 11:47:25
@Martian: A gépjárműveknél a biciklik és főleg a biciklisták jóval veszélyesebbek. És védtelenek.
Ez alap, a statisztikák is igazolják, de ha ezt se tudod, akkor végképp ne oszd az észt.
Nem minden biciklista közlekedik úgy, mintha aznapra felmentést kapott volna józan észből. Csak a zömük. Ezen kívül van még néhány százalék bizonytalan, és vidéken főleg néhány normális is. De az utóbbi eset nagyon ritka.
zum trucc 2012.08.28 12:08:32
@Martian: Látom, te egy gondolkodó agy vagy.
"Autó vagy kamion már jópár bringást zúzott le, fordított esetről még nem tudok." Nekem egy öregúr egy kemping-biciklivel egyszer elintézte a festésemet. És még ő haragudott.
De tényleg gyakoribb a fordított eset. A biciklis balesetet okoz, de ő szívja a nagyobbat. És ez így van jól.
Nehéz észérveket felsorakoztatni a parkolási társaságok létjogosultsága mellett, például az ilyen esetek miatt: Leírnék egy rövid történetet, ami múlt hét csütörtökön történt velem a belvárosban... Miután találtam egy parkolóhelyet 18:44-kor mobilparkolással…..
zum trucc 2012.08.28 11:20:21
@horex: jogos
Éljen soká a magyar sajtószabadság! Az nem biztos, hogy ebben a formában éljen. Mert furcsa egy világ az, ahol egy darab Központi Hírgyár ontja magából a híreket, de a kormányprominens szájából kiszédülő szavakból formált hírért az azt átvevő sajtótermék viszi el a…..
Balavány György feltalálta a spanyolviaszt az ízlésesen augusztus 20. elé időzített posztjában, amiben arra igyekszik kíméletlenül rámutatni, hogy szadista testvérgyilkost ünnepelünk államalapítóként, nem pedig szentet; valamint hogy Magyarország sosem volt keresztény.…..
zum trucc 2012.08.22 21:46:10
@bbjnick: Nem különösebben szeretem B. írásait, de te olyan ocsmány módon reagáltál, hogy szinte elkezdtem becsülni (bár nem olvastam végig teljesen az írásodat, olyan elképesztően igénytelen).
Elgondolkodtál már azon, miért nem mondják neked, hogy hordj sisakot autózás közben, vagy a fürdőszobában? Pedig az autózás és a fürdés is veszélyes üzem, a hírekben szinte egyebet se hallunk. Szemünkre vetik néha, hogy miért nem propagálunk a blogon mindenféle hadi…..
Autóépítés A halál kufárjai 2012.08.12 20:45:36
Nézem a televíziót. Rengeteg a baleset, és sajnos köztük a halálos is. Rögtön sokan ráfűznek. Bár nem bizonyítottak az okok, de mindenki a saját szemszögéből ugrik a témára. A rendőrség azonnal hatalmas erőkkel vonul fel, figyelnek mindenkit mindenhol, mindenféleképpen.…..
zum trucc 2012.08.14 16:52:47
@klarky: sajnos teljesen igazad van, olyannal is találkoztam, aki szinte vaktában cserélgette a lambda-szondákat. Hátha ott a hiba. Úgyhogy most van két jó szondám tartalékban.
zum trucc 2012.08.14 20:42:11
@Car Mandiner: Jogos.
De nem én kezdtem, tanító bácsi.
zum trucc 2012.08.15 00:49:54
@Virago_1000: Te tudatlan, azt sem tudod, hogy Japánra az atombombát nem az angolok, hanem az amerikaiak dobták le? Az angoloknak nem is volt akkor még atombombájuk.
Ha nem érdekelnek a kocsik, mit keresel egy autós blogon?
Bringásként sokan érzik úgy, hogy veszélyben vannak az utakon, ami sajnos néha nem megalapozatlan. A KRESZ ott tesz keresztbe nekünk, ahol csak lehet és egy nagyon fájó hiányossága számunkra, hogy nincs megszabva a kötelező távtartás előzés során. Ennek eredményeképp sűrűn…..
zum trucc 2012.08.09 17:15:10
@Icarus_: te barom, neked 11-kor an reggel?@mkuk: Tanulmányozd az ikes igék helyes használatát, mielőtt nekilátnál osztani az észt.
zum trucc 2012.08.11 17:38:33
@mkuk: olyan primitív vagy, mint egy biciklis.
Igen, azt jól sejted, hogy nem vagyok jó véleménnyel rólad.
Egy ilyen trágárkodó, primitív hülye, mint kiskegyed, aki nem ismeri az ikes igék használatát, mert nem volt gyerekszobája, iskolába sem sokat járt, azt is feleslegesen, erre utánaolvas, nem érti meg, és próbál vitatkozni. Nevetséges.
Te még káromkodni sem tudsz egy jóízűt, természeteset.
"Mellesleg nem az észt osztom (itt legalábbis)". Sehol. Nincs mit. Na, kívánok sok láncszakadást, te barom, ne halljak többet rólad.
zum trucc 2012.08.14 16:39:06
@mkuk: "Suttyó vagy és ez nem káromkodás".
Sajnos már nem vagyok suttyó.
De egészen biztosan nem akarlak tanítani semmire. Nem érdemled meg.
Túl agresszív vagy, előbb-utóbb (előbb) lesz egy nagy baleseted, egy utolsó. Akkor is neked lesz "igazad", ha nem is a KRESz betűje szerint, hanem "lényegében". Már saját véleményed szerint, ha még magadhoz térsz.
Nyugodj békében, ha már ilyen békétlen vagy életedben.
