Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkeptikuss

5 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A gumid kopjon, ne a hazád! 2010.04.29 06:00:00
Hogy mennyire megérett Magyarország a radikális változásra, azt a most lezárult korszak végvonaglásai mutatják be éles megvilágításban. Kiábrándítóan, dühítően ostoba rendszerek uralkodtak felettünk, amelyek már csak megszokásból csuszamlottak előre saját, lassan…..
..évek óta "használtam" (csúnya szó volt, örömmel dolgoztam, fejlesztgettem*) egy kis képes, verses oldalt. Aztán elég szép kis oldal lett. Közelíti a gigabájtot. Közelítette. Mert egyszercsak a mesebeli kiráJ úgy döntött, hogy fizessenek a szegények is.Az isten…..
Például Tóth Béla Czim 2009.10.10 12:54:00
...balom ...mer frei Hány képet hányhat ide egy felhasználó? Nem látom korlátom. Ez a korlátlan kor-(nem)látás a korral jár?   Weöres Sándor - Kazamatában   Uristen, fekszem a nyüves veremben s tudom…..
Andrásunk áprilisi összeállítása a teafogyasztókról olyan reakciókat váltott ki, hogy csak pislogtunk, ráadásul rengeteg új olvasót (és szerzőt!) is szereztünk a Modorosnak. Határtalan lelkesedéssel osztom meg hát veletek András immáron második vendégposztját - a…..
w A nácivadász mellélő 2009.04.28 05:00:00
Ahol egy forint az üvegbetét, ahol minden rég halogatott épeszűsítést azonnal és mindenkinek kompenzálni kell, ott a terrorizmus ellenszere a holokauszttagadás betiltása. Ebben értelmet keresni fölösleges és frusztráló. Nem azért öldösik valakik a falusi cigányokat, mert úgy…..
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
Hogy lehet egy nők számára kifejlesztett - bár ez egy kis túlzás, hiszen ha jól tudom mindössze egy mentolos kenőcsről van szó - szexuális élvezetet fokozó szer hatását egy reklámfilmben úgy bemutatni, hogy a kecske is jóllakjon de a káposzta is megmaradjon, azaz hogy az…..
És nem elég, hogy más ár szerepel a csomagolás fölött és más a kasszában, még a vásárló pofájába is hazudnak a kőszegi Plus áruházban. Mosolyogva. Tudom, hogy már végre büntetik a nagy áruházakat amiért más árakat írnak ki, mint amennyiért valójában eladják a…..
A LIDL szerint aki autót szerel, az okszerûen szarba nyúl. Bizonyos értelemben ez persze igaz, mégis igazán mókás, hogy a "nedves kéztisztító kendõ"-t a német tuladonú szupermarketlánc szakemberei "ürülék eltávolító"-nak fordították. Vagy talán az járt a…..
w Bűn és bűnhődés 2008.06.26 06:00:00
Orbán Viktor kitapogatta a csapdát a saját fenséges kezével. Éppen azt a vermet, amit olyan ügyesen ásott meg Gyurcsány Ferenc köré. Félmillióra saccolja a Szonda a veszteséget, ennyien tántorodtak el a Fidesztől a Kéri-beszéd hatására, ahol pedig semmi olyat nem mondott, amit…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Például Tóth Béla Akartam 2008.06.08 13:00:00
Reményik Sándor: Akarom Akarom: fontos ne legyek magamnak. A végtelen falban legyek egy tégla, Lépcső, min felhalad valaki más, Ekevas, mely mélyen a földbe ás, Ám a kalász nem az ő érdeme. Legyek a szél, mely hordja a magot, De szirmát ki nem bontja a virágnak, S az emberek, mikor…..
Karinthy Frigyes:  Struggle for Life Pajtás, úgy fest, alulmaradtál A Tétel és Törvény szerint – Dögödre már hiéna szaglász S a varjú éhesen kering. Nem is a falka volt erősebb Apró vadak tángáltak el – S hogy írhádon ki osztozik most Véreb? Veréb? Nem…..
Például Tóth Béla Haj, haj! 2008.06.04 23:26:00
Uraim! Én már évtizedek óta annyira szeretném azt mondani valakinek, hogy uram! Lassan oda jutok, uraim, hogy magamnak sem tudom azt mondani, uraim, hogy uram, és ez nagy baj, uraim!Elvtársak! Én már évtizedek óta annyira szeretném azt mondani valakinek, hogy elvtárs! Lassan oda jutok,…..
w Az Online Alkony Program 2008.05.20 03:30:00
Boldog békeidőket élünk. Ennek egyetlen aspektusáról lesz szó: arról, hogy létezik és szinte bárkinek elérhető az internet. Ami egy csoda, még akkor is, ha észben tartjuk, hogy hazabeszélek, hiszen a IV. kerületi internetben dolgozom.Nem kell fetisizálni, vagy akár magyarázni,…..
Többen jeleztétek, hogy szívesen olvasnátok még több magyar vonatkozású témáról, úgyhogy igyekszünk ennek folyamatosan eleget tenni. És hogy a néha irónikus hangvétel miatt se érje szó a ház elejét, ezúttal a ti segítségeteket szeretnénk kérni. Szembetaláltuk magunkat…..
hángörienidiocc A kultúra útjai 2008.05.12 17:13:00
Nemrégiben megjártam, ha nem is Tolnát-Baranyát, de Pécset mindenképpen, főleg a belvárosi részt. Igen, most megint az EKF program miatti siránkozás következik, csak egy kicsit másképp.Mivel most - ahogy az előbb említettem - csak a belvárosi részben mozogtam, ezért nem láttam,…..