Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Körömcsiga

0 bejegyzést írt és 656 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán garanciális mikrofonja továbbra is jól működik, ám a hozzá tartozó, azzal együtt használt állvány már kevésbé. A kereskedő segítőkész, de a nagyker szervize nem tud mit kezdeni a problémával. Sőt, szerintük a törésre nincs garancia sem, úgyhogy továbbküldtük a levelet a fogyasztóvédelmi…..
Ahhoz, hogy később elkerüljünk egy csomó kellemetlenséget, egy csomag átvételénél érdemes megnézni a kiszállított terméket, hogy egyben és épségben megérkezett, vagy sem. Ám vannak helyzetek, amikor ez macerás, időigényes és nincs is rá lehetőségünk. Ilyen helyzetbe került Richárd is, aki egy…..
Körömcsiga 2020.02.23 01:32:00
@Tikakukac: Olvass utána, online vásárlás esetén indoklás nélkül megillett az elállás joga. A jogszabály indoklása, hogy nincs lehetőséged a vétel előtt megvizsgálni az árut, hogy valóban megfelel-e neked. Nyilván eredeti csomagolásban kell saját költségen visszaküldeni.
Mert ha igen, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a tűzoltóautóknak nem lesz hol megállniuk az épület mellett. Hogy miért? Hát persze, hogy a tilosban parkoló autók miatt. (Keresd a képen a tiltó táblát!)..
Körömcsiga 2020.02.12 19:31:59
@Csumega: Ha van, ha nincs, az élet védelmében meg fog történni (egyébként de, ha élet van veszélyben elég sokmindent megtehetnek...). És senkit nem fog érdekelni a pofátlan autós problémája.
Körömcsiga 2020.02.12 19:33:39
@silverrant: 50% az esélye. Vagy lesz vagy nem.
A Sports Illustrated 'Swimsuit' nevű, bikinis lányokat felvonultató kiadványa minden évben debütál az újságos standokon - ez idén sem volt másként. A magazinban való szereplés minden sztárnak, topmodellnek és szépségkirálynőnek hatalmas elismerés: Amerikában például olyan nagy őrület van a Sports…..
Körömcsiga 2019.05.11 23:12:40
@CleanYourRoom: Te vagy kövér :P
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
Körömcsiga 2019.01.07 20:27:52
@enrikokaruszo: nem lökték be a stúdióajtót. Szépen, türelmesen vártak a sorukra. Minden órában volt lehetőség élő adásba kerülni a híradónál. De gondolom, ha a bolti pénztárnál10 órát kellene állnod, előbb-utóbb te is elvesztenéd a türelmedet.
A Sonoff okoskütyük azért (is) népszerűek, mert aránylag egyszerű megoldással lehet egy soros átalakítóval kicserélni rajtuk a működtető programot. Néhányan úgy gondolták lehet még ennél is egyszerűbb, kidolgoztak egy programot, ami a gyári firmware-frissítő szervert utánozva egyből a Tasmota…..
Az ITV-n nemrég feltámasztott, és Jeremy Clarkson műsorvezetőre (ő az, ugye, akit azért rúgott ki a BBC a Top Gear című műsorból, mer szájba vágott egy producert, amikor nem volt meleg kaja a cateringben) bízott klasszikus vetélkedőben egy tök ártatlannak tűnő kérdést tettek fel az egyik…..
Körömcsiga 2018.05.12 00:34:07
A hírek  és a hozzánk érkező posztok szerint az eddig két budapesti és egy pécsi edzőtermet üzemeltető Life1 felvásárolta a legnagyobb fővárosi fitneszláncot, a Gilda Maxot, majd erőteljes belépőként egyszerűen szó nélkül bezárta annak legnagyobb, Savoya parki termét. Az érintettek beszámolói…..
Az IKEA, mint márka ellen nincs különösebb kifogasom. Korábban, mint gondolom mindenkinél leginkább az volt a behúzó ereje, hogy mindenhol máshol végtelenül ocsmány és nyomasztó bútorokat lehet csak kapni, ott meg nem. Érdekes, hogy ez a helyzet a mai napig nem valtozott semmit, legalábbis a…..
Natalia Ivanova orosz fotós 15 országban fotózott több, mint 50 etnikai csoportot. Ezekből a képekből pedig elkészítette az "The Ethnic Origins of Beauty" sorozatot. A képeken keresztül meg lehet figyelni, hogy egy-egy népen belül is hogyan tud az emberek kinézete változni és hogy a szépség egy…..
Körömcsiga 2017.08.21 23:27:58
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
Tombol a kánikula, és még előttünk a neheze: a következő napokban a 40 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála. A forróságot szinte csak a klimatizált helyiségekben lehet elviselni, csakhogy egy klíma rengeteg pénzbe kerül. Egy alapmodell nagyjából 200-250 ezer, ha pedig egy kicsit komolyabb…..