Sajátos módon próbálja megoldani a vallás és a nők között is egyre inkább terjedő karrierigényt Szaúd-Arábia: a tervek szerint építenének egy várost – csak nőknek. Egyre nagyobb probléma Szaúd-Arábiában a nők jogait erősen korlátozó iszlám jogrendszer, a saría…..
zum trucc 2012.08.13 14:56:10
Tegnapelőtt a Vincenten megjelent egy írás, ami látszólag TGM Sólyom László aszófői beszédével kapcsolatban leírt, számomra szimpatikus szavakra reagált. A rövid szösszenet, ha nem értettem félre, elég ijesztő képet tárt fel a szerző gondolkodásáról a politikáról és az…..
zum trucc 2012.08.10 17:45:45
@béla a görög: Rossz a nickneved: a görögök buták, te meg okos vagy.
zum trucc 2012.08.10 17:46:36
@wmiki: ésszel már bukott vezér OV.
zum trucc 2012.08.10 21:27:06
@zipe moha: Az egyszerűség kedvéért javaslom, szinte békejobbot nyújtva, hogy a személyemet hagyjuk, szinte érdektelen.
A te prognózisod: MSzP-Fidesz koalíció-
Az én prognózisom: a Fidesz mindenkivel koalícióképes, és viszont. Csak szavazat kell a majdani partnernek. De az nem lesz könnyű.
Talán az LMP-vel nem koalícióznának, azok az én szememben zömmel kedves gyerekek, de önmagukat túlértékelő csonthülyék, ostobaságokat zagyválnak folyamatosan, "sötétzöldek" és alighanem el fognak tűnni.
Szóval Fidesz-Jobbik kormányunk lesz, (és Torgyán egy kedves bácsi volt Zazrinyeczhez képest) az MSzP nyilván a kisebbik rossz, bár okádnom kell tőlük. A bohócegyesületeknek a nevét sem érdemes megjegyezni, nem voltak, nincsenek és nem is lesznek. Sorry. Kiskegyed.
 "   Dr. Tamás Gáspár Miklós filozófusnak, a filozófiai tudomány doktorának, kiemelkedő tudományos és oktatói munkássága, publicisztikai és közéleti tevékenysége elismeréseként" (Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetés 2005) " Magyarország : Izland 34…..
zum trucc 2012.08.10 11:40:44
@jotunder: Ez a TGM nevű nagyképű alak már minden volt és az ellenkezője is.
Orvosi eset, alighanem, és nemcsak a reuma...
Törökország különös hely nekünk, magyaroknak, hiszen egyrészt mégis csak megszállva tartották az ország (egy részét) hosszú ideig, másrészt szívesen járunk oda nyaralni, harmadrészt sokan szeretjük a török ételeket és negyedrészt aki járt már ott (nekem volt szerencsém)…..
Valamivel többet élt, mint Petőfi Sándor, egy évszázaddal később is, sorsa mégis legalább annyira magyar, mint Petrovics-Petőfié. Igaz, Wallenberg nem magyarosított, maradt svédnek, az is igaz, Petőfi meg nem mentett zsidókat, hiszen 1848-ban derék zsidó vallású honvédeink…..
zum trucc 2012.08.09 14:23:23
@don-kanyar: Mondjuk, attól, hogy valamit ír egy svéd újság, az vagy úgy van, vagy nem.
Ráadásul, az élet nem gyermekmese. Én elég élénken el tudom képzelni, hogy az arany a zsidómentés egyik eszköze volt W. kezében. Elég reális. Végülis akkoriban az arany hatásos érv volt, a nyilasok hírhedten korruptak voltak. Mocskos lumpenproletárok, zömmel vasutasok.
@Nick Leeson: A poszttal semmi gond, te vagy egy szerencsétlenség.
zum trucc 2012.08.09 17:11:54
@don-kanyar: Amúgy Wallenberg, a leggazdagabb svéd család tagjaként, nyilván tiszta haszonlesésből, aprópénzért, egy vidéki házért kockáztatta az életét. Sőt, életét ténylegesen is feláldozta.
Felesleges megpróbálni bepiszkolni. Nagy ember volt, a nácik esküdt ellensége, a szovjetek áldozata.
Tudod, feltéve, de meg nem engedve, hogy igaz lehet az általad elővezetett rágalom, kb. egy gramm arany/megmentett ember, amiről beszélünk. Ennek az "árfolyamnak" semmi realitása, ennél még háborúban is sokkal többet ér egy ember.
Már a gyanú is nevetséges. Célzatosnak tűnik, a forrásaitokról meg össze-vissza beszéltek.
Jó a segged, gyere, elviszlek egy hotelba! - hangzik a felkérés a brüsszeli RITS filmművészeti iskola végzős diájának dokumentumfilmjében, amely Európa szerte nagy visszhangot váltott ki. Sophie Peeters rejtett kamerával forgatott filmet olyan nőkről, akikkel szemben mindennapi…..
Egy brit felmérés szerint az élvezet veszi rá leginkább az embereket arra, hogy kerékpárra üljenek. A közlekedési eszközök közötti választásnál nagy úr a takarékosság és az egészség szempontja is. Egy kerékpárhasználatot ösztönző program támogatásául készített…..
Megmentenék az 1936-os berlini olimpia még megmaradt létesítményeit, melyek 20 éve teljesen magukra hagyatva állnak. Megmutatjuk az épületeket, köztük a legendás, négy aranyat nyerő Jesse Owens szobáját. Az 1936-os olimpiát már a náci rezsim árnyékában rendezték meg, de…..
zum trucc 2012.07.30 19:03:47
@OkoskaTo:rp: Hát, ha valaki az egyébként elég ronda náci építészet hatására lesz szélsőjobbos, akkor amúgy is menthetetlen lehetett.
Amúgy érdekes, menyire emlékeztet egymásra a náci és a szovjet monumentális építészet. Szinte összetéveszthető.