Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ante.drome

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne álmodott már volna arról, hogy ne kelljen folyton a kórházban sorbaállni, ha az orvos vérvételre küldi? Vagy hogy valós időben tudja követni, hogy alakul a koleszterin vagy vércukorszintje? Úgy néz ki, hamarosan mindez valósággá is válhat. Sonny Vu vállalkozó szerint a…..
Az utóbbi években, évtizedekben számos koncepció jelent meg a degeneratív szembetegségek (vagyis nem fizikai sérülés) okozta látásvesztés gyógyítására, illetve áthidalására. Ezek többnyire azon az elven működnek, hogy egy kis kamera jeleit közvetítik az épen maradt…..
A SpaceX űrturisztikai vállalkozás várhatóan a napokban küldi a világűrbe Dragon nevű űrhajóját, amellyel minden remény szerint ismét óriásit lép előre az emberiség a kereskedelmi célú űrhajózás belendülése felé; ennek apropóján, és egyben a blogot felavatandó érdemes…..
Horizont Üdv 2012.05.12 19:43:00
Mi ez a blog? Tudományos és technológiai hírek napi szinten, laikus szemmel, érdekesen, de azért színvonalasan.  Ennyi. És hogy miért? Mert titkolt szenvedélyem a tudomány és a technika, és eddig nem találtam magamnak olyan hazai blogot vagy egyáltalán hírforrást, amely…..
Filmdroid Egy kis mellékes 2010.09.13 15:00:00
Azt hiszem a cím önmagáért beszél, nincs is sokat magyarázni rajta. Az alábbi összeállításban olyan dalokat láthattok, melyekben színészek szerepelnek (és nagyjából nem soundtrack-ek). Bizonyára nem sikerült összegyűjteni az összeset, ezért akinek még eszébe jut pár…..