A Vernee Thor E okostelefon 50000 forintért a tiéd lehet. Nem, ez nem elírás, valóban ilyen kevés petákért beújíthatsz, egy csúcskategóriás, androidos készüléket. Igaz, ajándék lónak nem illik a fogát méregetni, azért nézzük csak meg közelebbről mit is kapsz a pénzedért, ha erre a kütyüre…..
18 éve árván maradt egy lány, mégis mindent megtett azért, hogy ne végezzék ki a tettest. Az úgynevezett "igazságszolgáltatás" munkatársai nem vettek példát róla...
Körömcsiga 2017.05.03 23:56:23
Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is,…..
olajszag Hadd szívjon! 2017.03.29 15:30:44
Mindennek ellenére én is eltökörésztem azon, hogy tegyek-e a Passat 1.8T-be sportlégszűrőt. Arra gondoltam, hogy a turbó úgyis „áthúzza” amennyi levegő kell neki, minek költsek rá. Mindemellett azért a tuningcégek is ajánlják, például egy OCT csipeléshez ígért teljesítmény a tuningműhely ajánlása…..
Múltkori tippem szerint a vízköves vízforralót ecetes vízzel érdemes kitakarítani. Aki azonban nem szeretné, hogy ecetszagú legyen a vízforralója egy másik praktikát is bevethet. Nem gondolnátok Spurcikáim, de remek vízkő elleni takarító szer lehet a KÓLA! Ha a…..
Immáron nyolcadik éve van meg ez a vén dög, azaz nálam már a negyedik műszaki vizsgáján vallatták nemrég. Mivel ez inkább a gyerekem, semmint az autóm, izgulok érte ilyenkor egy kicsit. Felkészítettem hát rendesen a nagy napra: lemostam, kiporszívóztam. Más nem kellett, mert mostanra már eljutottam…..
Körömcsiga 2017.03.05 20:56:38
Bejárta az egész sajtót a hír, hogy a NÉBIH vizsgálata szerint gyakran rosszabb, gyakran pedig más minőségű, ízű termékeket forgalmaz néhány multi Kelet-Európában. És? Fotó: Mideats.com képe alapján Világevő..
Körömcsiga 2017.02.19 22:22:05
@Kovacs Nocraft Jozsefne: a 7% áfa különbözet kb ennyi húsgombócnak felel meg. Nem értem mi a gond, rajta a csomagoláson a tartalom és a súly. Senki nincs átverve. Ott van egy 60 gr-os termék, itt meg egy 48 grammos... Szerinted a 2 literes helyet 1.75 literes üditők miért lettek? ;)
Körömcsiga 2017.02.19 23:14:52
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem tudom kostóltál-e németországban pl szalámit, kolbászt? :) Nem értem, hogy itthon miért tesznek több paprikát és húst bele???
Körömcsiga 2017.02.19 23:16:40
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mennyire nem vennéd meg a 48gr-osat 200-ért, ha a 60gr-os ott lenne a polcon 250ft -ért?
Roppant izgalmas kutatást folytat jó ideje a Massachusetts Institute of Technology (mit). Bárki kitöltheti az alábbi linken azt a 13 véletlenszerűen kiválasztott kérdésből álló űrlapot, ami a jövőben segítheti az önvezető autók programozóit. De milyen kérdésekben is? Olyan morális döntések…..
Mert minden hozzám hasonló átéli ezt családi ebédek, kocsmázások alkalmával. Akinek még nincs autója, nem tudja, hogy mit gondoljon erről. Ő most talán közelebb kerülhet az igazsághoz. Vagy mégsem?..
Körömcsiga 2016.09.20 08:42:46
@Nancsibacsi: Kellenek ilyen emberek is, hiszen valakitől meg kell venni a használt pár éveset, amin az előző tulaj milliókat bukik :D
A videón 1:15 körül jön a horrorisztikus jelenet, amiben egy kamiont vág ketté egy szerelvény egy vasúti átjáróban, a narrátorszöveg szerint Nyírmihálydinál. Egyik olvasónk ezen nagyon sokat röhögött, mert a baleset egy Studenka nevű cseh város mellett történt, amiről van is egy videó menten: Nem…..
A kép Stephen King regényéből készült, Christine című filmből származik. Ha létezik olyan ember, akinek az életben nem szabadna jogosítványt adni, akkor az én vagyok. Imádok nézelődni, egy frissen festett kerítés, vagy az őszbe hajló hársfa is képes elvonni a figyelmemet. Minden apróság érdekel,…..