Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahenci

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Gyorsasági OB Live! 2011.04.30 07:29:00
  A GTG stúdiós kollégáknak köszönhetően, akik tucatnyi kamerával (akad onboard is jócskán), súlyos technikával vonultak ki a Hungaroringre ma, akár ön is figyelemmel követheti élőben a Gyorsasági OB hétvégi futamait. Az adás folyamatos, de ha pontosan akar érkezni egy-egy…..
A BoschTechnikus újabb horrorsztorival szórakoztatja a nagybecsűt – most egy beindíthatatlan Peugeot agytekervényeibe túr bele. Közben megismerünk egy zseniális, régi trükköt is. Vélemények az azonos című írásunkról...
ahenci 2011.01.09 16:31:17
@BOSCHtechnikus:
Ha ez mentség én gépészmérnök vagyok (mit ad Isten, pont a Gyömrői úton dolgozom fejlesztőként...), mégsem én írok a TC-be, hanem Te és az írásod stílusa, felépítése, tartalma kiváló. Hogy ne fokozzam túlzottan, a feljebb említett könyvek forgatása pedig számomra arra enged következtetni, hogy sokkal több vagy Te már egy érdeklődő technikusnál... De persze ezek ne zavarják meg szerénységed és írj még sok ilyen cikket! :)
ahenci 2011.01.09 17:09:29
@BOSCHtechnikus:
Nem, én villanymotorok mechanikai (3D) tervezésével foglalkozom, de emellett ecxel~ és powerpointgyártó nagyúr is vagyok... Hiába, a multinál sok az adminisztráció, meg olyan formátumra kell hozni a munkát, h 3 fóliából megértse Hans-Jürgen is Baden-Badenban.
Rezgő girométer, ezt én is csak onnan ismerem, hogy ABS motorokkal is foglalkozunk az osztályon, aztán utána néztem már az ABS-ESP satöbbi működésének. És egy jobb napon hidd el mindenkinek sokszor el kell olvasni valamit, hogy végre egyszer se kalandozzon el közben. :)
Belsőség Ha kevés a tapadás... 2011.01.01 16:08:00
...akkor rakjunk a Lada csomagtartójába télire egy zsák földet/téglát/akármit. Ugye, ez volt a tuti tanács, a bevett szokás. Nos, emberünk - akit Csaba olvasónk kapott le ügyesen Miskolcon - semmit nem bízott a véletlenre. Ez a kocka nehezen teszi el a seggét, az egyszer biztos. Hogy…..
  A gyári állásajánlatokat böngészve bárki érdekes információkhoz juthat az autóipar helyzetéről. Az elmúlt évek pangása után százszámra hirdetett betöltetlen állások például azt mutatják, hogy az autógyárak szerint a válságnak valóban vége van, sőt az elmúlt…..
Belsőség Koppány öröksége 2010.12.10 09:59:21
Mindegyiknek más a színe, más a belseje, egészen más piszkálás-mix van benne. Van, amelyiket show-ra építették, akad, amelyikkel versenyeznek, s a kettő közötti átmenet mindenféle fokozata jelen van. De mind Lada és mindet imádják. A legvidámabb autós barakk. Vélemények az…..
Tudom, hogy elkárhozom, és nem is vagyok túl jó hazafi. Az ölembe hulló egyházi és állami ünnepeket nem arra használom, hogy lelkemet ünneplőbe öltöztetve méltósággal lengessem a zászlót, kövessem a Szent Jobbot, vagy gyertyát gyújtogassak. Én inkább felveszem a játszós…..
A New York melletti Jersey City Liberty State Park-jában lehet a következő amerikai futam.Bernie Ecclestone NY-ba akarja vinni a nagydíjat, a mellette fekvő Jersey City kész tervvel jelentkezett a megrendezésére. Az 1200 hektáros parkban alakítanák ki az 5,75 kilométer hosszú…..
ahenci 2010.05.04 20:43:16
@robian: Én nagyon vazz! De valami elb*ttul. Mikor elég zmeg a titán kipufogó Vettel autójában és ezt képes a barma 1/3 versenyen keresztül MINDEN elb*tt körben bejelenteni, hát az siralmas. Mert a titán pölö nem bír égni, te FASSSZ!
ahenci 2010.05.04 20:45:33
@ahenci: "Hallani a hangján is, hallod Gyulám, ez teljesen elégett, már semmi nincs belőle! Te, ez teljesen ELÉGETTTTTT!"
  Szép dolog a sport, de még szebbek a lányok, akiknek fotóiból jópárat becsempésztünk galériánkba Van otthon fúrógéped? Építs belőle elektromos autót! Közlekedni még nem tudsz vele, de versenyezni már igen. Bizonyság rá a miskolci Elektromobil Verseny, ahol a Föld…..
ahenci 2010.04.23 23:55:23
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
ahenci 2010.01.21 22:45:36
f1 Káosz Kimi Raikkönen körül 2009.11.19 16:39:00
”Úgy néz ki, szabadság lesz, nem tudtam megegyezni a McLarennel, kihagyok egy évet. A Brawnnal nem tárgyaltam, most, hogy ott a Mercedes, szerintem két német pilótájuk lesz” – idézte a formula1.com Kimi Raikkönent csütörtök reggel, miután menedzsere, Steve Robertson…..
Belsőség Villany. Autó. Teknika. 2009.08.27 21:15:00
Az idei év slágere a hibridek mellett a villanyautó, ami majd jól megmenti a Földet, és boldogan élünk, míg meg nem halunk. A Totalcar hallván az idők szavát időt, pénzt és energiát nem kímélve mindent megtett azért, hogy elsőként tárhassa az Olvasók elé minden villanyautók…..