Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flacka84

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyzet valós, nyilatkozni viszont mégsem szeret senki. Miért is? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Flacka84 2014.07.31 12:45:15
Nem szedett-vedett a cikk,lásd jónéhány évvel ezelőtt egy autó2 cikk,ami szintén hasonló témát feszegetett(miért van a reálszisztémának akkor javítóbázisa,stb).
Lásd a hödi Győrben,elég nagy javítóbázissal,és nem hiszem,hogy pont az összes gyár technológiáját használják(láttam belülről).És milyen véletlen,hogy az egyik kisfőnök a-betűs olasz autója 1 nap alatt teljesen más színt kapott,sőt még le is vizsgázott.Meg szintén hödi,hogy a telephelyen is törik szép számmal az autókat,illetve amikor a négykarikás márka győri gyárában a hödi kapta a belső autómozgatást,a márka zsirúj autóit is törték a hödi emberei,eléggé szép számmal.
Meg miért ne engedhetné meg magának pl. a Mazad,hogy inkább bezúzza az autót,minthogy "értékcsökkentettként" vagy javított újként eladja a mit sem sejtő új autót vásárlónak.Ami szerintem meg átb@szás,mert oké hogy magyar szabvány,de akkor is az új autót fizetem ki,és nem az újként eladott (akár sokszorosan) javítottat.Ha meg kiderül a turpisság,akkor igenis kártalanítson akár a kereskedő,akár az importőr.
Nyilván az importőr egyesületnek is benne van a keze a dologban,mert akkor nem engedne ekkora szabad kezet a szabvány a javításra.
Nyilván gyártótól is függ,csak az a baj,hogy ha a szabvány nem engedne meg ennyi mindent,akkor a magyarra nem lehetne rásózni a sok sz@rt drágán.
Nyilván jönni fog a sok huhogás most meg anyázás,azoknál az embereknél nyilván érzékeny pontra tapintottam - így jártatok..
Akinek nem inge ne vegye magára,akinek meg igen,az kezdhet öltözködni.
Lacka blogja Utánfutó 2011.02.17 15:26:00
A héten vettem utánfutót,pontosabban hétfőn történt meg az adás-vétel.Naná hogy vannak buktatók is.Nem kevés... Kezdődött azzal,hogy múlt szombaton néztem meg a futót,vontattam is,nem volt vele gáz.Nem volt rajta műszaki,mert az eladó nem akarta hogy feleslegesen legyen rajta…..
Lacka blogja Különbségek 2011.02.13 17:08:00
Állítólag (legalábbis sokan azt mondják),hogy a Racer ugyanaz,mint a cseppkadett...Hát,egyáltalán nem.Évek alatt sikerült rájönni,hogy egyáltalán nem.Kezdődött azzal,hogy 2004-ben volt tesóm diplomaosztója Gödöllőn.Felmentünk,odaértünk,egyszer csak világít a…..
Lacka blogja Folytatás 2011.02.12 10:04:00
Hát,(annakidején középiskolában egyik tanárom mindig azt mondta,hogy háttal nem kezdünk semmit,de most én azért is azzal kezdtem),idestova 16éves az autó.Egyrészt mivel nemsoká eléri a youngtimer kort,másrészt megboldogult édesapámtól kaptam,úgy gondoltam,megtartom.Ebbe még…..
Lacka blogja A kezdet... 2011.02.10 15:38:00
Úgy indult,hogy 1995-ben a családban lévő 1200-as lada már eléggé szét volt rohadva,meg sok gond volt már vele.Így anyámék úgy döntöttek hogy túladnak rajta,és lehetőség is volt rá,eladták.Közben körülnéztek szalonokban,így az akkori győri daewoo szalonra(kalló…..